Exit ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 (ویرایش شده) درود امیدوارم حالتون خوب باشه بعد از مدت ها گفتم یه کار با لوگو آرساکیا بزنم ولی مشکل اینجاست نمیدونم چرا کیفیتش به مشکل خورد در مراحل آخر با این حال گفتم بزارمش تا اگر عمری باقی موند در کار های بعدی این افت کیفیت هم برطرف کنیم. @ArSaCiA ویرایش شده January 15, 2023 توسط Exit اصلاح 8 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0rphine ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 عالی و پرقدرت نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/And.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terminus ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 در 15 دقیقه قبل، Exit گفته است: درود امیدوارم حالتون خوب باشه بعد از مدت ها گفتم یه کار با لوگو آرساکیا بزنم ولی مشکل اینجاست نمیدونم چرا کیفیتش به مشکل خورد در مراحل آخر با این حال گفتم بزارمش تا اگر عمری باقی موند در کار های بعدی این افت کیفیت هم برطرف کنیم. @ArSaCiA بابا بنازم عجب چیزه حقیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 خیلی قشنگه نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 وایی این چه خوبه ادامه بده... نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 در 18 ساعت قبل، Exit گفته است: درود امیدوارم حالتون خوب باشه بعد از مدت ها گفتم یه کار با لوگو آرساکیا بزنم ولی مشکل اینجاست نمیدونم چرا کیفیتش به مشکل خورد در مراحل آخر با این حال گفتم بزارمش تا اگر عمری باقی موند در کار های بعدی این افت کیفیت هم برطرف کنیم. @ArSaCiA بنازم پارسا عالی 1 نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 ArSaCiA لایکت کرد :))))))))) نقل قول من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در January 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 در 20 ساعت قبل، M0rphine گفته است: عالی و پرقدرت ستونی. در 20 ساعت قبل، Terminus گفته است: بابا بنازم عجب چیزه حقیه در 3 ساعت قبل، Holly گفته است: خیلی قشنگه چشمات قشنگ میبینه. در 2 ساعت قبل، DeaTShoT گفته است: وایی این چه خوبه ادامه بده... عزیزی، زمانو حوصله میخواد بتونم چرا که نه داداش. در 2 ساعت قبل، DrDep گفته است: بنازم پارسا عالی ستونم؟ چشه مایی در ۱ ساعت قبل، Qaribe گفته است: ArSaCiA لایکت کرد :))))))))) خب ستون وقتی داشتی لایک هارو چک میکردی چرا خودت لایک نکردی؟ نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 خیلی قوشنگه:D نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoonD ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 خیلی هم عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در January 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2023 بسیار زیبا نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ در 19:32، Exit گفته است: درود امیدوارم حالتون خوب باشه بعد از مدت ها گفتم یه کار با لوگو آرساکیا بزنم ولی مشکل اینجاست نمیدونم چرا کیفیتش به مشکل خورد در مراحل آخر با این حال گفتم بزارمش تا اگر عمری باقی موند در کار های بعدی این افت کیفیت هم برطرف کنیم. @ArSaCiA دوست داشتم هماهنگی بین رنگ ها بیشتر باشه، ولی خوب بود آفرین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در January 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۶ در 18:16، iKiYAN گفته است: خیلی قوشنگه:D چشمات قشنگ میبینه. در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۶ در 18:23، MoonD گفته است: خیلی هم عالی ❤ در 6 ساعت قبل، Mizox گفته است: بسیار زیبا عزیزی. در 4 ساعت قبل، Hydra گفته است: دوست داشتم هماهنگی بین رنگ ها بیشتر باشه، ولی خوب بود آفرین. کار سه بعدی هست و از نظر من هماهنگی بین رنگ زیادیش کارو خراب میکنه و خب حالا هرکسی با توجه به سلیقه ی شخیصش و یا روند همیشگیش پیش میره با این حال ممنون از انتقادت. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2023 Best نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheats ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ در 19:32، Exit گفته است: درود امیدوارم حالتون خوب باشه بعد از مدت ها گفتم یه کار با لوگو آرساکیا بزنم ولی مشکل اینجاست نمیدونم چرا کیفیتش به مشکل خورد در مراحل آخر با این حال گفتم بزارمش تا اگر عمری باقی موند در کار های بعدی این افت کیفیت هم برطرف کنیم. @ArSaCiA اوووم مایس بنازم ستون. نقل قول ...Never Walk Alone >>>><<<< >>>><<<< >>>><<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در January 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۷ در 20:19، TRuMP گفته است: Best عزیزی ستونم در 5 ساعت قبل، NDGamer87 گفته است: اوووم مایس بنازم ستون. مرسی داداشم نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2023 درود به این همه خلاقیت و هنر. کارای بیشتری ازت ببینیم. ستون میتونی اشاره ریزی هم بکنی از چه اپی استفاده میکنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در January 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۴ در 19:44، CyberDyne گفته است: درود به این همه خلاقیت و هنر. کارای بیشتری ازت ببینیم. ستون میتونی اشاره ریزی هم بکنی از چه اپی استفاده میکنی؟ دورد مرسی عزیزم لطف داری سرم خلوت باشه حتما چرا که نه من فقط از یک نرم افزار استفاده نمیکنم اما به عنوان اشاره بخوام بگم Adobe Photoshop یکیشونه. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Saba ارسال شده در February 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2023 جالب شده، خسته نباشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در March 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۵ در 15:54، Saba گفته است: جالب شده، خسته نباشی ممنونم تو کار بعدی افت کیفیت هم برطرف شد.لینک نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در March 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2023 قشنگ و زیباست خدا قوت نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در June 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۴ در 17:27، Abolfaazl گفته است: قشنگ و زیباست خدا قوت عزیزی نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meyti ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 به به نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در October 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۶ در 18:39، Meyti گفته است: به به نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ در 19:32، Exit گفته است: درود امیدوارم حالتون خوب باشه بعد از مدت ها گفتم یه کار با لوگو آرساکیا بزنم ولی مشکل اینجاست نمیدونم چرا کیفیتش به مشکل خورد در مراحل آخر با این حال گفتم بزارمش تا اگر عمری باقی موند در کار های بعدی این افت کیفیت هم برطرف کنیم.https://s2.uupload.ir/files/ace_832_drqo.jpg @ArSaCiA عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.