ViruZ ارسال شده در December 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2022 تبدیل به سمپره ناراحت شدم دلمون برات تنگ میشه سمپر خان موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaslhKhan ارسال شده در December 4, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2022 در 11 ساعت قبل، ViruZ گفته است: تبدیل به سمپره ناراحت شدم دلمون برات تنگ میشه سمپر خان موفق باشی فعلا داداش ایشالا همه برسیم به موفقیت ❤ نقل قول ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ Legedns Also Die ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در December 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2022 در در ۱۴۰۱/۹/۶ در 20:30، MaslhKhan گفته است: دیگه وقت رفتن ما هم فرا رسیده دوستان شاید بپرسید که چرا باید رفت؟ هدف های بزرگ و آرزو های بزرگ تایم میخواد... این دنیای من نیست... دنیای من PD اینجا نیست... دنیای من Admin بودن در اینجا نیست... دنیای من زندگی مجازی نیست... خاطرات خیلی خوبی داره با این که سخته ولی زندگیم مهم تر از گیم هست دوستان ایشالا همیشه موفق باشید منم اگه دانشگاه تهران قبول شدم بک میدم آقا خیلی الان احساساتی شدم الانه که گریه کنم? دوستای گلم: @MILADemon @Sami @Danir @Rezamrd @Father @MaSiH @TabahKar @Nimkat @TheFarnam @Alireza @Meli @AghaSiBiL @Mahone @Feu @LuTi @Freaky @WonDerBoy @Voltage @ORTEGA @RudeKid @Palycity @MwM @ArSaCiA @Cheater @AimBot @DoctorMammad @Sobi @AkeLa ایشالا همیشه در تمام مراحل زندگی موفق باشید AGSAMP هم میاد به زودی حالشو ببرید ما که نیستیم ولی یاده ما را زنده نگه دارید وقته اینه به هدفم برسم... @ORTEGA رضا داداش ایشالا میری سربازی بعدش که اومدی این لیدری NR را واسه ما اوکی کن❤ تا بعد... @JvDAdler یک اصفهانی جلو هدفش کم نمیاره بلکه هدفش به هدفی دیگر تغییر میکنه وصیت نامه ننوشتی که مدارست باز شده رفتی بیای چته جوگیر شدی D: نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در December 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2022 (ویرایش شده) بچه چرا منو تگ نکردی ایشالا بک بخوری دوباره مولتی بیاری فکشن من (اگه یه روز لیدری گرفتم) کمک کنی در در ۱۴۰۱/۹/۶ در 20:52، MaslhKhan گفته است: https://uupload.ir/view/youcut_۲۰۲۲۱۱۲۷_۲۰۴۲۲۰۹۶۱_ou23.mp4/ داش با این ویدیوت هم اشک مارو در اوردی ویرایش شده December 17, 2022 توسط Guardian نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaslhKhan ارسال شده در December 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2022 در 13 ساعت قبل، Danir گفته است: وصیت نامه ننوشتی که مدارست باز شده رفتی بیای چته جوگیر شدی مدارس که تعطیله ۲ هفتس در 5 ساعت قبل، Guardian گفته است: بچه چرا منو تگ نکردی ایشالا بک بخوری دوباره مولتی بیاری فکشن من (اگه یه روز لیدری گرفتم) کمک کنی داش با این ویدیوت هم اشک مارو در اوردی ببخشید داداش انقدر سریع شد خیلی هارو یادم رفته تگ کنم حله دادا چشم اون کار که وظیفه بود ایشالا لیدری که سهله ادمین بشی عشقم نقل قول ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ Legedns Also Die ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.