DoNaLd ارسال شده در January 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام، همون طور که در تصاویر مشخص هست، تصویره کاراکتر در پنل "خانه" و "اکانت من" در UCP مغایرت داره - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت نیاز) : - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نیاز نیست. @ArSaCiA ویرایش شده January 2, 2023 توسط DoNaLd . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در January 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 البته این باگ فک کنم برا کسایی باشه که اسکینشون پرمیوم هست، در پنل "خانه" اسکینی رو نشون میده که قبل ست کردنه اسکین پرمیوم داشتن و در پنل "اکانت من" اسکینه پرمیوم رو که در حال حاضر ست هست رو نشون میده... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در January 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 فکر کنم در WUCP فیکس بشه ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در January 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 برای منم همینه وقتی روی عکس کلیک میکنی درست میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در January 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2023 این فقط در صفحه خانه نیست مثلا بری صفحه اقلیت ها هم اینجوری میشه و.... و باگ های ظاهری UCP در WUCP فیکس خواهد شد و اینکه اسکین پرمیوم رو نشون بده رو فکر کنم به صورت موقت گذاشتن تا WUCP بیاد (چون قبلا نشون نمیداد) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در January 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2023 در 14 ساعت قبل، Dignity گفته است: این فقط در صفحه خانه نیست مثلا بری صفحه اقلیت ها هم اینجوری میشه و.... و باگ های ظاهری UCP در WUCP فیکس خواهد شد و اینکه اسکین پرمیوم رو نشون بده رو فکر کنم به صورت موقت گذاشتن تا WUCP بیاد (چون قبلا نشون نمیداد) بله در پنل های دیگه هم همین طوره فقط در پنل اکانت من فیکسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 28, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 گزارش تکراری. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده