Pokers ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 سلام و عرض ادب خدمت پلیر های زحمت کش ارساکیا گیم. پوکر نیوز تقدیم میکند... امیدوارم مارو از حمایت های گرمتون دریغ نکنید! یه روز مثله بقیه روزا که داشتم میرفتم سره کار... ( فقط موزیک، قشنگ مناسب حالم ) ( کسی که سواره دوچرخه شده رو نگا کنید من اولش فکر کردم بدبخته همش دنبالم میومد واسه گدایی ولی اخرش فهمیدم که ... :*( ) داشتم با ماشینم می رفتم سر كار كه موبایلم زنگ خورد گفتم بفرمایید الووو.. ( فقط موزیک، قشنگ مناسب حالم ) فقط فوت كرد ! فکر کردم داره ایسگامو میگیره پیش خودم گفتم بزار منم اذیتش کنم سر به سرش بزارم ببینم چی میشه کی به کیه یکمم ما حال کنیم (البته اینم بگم من متاهل، متعهد هستم) خو از بحث دور نشیم... واسه اینکه قشنگ رو مخش برم زدم بغل... ( دوچرخه سواره عینه کنه چسبیده بود ول نمیکرد ) گفتم اگه مزاحمی یه فوت كن اگه میخوای با من دوست بشی دوتا فوت كن . دوتا فوت كرد . گفتم اگه زشتی یه فوت كن اگه خوشگلی دوتا فوت كن دوتا فوت كرد . گفتم اگه اهل قرار نیستی یه فوت كن اگه هستی دوتا فوت كن دوتا فوت كرد . گفتم من فردا میخوام برم رستوران شاندیز اگه ساعت دوازده نمیتونی بیای یه فوت كن اگه میتونی بیای دوتا فوت كن دوباره دوتا فوت كرد . ( قشنگ معلوم بود اهل حال بود ما هم که ساده :*) ) با خوشحالی گوشی رو قطع كردم و به قول یکی از دوستان تو دلم جشن بود و با خوشحالی تموم رفتم سر کار ... ( فقط موزیک، قشنگ مناسب حالم ) صبح شد ولی ای کاش نمیشد :*( ( مکن ای صبح طلوع ... ) صبح حسابی بخودم رسیدم بهترین لباسمو پوشیدم و با ادكلن دوش گرفتم تو پوست خودم نمی گنجیدم فكرم همش به قرار امروز بود... داشتم از خونه در میومدم كه زنم صدام كرد و گفت ظهر ناهار میای خونه؟ اگه نمیای یه فوت كن اگه میای دوتا فوت كن. ( تازه فهمیدم داستان از چه قراره ... :*( ) اومد یه چیزی پرت کنه سمتم بدو بدو زدم بیرون رفتم سواره ماشینم بشم که یادم افتاد سوییچ تو اون شلوارم جا مونده... برگشتم دیدم بله همون دوچرخه سواره با دوچرخش جلوم وایساده یکم نگاش کردم دیدم واقعا بله برادر زنمه .. =))) دیگه وسطشون گیر کردم چیزی نداشتم بگم جز غلط کردمو گ... خوردن... ( اینجا دارای الفاظ رکیکه که نمیشه پخش کرد... ) آره دیگه خلاصه حواستون باشه اینجوری به چیز نرید گفتم یکی از تجربه هامو بگم که با تجربه تر بشید :*( ممنون از داداشام @Daniyal1382 & @BaBeL دوستداره شما @Pokers تا داستانی دیگر بدرود! 4 1 نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 خدایا چقدر خوب بود این @Pokers عاولی مثل همیشه نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 همیشه عالی و پرتغالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 بسیار عالی بود داداش. مثل همیشه ? نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 @Pokers خبرنگار خیلی فعال و بامزه تمامی مجله های شما تا اطلاع ثانوی تایید میشود LOL انشالله بیایی جا من دست خوش نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در December 2, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BesT ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 در 1 ساعت قبل، Pokers گفته است: @Pokers مثل همیشه جذاب و زیبا بود دست خوش نقل قول Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 این یکی دیگه خیلی عالییی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 و باز هم مصل همیشه عالی و فان. نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در December 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2022 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در December 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2022 در 21 ساعت قبل، Pokers گفته است: سلام و عرض ادب خدمت پلیر های زحمت کش ارساکیا گیم. پوکر نیوز تقدیم میکند... امیدوارم مارو از حمایت های گرمتون دریغ نکنید! یه روز مثله بقیه روزا که داشتم میرفتم سره کار... ( فقط موزیک، قشنگ مناسب حالم ) ( کسی که سواره دوچرخه شده رو نگا کنید من اولش فکر کردم بدبخته همش دنبالم میومد واسه گدایی ولی اخرش فهمیدم که ... :*( ) داشتم با ماشینم می رفتم سر كار كه موبایلم زنگ خورد گفتم بفرمایید الووو.. ( فقط موزیک، قشنگ مناسب حالم ) فقط فوت كرد ! فکر کردم داره ایسگامو میگیره پیش خودم گفتم بزار منم اذیتش کنم سر به سرش بزارم ببینم چی میشه کی به کیه یکمم ما حال کنیم (البته اینم بگم من متاهل، متعهد هستم) خو از بحث دور نشیم... واسه اینکه قشنگ رو مخش برم زدم بغل... ( دوچرخه سواره عینه کنه چسبیده بود ول نمیکرد ) گفتم اگه مزاحمی یه فوت كن اگه میخوای با من دوست بشی دوتا فوت كن . دوتا فوت كرد . گفتم اگه زشتی یه فوت كن اگه خوشگلی دوتا فوت كن دوتا فوت كرد . گفتم اگه اهل قرار نیستی یه فوت كن اگه هستی دوتا فوت كن دوتا فوت كرد . گفتم من فردا میخوام برم رستوران شاندیز اگه ساعت دوازده نمیتونی بیای یه فوت كن اگه میتونی بیای دوتا فوت كن دوباره دوتا فوت كرد . ( قشنگ معلوم بود اهل حال بود ما هم که ساده :*) ) با خوشحالی گوشی رو قطع كردم و به قول یکی از دوستان تو دلم جشن بود و با خوشحالی تموم رفتم سر کار ... ( فقط موزیک، قشنگ مناسب حالم ) صبح شد ولی ای کاش نمیشد :*( ( مکن ای صبح طلوع ... ) صبح حسابی بخودم رسیدم بهترین لباسمو پوشیدم و با ادكلن دوش گرفتم تو پوست خودم نمی گنجیدم فكرم همش به قرار امروز بود... داشتم از خونه در میومدم كه زنم صدام كرد و گفت ظهر ناهار میای خونه؟ اگه نمیای یه فوت كن اگه میای دوتا فوت كن. ( تازه فهمیدم داستان از چه قراره ... :*( ) اومد یه چیزی پرت کنه سمتم بدو بدو زدم بیرون رفتم سواره ماشینم بشم که یادم افتاد سوییچ تو اون شلوارم جا مونده... برگشتم دیدم بله همون دوچرخه سواره با دوچرخش جلوم وایساده یکم نگاش کردم دیدم واقعا بله برادر زنمه .. =))) دیگه وسطشون گیر کردم چیزی نداشتم بگم جز غلط کردمو گ... خوردن... ( اینجا دارای الفاظ رکیکه که نمیشه پخش کرد... ) آره دیگه خلاصه حواستون باشه اینجوری به چیز نرید گفتم یکی از تجربه هامو بگم که با تجربه تر بشید :*( ممنون از داداشام @Daniyal1382 & @BaBeL دوستداره شما @Pokers تا داستانی دیگر بدرود! خفن بود خسته نباشید نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در December 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2022 عالی بودی مثل همیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در December 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2022 (ویرایش شده) Pokers + Deagle=Zart عالی دادا عالییییییی ویرایش شده December 3, 2022 توسط Flame نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در December 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2022 عالییی بود دمت گرم نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در December 4, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2022 (ویرایش شده) همینکه لبخند میاد رو لبتون انرژی میده واسه داستان بعدی... دمتون گرم ویرایش شده December 4, 2022 توسط Pokers نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در December 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2022 زیبا بود. نقل قول *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در December 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2022 وااایی 1 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در December 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2022 در در ۱۴۰۱/۹/۱۱ در 11:37، Pokers گفته است: اگه نمیای یه فوت كن اگه میای دوتا فوت كن. مراقب باش یه فوت دو فوت میشه دودورو دودود (همون یه دود دو دود)عالی بود دس خوش 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jalinous ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 (ویرایش شده) عالی بود♧◇♡♤ ویرایش شده December 10, 2022 توسط JaDuGaR . نقل قول To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.