رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Wanted Warn BuG

G0DFATHER

ارسال‌های توصیه شده

**به نام خدا**

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: 

GoD._.FatheR.png

- توضیح کامل باگ: 

این باگ در سه جا مشاهده شده 1.در زمانی که من وارن پلیس رو میبینم و قبل از اینکه پلیس به من وانتد بده در ایونت Join/ کردم یا ایونتم توسط ادمین تأیید شده و بعد از دادن وانتد توسط پلیس همچنان در ایونت حضور دارم. 2.مثل مورد یک در زمان پینت بال هم رخ میده 3.در زمان اسلیپ که باعث میشه کشته یا بازداشت نشیم

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم):

نیازی نیست.

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شده

hla.png ????  ??  ????  ???  ??? hla.png

l904326_1.gif

♛ ??? ♛

GoD._.FatheR.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پیشنهاد من برای این باگ اینه تا وقتی وارن وانتد هست و شخص میتونه به شما وانتد بده نتونید وارد دنیای (World) دیگه بشید

• مرسی 1

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Farab گفته است:

پیشنهاد من برای این باگ اینه تا وقتی وارن وانتد هست و شخص میتونه به شما وانتد بده نتونید وارد دنیای (World) دیگه بشید

موافقم با سپاس از شما

@ArSaCiA

l904326_1.gif

♛ ??? ♛

GoD._.FatheR.png

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ در 08:16، PedarKhande گفته است:

**به نام خدا**

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: 

GoD._.FatheR.png

- توضیح کامل باگ: 

این باگ در سه جا مشاهده شده 1.در زمانی که من وارن پلیس رو میبینم و قبل از اینکه پلیس به من وانتد بده در ایونت Join/ کردم یا ایونتم توسط ادمین تأیید شده و بعد از دادن وانتد توسط پلیس همچنان در ایونت حضور دارم. 2.مثل مورد یک در زمان پینت بال هم رخ میده 3.در زمان اسلیپ که باعث میشه کشته یا بازداشت نشیم

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم):

نیازی نیست.

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شده

وقتی یک شخص mfrisk/ میدی یا از speedc رد میشه بازم این کار هارو می تواند انجام دهد به نظرم باید یکاری کنند این اشخاص نتوانند وارد شوند

در در ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ در 10:26، Farab گفته است:

دقیقاً

Kamyar.png

iKamyar.png

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
  • مؤسس

درود.

در حال حاضر هم نمی‌توانید در این شرایط ها sleep/ بزنید، اما می‌توانید Join/ شوید یا ... که این ها در این ریستارت برطرف شدند. اگر موردی جا مانده در این تاپیک ارسال نمایید.

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است:

درود.

در حال حاضر هم نمی‌توانید در این شرایط ها sleep/ بزنید، اما می‌توانید Join/ شوید یا ... که این ها در این ریستارت برطرف شدند. اگر موردی جا مانده در این تاپیک ارسال نمایید.

با سپاس از شما ، خیر مورد دیگه ای مشاهده نشد

l904326_1.gif

♛ ??? ♛

GoD._.FatheR.png

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...