capitanamir ارسال شده در November 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2022 عکس محیط کاربری شما: با سلام خدمت تمامی بازیکنان سرور ارساکیا. راستش من یه روز داشتم همینطور میچرخیدم و news میزاشتم که یه چیزی توجهمو جلب کرد: در قسمت ریچمن (که لاکچری ترین منطقه ی کل بازیه) ماشین های کمی بود!! خیلی عجیب بود برام!! بعد گفتم احتمالا الان تو کل سرور همین وضعه پس رفتم تا مناطق فقیر نشین شهر رو هم چک کنم وقتی رسیدم تعجبم بیشتر شد!!! (تازه یک نفر چندتا اینفرنوس و بولت و یک لامبورگینی هم داشت تا اومدم عکس بگیرم افلاین شد) واقعا این وضعیت برام عجیب بود خواستم شما هم دیده باشید. با تشکر از همراهی شما... نقل قول --روزای بدیه ولی امیدم به روزای بعدیه-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در November 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2022 زیاد جالب نبود داشی نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در November 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2022 زیبا بود موفق باشی. نقل قول واعدوالهم ما استطعتم من قوه * سپاه پاسداران انقلاب اسلامی * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در November 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2022 در 23 ساعت قبل، capitanamir گفته است: واقعا این وضعیت برام عجیب بود خواستم شما هم دیده باشید. برای منم عجیب بود ، افرین❤ نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
capitanamir ارسال شده در November 26, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2022 در 20 ساعت قبل، Flame گفته است: زیاد جالب نبود داشی داداش تو اون هفته فقط 2تا خبر گذاشتن که اگه تو یه خبر درست میکردی مینوشتی سلام احتمال 33درصد بود که برنده بشه به عنوان یکی از 2 خبر برتر هفته. بعدشم من اینو ساعت 2 و نیم جمعه یعنی یک ساعتو نیم قبل میتینگ گذاشتم حتی اینقد وقت نداشتم که روش فکر کنم! اگر بخونیش سوتی نگارشی هم توش زیاده نقل قول --روزای بدیه ولی امیدم به روزای بعدیه-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodFlame ارسال شده در November 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2022 در 3 ساعت قبل، capitanamir گفته است: داداش تو اون هفته فقط 2تا خبر گذاشتن که اگه تو یه خبر درست میکردی مینوشتی سلام احتمال 33درصد بود که برنده بشه به عنوان یکی از 2 خبر برتر هفته. بعدشم من اینو ساعت 2 و نیم جمعه یعنی یک ساعتو نیم قبل میتینگ گذاشتم حتی اینقد وقت نداشتم که روش فکر کنم! اگر بخونیش سوتی نگارشی هم توش زیاده به هر حال زیبا نبود. نقل قول کاری به موفّقیت میرسد که; پوشیده بماند. [ امیرالمومنین (ع) ] Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ & لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TabahKar ارسال شده در November 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2022 جالب بود واقعا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در November 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2022 منطقی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در November 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2022 متوسط. 1 نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در November 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2022 @capitanamir مجله شما تایید شد،موفق باشید نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در November 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2022 خوب بود نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jalinous ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 (ویرایش شده) خوب بود @Mohammad6040 ویرایش شده December 10, 2022 توسط JaDuGaR . نقل قول To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.