G0DFATHER ارسال شده در January 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2023 - موضوع: درمورد GoD._.FatheR به صورت آزاد ( فقط متحرک یا همان گیف ) - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) ندارم - نوشته روی عکس: GoD._.FatheR - توضیحات بیشتر: @ElmiraKamrani58 و @Abuse دوست دارم یک چالش برای شما عزیزان ایجاد کنم ، از شما دوستان درخواست میکنم که این درخواست گرافیکی رو انجام بدید و هر کدوم یک طرح برای من در این تاپیک ارسال کنید و من رو زیرش تگ کنید ، به طرحی که بهتر و جذاب تر بود پول بازی جایزه میدم.در ضمن فقط جنبه چالش داره دوست دارم یک رقابت بین شما دو عزیز رو ببینم. موفق باشید. نکته: اگر علاقه مند به شرکت در این چالش نیستید در همین تاپیک اعلام کنید مرسی. 2 ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2023 در 6 ساعت قبل، PedarKhande گفته است: - موضوع: درمورد GoD._.FatheR به صورت آزاد ( فقط متحرک یا همان گیف ) - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) ندارم - نوشته روی عکس: GoD._.FatheR - توضیحات بیشتر: @ElmiraKamrani58 و @Abuse دوست دارم یک چالش برای شما عزیزان ایجاد کنم ، از شما دوستان درخواست میکنم که این درخواست گرافیکی رو انجام بدید و هر کدوم یک طرح برای من در این تاپیک ارسال کنید و من رو زیرش تگ کنید ، به طرحی که بهتر و جذاب تر بود پول بازی جایزه میدم.در ضمن فقط جنبه چالش داره دوست دارم یک رقابت بین شما دو عزیز رو ببینم. موفق باشید. نکته: اگر علاقه مند به شرکت در این چالش نیستید در همین تاپیک اعلام کنید مرسی. سلام ممنون از شما دوست عزیز بابت این چالش حتما تا شب براتون میفرستم ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2023 سلام بفرما فقط بخاطر محدودیت های برنامه و حجمش کمی بی کیفیت شده اونم ببخشید دیگه ولی سعی میکنم با کیفیت ترش رو براتون درست کنم. @PedarKhande @PedarKhande ممنون میشم نظرتون رو بگید 1 ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2023 در 22 دقیقه قبل، Abuse گفته است: سلام بفرما فقط بخاطر محدودیت های برنامه و حجمش کمی بی کیفیت شده اونم ببخشید دیگه ولی سعی میکنم با کیفیت ترش رو براتون درست کنم. @PedarKhande @PedarKhande ممنون میشم نظرتون رو بگید @Abuse با سلام از زحمت شما سپاسگذار هستم ، لطفا صبور باشید تا @ElmiraKamrani58 طرح خودشون رو بفرستن.تا در رقابت نا عدالتی پیش نیاد ، بنده در آخر اگه موردی بود اعلام میکنم. ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2023 نه بحث بنده رقابت نیست گیفی که خواسته بودید رو تهیه کردم گفتم بدم اگه موردی داشت بگید بهترش رو بسازم ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2023 در 16 دقیقه قبل، Abuse گفته است: نه بحث بنده رقابت نیست گیفی که خواسته بودید رو تهیه کردم گفتم بدم اگه موردی داشت بگید بهترش رو بسازم عزیز لطفا PV چک کنید ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2023 این گیف بد بود لطفا تا فردا صبر کنید بنده برای برنامه پرمیوم بگیرم برا برنامه که بتونم گیف های با کیفیت تری درست کنم اینجوری میخوام گیف بسازم کیفیتش خیلی پایینه ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2023 در 10 ساعت قبل، Abuse گفته است: این گیف بد بود لطفا تا فردا صبر کنید بنده برای برنامه پرمیوم بگیرم برا برنامه که بتونم گیف های با کیفیت تری درست کنم اینجوری میخوام گیف بسازم کیفیتش خیلی پایینه حتما ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در January 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2023 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2023 در ۱ ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• متشکرم @Abuse منتظر طرح نهایی شما هستم. ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در January 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2023 با چی گیف درست میکنید She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 در 18 ساعت قبل، OldEvil گفته است: با چی گیف درست میکنید با برنامه Titab maker Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 (ویرایش شده) وقت بخیر @PedarKhande، با احترام به دوستان تگ شده در چالش شما. این هم نمونه درخواستی شما (2 شکل و شمایل): نقل قول نقل قول در صورتی که مایل به ایجاد تغییرات هستید، میتونید اطلاع بدید. نکته: از اونجایی که اسم شما کمی کاراکتر زیادی داره ( ._. ) باعث شد کمی بین God و Father فاصله بیفته و خب این زیاد برای بنده خوشایند نبود. خواستم از همون The Godfather اصلی استفاده کنم که با توجه به اصرار شما این نکته لحاظ شد. شاد و پیروز باشید. بزرگتر: * نقل قول نقل قول ویرایش شده January 10, 2023 توسط Hydra لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 در 1 ساعت قبل، TRuMP گفته است: با برنامه Titab maker آخ که تو چقدر با نمکی She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2023 نقل قول @Hydra با سلام ، خسته نباشید طرح شما بسیار عالی و زیبا طراحی شده و خیلی از این طرح خوشم اومد. و میخاستم این طرح رو با کمی ویرایش برای بنده ارسال کنید. 1.عکس دان ویتو کورلئون با این عکس که عکس دان مایکل کورلئون هست تعویض بشه 2.طرح عروسک گردان بالای کلمه FATHER حذف بشه و کلمه THE نیز حذف بشه و کلمه نهایی تبدیل بشه به GoD._.FatheR (کوچک و بزرگ رعایت شود) 3.کلمه و عکس و AG همزمان نمایان و غیب بشن. با سپاس از زحمات شما دوست عزیز ، و ضمن عذرخواهی بابت تگ نکردن شما در لیست گرافیست ها و دعوت به چالش +موفق و پیروز باشید ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2023 ضمن وقت بخیر مجدد @PedarKhande، طرح شما با توجه به نقل قول نمونه شماره 3، مجدداً ویرایش شده و تقدیم می شود. تغییرات: در 8 ساعت قبل، PedarKhande گفته است: .عکس دان ویتو کورلئون با این عکس دان مایکل کورلئن که هست تعویض بشه طرح عروسک گردان بالای کلمه FATHER حذف بشه و کلمه THE نیز حذف بشه و کلمه نهایی تبدیل بشه به GoD._.FatheR (کوچک و بزرگ رعایت شود) کلمه و عکس و AG همزمان نمایان و غیب بشن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2023 در 25 دقیقه قبل، Hydra گفته است: ضمن وقت بخیر مجدد @PedarKhande، طرح شما با توجه به نقل قول نمونه شماره 3، مجدداً ویرایش شده و تقدیم می شود. تغییرات: با سلام ، سپاس از زحمت شما فقط یک موردی احساس میکنم عکس مایکل یک مقداری بیشتر سمت چپ هست و در وسط نیست امکانش هست تا یه کمی به راست بیاد ؟ ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2023 (ویرایش شده) در 33 دقیقه قبل، PedarKhande گفته است: با سلام ، سپاس از زحمت شما فقط یک موردی احساس میکنم عکس مایکل یک مقداری بیشتر سمت چپ هست و در وسط نیست امکانش هست تا یه کمی به راست بیاد ؟ نقل قول ویرایش شده January 11, 2023 توسط Hydra 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2023 @ElmiraKamrani58 طرح شما بسیار ساده بود و توقع بیشتری نسبت به طرح شما داشتم و راستش برای عکس پروفایل زیاد متناسب من نبود. به عنوان برنده انتخاب شدید مبلغ 80000$ پول بازی جایزه شماست. در صورتی که اکانت GoD._.FatheR را در بازی مشاهده کردید با شماره تماس 6336446 در بازی Call/ کنید تا مبلغ جایزه را دریافت کنید. @Abuse از زحمات شما متشکرم دلایلی که طرح شما رد شد: 1.کیفیت پایین 2.سیاه و سفید بودن تصویر ( بدون گرافیک) 3.نوشته آرساکیا با یک رنگ نا هماهنگ نکته: منتظر ارسال طرح نهایی شما بودم ولی متأسفانه ارسال نکردید. @Hydra از زحمت شما نیز متشکر هستم ، و ضمن اینکه طرح شما خیلی عالی طراحی شده بود و از نظر من بهترین طرح ارسالی بودو برای تشکر و قدردانی از زحمت شما مبلغ 120000$ پول بازی به شما جایزه تعلق گرفت لطفا در صورت مشاهده اکانت GoD._.FatheR در بازی با شماره 6336446 Call/ کنید و مبلغ جایزه خود رو دریافت کنید. موفق و پایدار باشید +لطفا بسته شود 1 2 ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 راستیتش یکم در گیر بودم بعد گیف بهتری در نظر گرفته بودم و روش کار کردم متاسفانه گوشیم صفحش شکست سر همین بود و میدونستم که قبول نمیشه ولی گفتم حالا بفرستیم شاید دوست داشت به قصد رقابت نیود میدونستم برنده @ElmiraKamrani58 هستش به برنده های عزیز تبریک میگم در در ۱۴۰۱/۱۰/۱۹ در 17:05، PedarKhande گفته است: منتظر طرح نهایی شما هستم. بازم شرمنده که وقت شمام تلف شد. ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در January 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 در 4 دقیقه قبل، Abuse گفته است: راستیتش یکم در گیر بودم بعد گیف بهتری در نظر گرفته بودم و روش کار کردم متاسفانه گوشیم صفحش شکست سر همین بود و میدونستم که قبول نمیشه ولی گفتم حالا بفرستیم شاید دوست داشت به قصد رقابت نیود میدونستم برنده @ElmiraKamrani58 هستش به برنده های عزیز تبریک میگم بازم شرمنده که وقت شمام تلف شد. @PedarKhande من هنوز جایزمو تحویل نگرفتمولی به نفع@Abuse از مسابقه خارج میشم،آقای @Abuse میتونی بجای من تحویل بگیری، بخیر و خوشی استفاده کنی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 در 8 دقیقه قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: @PedarKhande من هنوز جایزمو تحویل نگرفتمولی به نفع@Abuse از مسابقه خارج میشم،آقای @Abuse میتونی بجای من تحویل بگیری، بخیر و خوشی استفاده کنی ممنون از شما نه خودتون بگیرید ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2023 در 17 ساعت قبل، Abuse گفته است: راستیتش یکم در گیر بودم بعد گیف بهتری در نظر گرفته بودم و روش کار کردم متاسفانه گوشیم صفحش شکست سر همین بود و میدونستم که قبول نمیشه ولی گفتم حالا بفرستیم شاید دوست داشت به قصد رقابت نیود میدونستم برنده @ElmiraKamrani58 هستش به برنده های عزیز تبریک میگم بازم شرمنده که وقت شمام تلف شد. با سپاس از زحمات شما ، و ضمن عرض تأسف بابت شکستگی صفحه گوشیتون در 17 ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: @PedarKhande من هنوز جایزمو تحویل نگرفتمولی به نفع@Abuse از مسابقه خارج میشم،آقای @Abuse میتونی بجای من تحویل بگیری، بخیر و خوشی استفاده کنی شما برنده این چالش هستید و برای دریافت جایزه هم همونطور که از قبل گفته شد ، در صورتی که اکانت GoD._.FatheR رو در گیم مشاهده کردید به شماره 6336446 در بازی Call/ کنید. تبریک میگم موفق و پایدار باشید 1 ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ در 17:40، PedarKhande گفته است: 80000$ 120000$ اخ ژون تیتاب طلایی به من نمیدی؟ Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۴ در 17:37، TRuMP گفته است: اخ ژون تیتاب طلایی به من نمیدی؟ طرح میفرستادی میدادم ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده