HeroBaloch ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بازیکن Mehrshad که هاستر هم هست تو جاده lv، همراه با بازیکن Roya با لامبورگینی به ماشین من چندبار شلیک کرد و Roya هم که راننده هست با ماشینش به ماشین من و بقیه میزنه و کار هر روزش همین هست، به من تو مایک توهین هم کرد و گفت برو شکایت کن به جایی نمیرسه، شاهدین هلپرها هستن که بهشون گزارش دادم، مدرک بصورت فیلم میذارم • مدارک (فیلم یا عکس): 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CrysTaI ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 با سلام و درود خدمت شاکی عزیز @HeroBaloch اوقات به کام: اگر از ادمین یا هاستری شکایت دارید باید در بخش شکایت از ادمین ها, شکایت خود را مطرح کنید. شکایت شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده