Cheats ارسال شده در January 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2023 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): نیاز ندارد - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: ندارد - توضیحات کامل مشکل: همه ی راه هارو تست کردم واهس رفع مشکل چند بار بازی و حذف و نصب کردم و هیچ مود یا فایل اضافه ای تو بازیم نریختم. هیچ کدام از دکمه های z x c تو بازی کار نمیکنه روی هیچ ماشینی . لطفا کمک کنید. ممنون. نقل قول ...Never Walk Alone >>>><<<< >>>><<<< >>>><<<< لینک به دیدگاه
Cheats ارسال شده در January 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۲ در 23:21، NDGamer87 گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): نیاز ندارد - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: ندارد - توضیحات کامل مشکل: همه ی راه هارو تست کردم واهس رفع مشکل چند بار بازی و حذف و نصب کردم و هیچ مود یا فایل اضافه ای تو بازیم نریختم. هیچ کدام از دکمه های z x c تو بازی کار نمیکنه روی هیچ ماشینی . لطفا کمک کنید. ممنون. @Alireza @ArSaCiA نقل قول ...Never Walk Alone >>>><<<< >>>><<<< >>>><<<< لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در January 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2023 از F11 روشن کردی؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه
Cheats ارسال شده در January 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2023 در 10 ساعت قبل، NesT گفته است: از F11 روشن کردی؟ اره علامتش تو پاز منو هم هست. نقل قول ...Never Walk Alone >>>><<<< >>>><<<< >>>><<<< لینک به دیدگاه
Qaribe ارسال شده در January 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2023 (ویرایش شده) ماشین مورد نظرت داره راهنما؟ ماشین هایی که تو لانچره ساپورت نمیکنه(راهنما نداره) ویرایش شده January 14, 2023 توسط Qaribe نقل قول من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه
Cheats ارسال شده در January 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 در 8 ساعت قبل، Qaribe گفته است: ماشین مورد نظرت داره راهنما؟ ماشین هایی که تو لانچره ساپورت نمیکنه(راهنما نداره) روی خیلی از ماشین ها امتحان کردم چه تو لانچر چه واسه خوده گیم. به طور خیلی عجیبی کار نمیکنه نقل قول ...Never Walk Alone >>>><<<< >>>><<<< >>>><<<< لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 فک کنم ماشین های فعلی مود شده توسط تیم آرساکیا گیم هنوز imvehft ندارند و این گزینه از موقعی که ماشین Lykan Hypersport روی infernus بوده هست حالا اگه خودت مود ریختی که پشتیبانی میکنه از imvehft تو گیم وقتی دکمه ESC میزنی اون علامت By Dk22pac میاد؟ اگه نمیاد ببین که پوشه و فایل imvehft در محل نصب بازیت پاک نشده و اگه پاک شده و دوباره بازی و نصب کردی و هنوز این مشکل هست آنتی ویروس تو اف کن و دوباره نصب کن ببین چی میشه امیدوارم که مشکلتون حل بشه. نقل قول لینک به دیدگاه
Cheats ارسال شده در January 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 در 26 دقیقه قبل، BaTTeRY گفته است: فک کنم ماشین های فعلی مود شده توسط تیم آرساکیا گیم هنوز imvehft ندارند و این گزینه از موقعی که ماشین Lykan Hypersport روی infernus بوده هست حالا اگه خودت مود ریختی که پشتیبانی میکنه از imvehft تو گیم وقتی دکمه ESC میزنی اون علامت By Dk22pac میاد؟ اگه نمیاد ببین که پوشه و فایل imvehft در محل نصب بازیت پاک نشده و اگه پاک شده و دوباره بازی و نصب کردی و هنوز این مشکل هست آنتی ویروس تو اف کن و دوباره نصب کن ببین چی میشه امیدوارم که مشکلتون حل بشه. بله نوشته Dk22pac 2.1.1 . خيلي عجيبه كه كار نميكنه. نقل قول ...Never Walk Alone >>>><<<< >>>><<<< >>>><<<< لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 در 7 ساعت قبل، NDGamer87 گفته است: بله نوشته Dk22pac 2.1.1 . خيلي عجيبه كه كار نميكنه. مود خاصی نصب کردید که از imvehft پشتیبانی میکنه یا مود های خود آرساکیا گیم هستن؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Cheats ارسال شده در January 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 (ویرایش شده) در 11 ساعت قبل، BaTTeRY گفته است: مود خاصی نصب کردید که از imvehft پشتیبانی میکنه یا مود های خود آرساکیا گیم هستن؟ نه مود خاصي نصب نكردم. ویرایش شده January 16, 2023 توسط NDGamer87 نقل قول ...Never Walk Alone >>>><<<< >>>><<<< >>>><<<< لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 در 3 ساعت قبل، NDGamer87 گفته است: نه مود خاصي نصب نكردم. خوب پس مود مشکلی نداره باید یک ماشین نصب کنی که پشتیبانی کنه از این قابلیت. نقل قول لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ در 13:28، BaTTeRY گفته است: ماشین های فعلی مود شده توسط تیم آرساکیا گیم هنوز imvehft ندارند و این گزینه از موقعی که ماشین Lykan Hypersport روی infernus بوده هست نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
Cheats ارسال شده در January 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 در 7 ساعت قبل، BaTTeRY گفته است: خوب پس مود مشکلی نداره باید یک ماشین نصب کنی که پشتیبانی کنه از این قابلیت. میتونی چندتاشو بگی؟ مرسی نقل قول ...Never Walk Alone >>>><<<< >>>><<<< >>>><<<< لینک به دیدگاه
Cheats ارسال شده در January 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۶ در 19:57، NDGamer87 گفته است: میتونی چندتاشو بگی؟ مرسی @LearninG نقل قول ...Never Walk Alone >>>><<<< >>>><<<< >>>><<<< لینک به دیدگاه
Qaribe ارسال شده در April 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2023 (ویرایش شده) داخل سایت زر گیم بری بالاتر از قسمت دانلود میزنه که مثلا دانلود اکتیو داشبورد و. ImvehFT این ینی اون مود ساپورت میکنه مثلا برو سرچ کن مود هوندا ۱۲۵ برای gta sa zar game ویرایش شده April 1, 2023 توسط Qaribe نقل قول من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.