BesT ارسال شده در January 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2023 به نام خدا •با سلام و درود خدمت پلیر های عزیز ArSaCiA Game امیدوارم که حالتون خوب باشه برگشتیم با یک ( مطلب طنز ) با همکارم تو خیابون قدم میزدیم، با مادربزرگش روبهرو شدیم، بعد احوالپرسی گفت: دلم لک زده واسه آمریکا و آلمان! گفتم: فکر نمیکردم مامان بزرگت اینقدر اهل خارج رفتن باشه!! خندید و گفت: منظورش آرمیتا و آرمان، بچه هامه منتظر نظر هاتون هستیم: @TheOrGiNaL @Asall @iKamyar @Damon @Olden @RudeKid @SkeletBoy @MasTerGod @TRuMP @3epeR @MILADemon @MILADemone @Mohana @TabahKar @kig @PedarKhande @TALA @KINGBATMAN @ArSaCiA @Meli @TOR @Dnis @Elone @GodWorld ..... لایک ، کامنت بگذارید! دوستدارشما-Sobhaan ، (بدرود) (2023) 4 2 نقل قول Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2023 در 30 دقیقه قبل، Sobhaan گفته است: به نام خدا •با سلام و درود خدمت پلیر های عزیز ArSaCiA Game امیدوارم که حالتون خوب باشه برگشتیم با یک ( مطلب طنز ) با همکارم تو خیابون قدم میزدیم، با مادربزرگش روبهرو شدیم، بعد احوالپرسی گفت: دلم لک زده واسه آمریکا و آلمان! گفتم: فکر نمیکردم مامان بزرگت اینقدر اهل خارج رفتن باشه!! خندید و گفت: منظورش آرمیتا و آرمان، بچه هامه منتظر نظر هاتون هستیم: @TheOrGiNaL @Asall @iKamyar @Damon @Olden @RudeKid @SkeletBoy @MasTerGod @TRuMP @3epeR @MILADemon @MILADemone @Mohana @TabahKar @kig @PedarKhande @TALA @KINGBATMAN @ArSaCiA @Meli @TOR @Dnis @Elone @GodWorld ..... لایک ، کامنت بگذارید! دوستدارشما-Sobhaan ، (بدرود) (2023) نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در January 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ در 15:30، Sobhaan گفته است: به نام خدا •با سلام و درود خدمت پلیر های عزیز ArSaCiA Game امیدوارم که حالتون خوب باشه برگشتیم با یک ( مطلب طنز ) با همکارم تو خیابون قدم میزدیم، با مادربزرگش روبهرو شدیم، بعد احوالپرسی گفت: دلم لک زده واسه آمریکا و آلمان! گفتم: فکر نمیکردم مامان بزرگت اینقدر اهل خارج رفتن باشه!! خندید و گفت: منظورش آرمیتا و آرمان، بچه هامه منتظر نظر هاتون هستیم: @TheOrGiNaL @Asall @iKamyar @Damon @Olden @RudeKid @SkeletBoy @MasTerGod @TRuMP @3epeR @MILADemon @MILADemone @Mohana @TabahKar @kig @PedarKhande @TALA @KINGBATMAN @ArSaCiA @Meli @TOR @Dnis @Elone @GodWorld ..... لایک ، کامنت بگذارید! دوستدارشما-Sobhaan ، (بدرود) (2023) سبحان چی فک میکنی اینا میزاری 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asall ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 نقل قول ...ᴛʜᴇʀᴇ'ꜱ ᴀʟᴡᴀʏꜱ ᴀ ʀᴀɪɴʙᴏᴡ ᴀᴛ ᴛʜᴇ ᴇɴᴅ ᴏꜰ ᴇᴠᴇʀʏ ʀᴀɪɴ. ════════════════════════════════════════════════════════════════ ════════════════════════════════════════════════════════════════ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ در 15:30، Sobhaan گفته است: به نام خدا •با سلام و درود خدمت پلیر های عزیز ArSaCiA Game امیدوارم که حالتون خوب باشه برگشتیم با یک ( مطلب طنز ) با همکارم تو خیابون قدم میزدیم، با مادربزرگش روبهرو شدیم، بعد احوالپرسی گفت: دلم لک زده واسه آمریکا و آلمان! گفتم: فکر نمیکردم مامان بزرگت اینقدر اهل خارج رفتن باشه!! خندید و گفت: منظورش آرمیتا و آرمان، بچه هامه منتظر نظر هاتون هستیم: @TheOrGiNaL @Asall @iKamyar @Damon @Olden @RudeKid @SkeletBoy @MasTerGod @TRuMP @3epeR @MILADemon @MILADemone @Mohana @TabahKar @kig @PedarKhande @TALA @KINGBATMAN @ArSaCiA @Meli @TOR @Dnis @Elone @GodWorld ..... لایک ، کامنت بگذارید! دوستدارشما-Sobhaan ، (بدرود) (2023) سلام شما خونتون شومینه دارید؟ نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
A4E7 ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 شما خونتون مورچه داره؟ نقل قول ?????? ??? ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoonD ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در January 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ در 15:30، Sobhaan گفته است: به نام خدا •با سلام و درود خدمت پلیر های عزیز ArSaCiA Game امیدوارم که حالتون خوب باشه برگشتیم با یک ( مطلب طنز ) با همکارم تو خیابون قدم میزدیم، با مادربزرگش روبهرو شدیم، بعد احوالپرسی گفت: دلم لک زده واسه آمریکا و آلمان! گفتم: فکر نمیکردم مامان بزرگت اینقدر اهل خارج رفتن باشه!! خندید و گفت: منظورش آرمیتا و آرمان، بچه هامه منتظر نظر هاتون هستیم: @TheOrGiNaL @Asall @iKamyar @Damon @Olden @RudeKid @SkeletBoy @MasTerGod @TRuMP @3epeR @MILADemon @MILADemone @Mohana @TabahKar @kig @PedarKhande @TALA @KINGBATMAN @ArSaCiA @Meli @TOR @Dnis @Elone @GodWorld ..... لایک ، کامنت بگذارید! دوستدارشما-Sobhaan ، (بدرود) (2023) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.