G0DFATHER ارسال شده در January 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 **به نام خدا** - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: این باگ در سه جا مشاهده شده 1.در زمانی که من وارن پلیس رو میبینم و قبل از اینکه پلیس به من وانتد بده در ایونت Join/ کردم یا ایونتم توسط ادمین تأیید شده و بعد از دادن وانتد توسط پلیس همچنان در ایونت حضور دارم. 2.مثل مورد یک در زمان پینت بال هم رخ میده 3.در زمان اسلیپ که باعث میشه کشته یا بازداشت نشیم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): نیازی نیست. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شده ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در January 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 پیشنهاد من برای این باگ اینه تا وقتی وارن وانتد هست و شخص میتونه به شما وانتد بده نتونید وارد دنیای (World) دیگه بشید 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 در 15 ساعت قبل، Farab گفته است: پیشنهاد من برای این باگ اینه تا وقتی وارن وانتد هست و شخص میتونه به شما وانتد بده نتونید وارد دنیای (World) دیگه بشید موافقم با سپاس از شما @ArSaCiA ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در January 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ در 08:16، PedarKhande گفته است: **به نام خدا** - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: این باگ در سه جا مشاهده شده 1.در زمانی که من وارن پلیس رو میبینم و قبل از اینکه پلیس به من وانتد بده در ایونت Join/ کردم یا ایونتم توسط ادمین تأیید شده و بعد از دادن وانتد توسط پلیس همچنان در ایونت حضور دارم. 2.مثل مورد یک در زمان پینت بال هم رخ میده 3.در زمان اسلیپ که باعث میشه کشته یا بازداشت نشیم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): نیازی نیست. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شده وقتی یک شخص mfrisk/ میدی یا از speedc رد میشه بازم این کار هارو می تواند انجام دهد به نظرم باید یکاری کنند این اشخاص نتوانند وارد شوند در در ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ در 10:26، Farab گفته است: پیشنهاد من برای این باگ اینه تا وقتی وارن وانتد هست و شخص میتونه به شما وانتد بده نتونید وارد دنیای (World) دیگه بشید دقیقاً لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 28, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 درود. در حال حاضر هم نمیتوانید در این شرایط ها sleep/ بزنید، اما میتوانید Join/ شوید یا ... که این ها در این ریستارت برطرف شدند. اگر موردی جا مانده در این تاپیک ارسال نمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در April 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2023 در 19 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود. در حال حاضر هم نمیتوانید در این شرایط ها sleep/ بزنید، اما میتوانید Join/ شوید یا ... که این ها در این ریستارت برطرف شدند. اگر موردی جا مانده در این تاپیک ارسال نمایید. با سپاس از شما ، خیر مورد دیگه ای مشاهده نشد ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 13, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2023 جوایز ارسال شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده