CaKe ارسال شده در December 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2022 هی.... یادش بخیر, چقدر داشتم میمردم از خنده ولی @RoseRain داشت گریه میکرد قضیه از این قرار بود که آبجیم میخواست منو Join in clan کنه ولی اشتباهی Join in faction کررررررد! خوبه ساعت 8 صبح بود صداش در نیومد 7 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در December 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2022 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 در 14 ساعت قبل، CaKe گفته است: هی.... یادش بخیر, چقدر داشتم میمردم از خنده ولی @RoseRain داشت گریه میکرد قضیه از این قرار بود که آبجیم میخواست منو Join in clan کنه ولی اشتباهی Join in faction کررررررد! خوبه ساعت 8 صبح بود صداش در نیومد نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 (ویرایش شده) در 15 ساعت قبل، CaKe گفته است: هی.... یادش بخیر, چقدر داشتم میمردم از خنده ولی @RoseRain داشت گریه میکرد قضیه از این قرار بود که آبجیم میخواست منو Join in clan کنه ولی اشتباهی Join in faction کررررررد! خوبه ساعت 8 صبح بود صداش در نیومد خوبه این سوتی رو به وقتش نزاشتی ویرایش شده December 26, 2022 توسط erfan110 یدونه ع نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 (ویرایش شده) در 15 ساعت قبل، CaKe گفته است: هی.... یادش بخیر, چقدر داشتم میمردم از خنده ولی @RoseRain داشت گریه میکرد قضیه از این قرار بود که آبجیم میخواست منو Join in clan کنه ولی اشتباهی Join in faction کررررررد! خوبه ساعت 8 صبح بود صداش در نیومد دیگ صبا پلی ندع بهترع راستی چرا بدش Fp10 کرد منطق ویرایش شده December 26, 2022 توسط NabZ نمد نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 در 15 ساعت قبل، CaKe گفته است: خوبه ساعت 8 صبح بود صداش در نیومد هشت صبح؟ خداوکیلی با چه انگیزه ای نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 در 16 ساعت قبل، CaKe گفته است: یکی نیست مارو اشتباهی جوین کنه تو دسته متوسط اشتباهی بعد ۲ هفته رنک ۲ بده اشتباهی با ۱۰ Fp کیک کنه بدون اینکه تو وارها حاضر بشم و اکتیویتی بزنم؟ اگه کسی میخواد این اشتباهو بکنه من حاضرم نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
J0jo ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 در 2 ساعت قبل، Yoda گفته است: اگه کسی میخواد این اشتباهو بکنه من حاضرم حاج کریم حاضره @KARiM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 در 3 ساعت قبل، J0jo گفته است: کِریم؟ کدوم کِریم؟ نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 (ویرایش شده) عادیه ویرایش شده December 26, 2022 توسط Proofessor نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARiM ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 در 5 ساعت قبل، J0jo گفته است: حاج کریم حاضره @KARiM بسم الله رحمان رحیم من اشتباهی چهارشنبه شمارا اینوایت میکنم 2هفته بعدم اشتباهی رنک 2 =) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در December 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2022 جا داره بگم عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EyCin ارسال شده در December 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2022 در در ۱۴۰۱/۱۰/۴ در 14:07، CaKe گفته است: هی.... یادش بخیر, چقدر داشتم میمردم از خنده ولی @RoseRain داشت گریه میکرد قضیه از این قرار بود که آبجیم میخواست منو Join in clan کنه ولی اشتباهی Join in faction کررررررد! خوبه ساعت 8 صبح بود صداش در نیومد نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در December 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2022 در در ۱۴۰۱/۱۰/۵ در 01:37، CaKe گفته است: هی.... یادش بخیر, چقدر داشتم میمردم از خنده ولی @RoseRain داشت گریه میکرد قضیه از این قرار بود که آبجیم میخواست منو Join in clan کنه ولی اشتباهی Join in faction کررررررد! خوبه ساعت 8 صبح بود صداش در نیومد بعلهههه من که خوووب یادمه چون لیدر اون فکشن من بودم فقط پیامای اون روز معصومه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 در در ۱۴۰۱/۱۰/۶ در 14:02، Markeloff گفته است: بعلهههه من که خوووب یادمه چون لیدر اون فکشن من بودم فقط پیامای اون روز معصومه عه احسان چرا عکس خودتو گیف کردی؟ 1 نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BesT ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 بعد چی شد؟ Invite شدی؟ نقل قول Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IBetis ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 در 50 دقیقه قبل، Sobhaan گفته است: بعد چی شد؟ Invite شدی؟ نه Kick شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 در در ۱۴۰۱/۱۰/۶ در 14:02، Markeloff گفته است: بعلهههه من که خوووب یادمه چون لیدر اون فکشن من بودم فقط پیامای اون روز معصومه خ 1 نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 در در ۱۴۰۱/۱۰/۶ در 14:02، Markeloff گفته است: بعلهههه من که خوووب یادمه چون لیدر اون فکشن من بودم چه حسی بهت دست داد اون روز (خیلی دوست دارم بدونم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 در در ۱۴۰۱/۱۰/۵ در 01:37، CaKe گفته است: هی.... یادش بخیر, چقدر داشتم میمردم از خنده ولی @RoseRain داشت گریه میکرد قضیه از این قرار بود که آبجیم میخواست منو Join in clan کنه ولی اشتباهی Join in faction کررررررد! خوبه ساعت 8 صبح بود صداش در نیومد یه بار رفیقم lock_Down همین کار رو رو من انجام داد فقط اون منو ۸۰fp کرد اولین اینوایت رو ببینید نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در January 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2023 در 18 ساعت قبل، Dignity گفته است: چه حسی بهت دست داد اون روز (خیلی دوست دارم بدونم) حس بسیار بسیار خوبی داشتم مسئول لیدر اومد بالاسرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spider ارسال شده در January 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۵ در 01:37، CaKe گفته است: هی.... یادش بخیر, چقدر داشتم میمردم از خنده ولی @RoseRain داشت گریه میکرد قضیه از این قرار بود که آبجیم میخواست منو Join in clan کنه ولی اشتباهی Join in faction کررررررد! خوبه ساعت 8 صبح بود صداش در نیومد جدی صداش در نیومد؟ چه شانسی در 15 دقیقه قبل، Markeloff گفته است: حس بسیار بسیار خوبی داشتم مسئول لیدر اومد بالاسرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mushroom ارسال شده در January 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2023 Women... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 (ویرایش شده) کلیک در در ۱۴۰۱/۱۰/۵ در 17:31، JohnnyDepp گفته است: هشت صبح؟ خداوکیلی با چه انگیزه ای ساعت 5 صبح بعد از طاعات و عبادات، به امید Boss بیدار موندم تا 9 شه. انگیزه این حرفا رو نداره ویرایش شده January 10, 2023 توسط Hydra نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در January 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ در 23:13، LasyGunneR گفته است: Women... Ha ha ha ha در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ در 21:53، Hydra گفته است: کلیک ساعت 5 صبح بعد از طاعات و عبادات، به امید Boss بیدار موندم تا 9 شه. انگیزه این حرفا رو نداره اون سری از ساعت 6 داشتیم با Hero فیش میگرفتیم در در ۱۴۰۱/۱۰/۵ در 17:58، Majesty گفته است: یکی نیست مارو اشتباهی جوین کنه تو دسته متوسط اشتباهی بعد ۲ هفته رنک ۲ بده اشتباهی با ۱۰ Fp کیک کنه بدون اینکه تو وارها حاضر بشم و اکتیویتی بزنم؟ اگه کسی میخواد این اشتباهو بکنه من حاضرم داداشم @ShahidShodi داره این حرکتو میزنه برا من دمش گرم ❤ نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.