Chernobyl ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 (ویرایش شده) عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: در اقلیت HM باید قتلی که انجام میشه خاموش و بی سروصدا باشه و فردی که به قتل میرسه نفهمه کی بوده در صورتی که در بخش تاریخچه فعالیت نشون میده که چه کسی شمارو کشته که در نتیجه قوانین رو نقض میکنه پیشنهادم اینه که فقط ممبر های اقلیت HM | لیدر و مسئولان لیدر و رنک های مورده نیاز بتونن این تاریخچه فعالیت رو مشاهده کنند @ArSaCiA با تشکر بابته رسیدگی به تالار مشکلات ویرایش شده December 19, 2022 توسط Hide تغییرات در متون 3 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 موافقم آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 اتفاقا الان خوبه دیگه، کسایی که abuse میکنن دستشون رو میشه و بقیه هم میتونن ببینن . من موافقنیستم . >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 متاسفانه بعضی ها سوء استفاده می کنن و حتما برداشته میشه در 4 دقیقه قبل، Dihan گفته است: اتفاقا الان خوبه دیگه، کسایی که abuse میکنن دستشون رو میشه و بقیه هم میتونن ببینن . من موافقنیستم . آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 (ویرایش شده) چند تا صفحه چپ و راست کنی ۴ یا ۵ نفر رو میبینی که کی سو استفاده میکنه از فکشن، البته نا گفته نماند که باید طبق قوانین مجازات بشن در 4 دقیقه قبل، Holly گفته است: متاسفانه بعضی ها سوء استفاده می کنن و حتما برداشته میشه و در ضمن وظیفه ی شما نقل قول کردن نظر من نیست، وضیفت اینه نظرتو بدی نه اینکه درست یا غلط بودن نظر بقیه رو تشخیص بدی ویرایش شده December 19, 2022 توسط Dihan . >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 در 3 دقیقه قبل، Holly گفته است: متاسفانه بعضی ها سوء استفاده می کنن و حتما برداشته میشه در 8 دقیقه قبل، Dihan گفته است: اتفاقا الان خوبه دیگه، کسایی که abuse میکنن دستشون رو میشه و بقیه هم میتونن ببینن . من موافقنیستم . در اقلیت HM باید قتلی که انجام میشه خاموش و بی سروصدا باشه ** آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 جعل و ابیوز ها هم نباید خاموش باشه. هر چند به حال کسی که سو استفاده میکنه هیچ فرقی نداره برداشته بشه ( فقط برای هیتمن) یا نه، تو هر حالت گیر میفته ابیوزر >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 "وظیفه به ظ نوشته میشود" 4 ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 (ویرایش شده) هم با @Hide موافقم هم با @Rasputin (میشه از Abuse ها که میشه جلوگیری کرد ولی لو دادن چت فکشن میشه و چت فکشن برای HM در این صورت معنی ای نداره) ویرایش شده December 19, 2022 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 وظیفه به ظ نوشته میشود ؟؟؟ دادا فهمیدیم کتاب فارسی هم خوندی ، فقط بیکار شدی یکم اون متن رو با دقت بخون بعد جمله بندی خودتو. وظیفه به ظ نوشته میشود تو جمله بندی هاتون یکم دقت کنید تا به ظ نوشته نشود، البته وظیفه رو میگم >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ador ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 خوبه فقط یجوری باشه لیدر اکسس داشته باشه! ☠?? ?? ?? ???? ?????? ???????✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 ببین تو قوانین دقت کنید برای Contract فقط گفته که مخفیانه باشه اما نگفته که FW یا AV میگیری اگه نباشه اگر این سیستم برای لیدر ها باشه باید قوانین هم عوض بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 20, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 با سلام. فکر میکنم با سانسور کردن نام عضو (نام هیتمن) برای کاربران عادی این مشکل حل شود. در صورتی هم که شخصی تخلف کرد اعضای هیتمن یا لیدر یا مسئولین که میتوانند نام سانسور نشده را مشاهده کنند میتوانند رسیدگی کنند. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در December 20, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 در 38 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: با سلام. فکر میکنم با سانسور کردن نام عضو (نام هیتمن) برای کاربران عادی این مشکل حل شود. در صورتی هم که شخصی تخلف کرد اعضای هیتمن یا لیدر یا مسئولین که میتوانند نام سانسور نشده را مشاهده کنند میتوانند رسیدگی کنند. موافقم 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: با سلام. فکر میکنم با سانسور کردن نام عضو (نام هیتمن) برای کاربران عادی این مشکل حل شود. در صورتی هم که شخصی تخلف کرد اعضای هیتمن یا لیدر یا مسئولین که میتوانند نام سانسور نشده را مشاهده کنند میتوانند رسیدگی کنند. عالیه ویرایش شده December 20, 2022 توسط Holly آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBoT ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 در 5 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: با سلام. فکر میکنم با سانسور کردن نام عضو (نام هیتمن) برای کاربران عادی این مشکل حل شود. در صورتی هم که شخصی تخلف کرد اعضای هیتمن یا لیدر یا مسئولین که میتوانند نام سانسور نشده را مشاهده کنند میتوانند رسیدگی کنند. از اونجایی که من HM نیستم ولی موافقم In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 (ویرایش شده) در 21 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: با سلام. فکر میکنم با سانسور کردن نام عضو (نام هیتمن) برای کاربران عادی این مشکل حل شود. در صورتی هم که شخصی تخلف کرد اعضای هیتمن یا لیدر یا مسئولین که میتوانند نام سانسور نشده را مشاهده کنند میتوانند رسیدگی کنند. به نظرم باید اسم اون فردی که contract بوده رو مخفی کرد چون برای مشاهده لاگ های یک شخص باید بریم تو UCP اون (عضو Hitman) و معلومه اون زده دیگه. ویرایش شده December 20, 2022 توسط Olden لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 در 8 ساعت قبل، Olden گفته است: به نظرم باید اسم اون فردی که contract بوده رو مخفی کرد چون برای مشاهده لاگ های یک شخص باید بریم تو UCP اون (عضو Hitman) و معلومه اون زده دیگه. با این مورد موافقم واقعا اسم مامور هیتمن رو به نظرم نباید هاید کرد اسم کسی که کشته میشه رو هاید کرد بهتره ولی باز هم از روش هایی میشه فهمید که شخص توسط چه کسی کشته شده این سیستم رو هرکاری کنیم باز هم میشه فهمید که کی کی رو کشته 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 21, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 در 11 ساعت قبل، Olden گفته است: به نظرم باید اسم اون فردی که contract بوده رو مخفی کرد چون برای مشاهده لاگ های یک شخص باید بریم تو UCP اون (عضو Hitman) و معلومه اون زده دیگه. در صفحه فعالیت های اقلیت هیتمن نام هیتمن سانسور شود و در صفحه اقلیت بازیکنان به کل فعالیت های هیتمن را نیاورد. (یا زمان و تمام نوشته فعالیت سانسور شود) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBoT ارسال شده در December 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 در 6 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: در صفحه فعالیت های اقلیت هیتمن نام هیتمن سانسور شود و در صفحه اقلیت بازیکنان به کل فعالیت های هیتمن را نیاورد. (یا زمان و تمام نوشته فعالیت سانسور شود) موافقم خیلی بهتر میشه In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در December 21, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 در 9 ساعت قبل، Farab گفته است: با این مورد موافقم واقعا اسم مامور هیتمن رو به نظرم نباید هاید کرد اسم کسی که کشته میشه رو هاید کرد بهتره ولی باز هم از روش هایی میشه فهمید که شخص توسط چه کسی کشته شده این سیستم رو هرکاری کنیم باز هم میشه فهمید که کی کی رو کشته طرف برای مثال ساعته 15:45 دقیقه کانترکت دشه مرده دیگه میفهمه که این ساعت خودش بوده چک میکنه میبینه این زده بنظرم باید اسمه هیتمن مخفی شه 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 در 3 ساعت قبل، Hide گفته است: طرف برای مثال ساعته 15:45 دقیقه کانترکت دشه مرده دیگه میفهمه که این ساعت خودش بوده چک میکنه میبینه این زده بنظرم باید اسمه هیتمن مخفی شه اونطوری هم این بخش توی UCP فایده ای نداره ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 21, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 انجام شد. بسته شد. جوایز ارسال شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده