رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

سپر ماشین Broadway

Qaribe

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: 

Qaribe.png

- توضیح کامل باگ: 

سلام سپر ماشین Broadway رو نمیشه درست تغییر داد

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 

https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۱۲۱۱_۱۴۳۰۵۰۱۸۹_afvg.mp4/

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):

سوار ماشین بشید و برید تیونینگ lv

ویرایش شده توسط Qaribe

من همونم که ی روز                                                        میخواستم دریا بشم

شبو آتیش بکشم                                                              تا به فردا برسم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این تیونینگ سپر که روی Broadway میشه گذاشت یجورایی مختضه Savanna هستش و از اونجایی که هر تیونینگ سرور یه سری چیزای خاص خودشو داره میشه گفت طبیعیه.

Ne mutlu Türküm diyen

Spid3r.png

SlAVASH.png

Mamad | Siavash

لینک به دیدگاه

نه نشد

من همونم که ی روز                                                        میخواستم دریا بشم

شبو آتیش بکشم                                                              تا به فردا برسم

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Farab گفته است:

ترکوندی دوباره تست کنی؟

حدود ۱۰۰ بار تو این چند ماه

در در ۱۴۰۱/۹/۲۰ در 14:42، FindMyName گفته است:

این تیونینگ سپر که روی Broadway میشه گذاشت یجورایی مختضه Savanna هستش و از اونجایی که هر تیونینگ سرور یه سری چیزای خاص خودشو داره میشه گفت طبیعیه.

عزیز نمیشه که ی تیونینگ برای ی ماشین باشه

این تیونینگ برای همهی ماشین هاست ولی از اونجایی که این ماشین زیاد طرفدار  نداره فکر کنم @ArSaCiA زیاد روی این ماشین وقت نزاشته یا کلا ماشین مشکل داره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Qaribe گفته است:

خرجت بالاستا

باید خودم تستش کنم

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Qaribe گفته است:

عزیز نمیشه که ی تیونینگ برای ی ماشین باشه

این تیونینگ برای همهی ماشین هاست ولی از اونجایی که این ماشین زیاد طرفدار  نداره فکر کنم @ArSaCiA زیاد روی این ماشین وقت نزاشته یا کلا ماشین مشکل داره

نه دقت کن، یسری سپرا هستن فقط روی ماشینای اسپورت میشه گذاشت و مشترکه، این سپری که انداختی رو بعضی از ماشینای LowRider میشه گذاشت مثل Savanna یا Blade مثل ماشین های اسپورت که ۲تا سپر مخصوص خودشو دارن ایناهم سپر مخصوص خودشو دارن ولی رو این ماشین نباید سپر انداخت چون تو افلاینش نمیشه و نداره، تیونینگ سرور فرق داره برا همین طبیعیه‌.

ویرایش شده توسط FindMyName

Ne mutlu Türküm diyen

Spid3r.png

SlAVASH.png

Mamad | Siavash

لینک به دیدگاه

@ArSaCiA یه نگاهیم به اینور بنداز

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۱/۹/۲۱ در 23:09، FindMyName گفته است:

نه دقت کن، یسری سپرا هستن فقط روی ماشینای اسپورت میشه گذاشت و مشترکه، این سپری که انداختی رو بعضی از ماشینای LowRider میشه گذاشت مثل Savanna یا Blade مثل ماشین های اسپورت که ۲تا سپر مخصوص خودشو دارن ایناهم سپر مخصوص خودشو دارن ولی رو این ماشین نباید سپر انداخت چون تو افلاینش نمیشه و نداره، تیونینگ سرور فرق داره برا همین طبیعیه‌.

به هر حال تا وقتی هست باید بشه ازش استفاده کرد دیگه

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...