WaR ارسال شده در November 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2022 عجب 1 ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در November 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2022 روی صحبتم با اون عزیزیه که حرف از سطح میزنه خب عزیز، وقتی به اصطلاح سطح بالاها! و باتجربهها! رفتن دنبال Arrest و وانتدای یکی-دو ستاره، چه انتظاری از فکشن NG هست؟... اگه واقعا تواناییش رو داری با سختی اکتیویتی بگیری ماهم استقبال میکنیم بیای NG با اینحال، با نبود مدیریت قوی با تایم بالا، سیستم JB ضعیف، عدم وجود وسیله نقلیه مناسب در HQ و... ممبرا، حتی تازهکارا دارن تمام سعیشون رو میکنن که کارشون رو درست انجام بدن. از طرفی، خودتون قضاوت کنین، همینجوری هرروز تعداد پلیرا هم که کم میشه، تعداد راب هم کمتر از اون! چه انتظاری دارید از ممبرای NG که ۹۰ درصد محدوده اکتیویتیشون Rob و JB هست، شوقی واسه انجام فعالیت داشته باشن؟! 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در December 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2022 @Rasputin (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 در 10 ساعت قبل، LearninG گفته است: @Rasputin میتی پاشو برو لیدریشو بگیر کارو جمع کن 1 ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 در در ۱۴۰۱/۹/۹ در 23:48، ForbiddeN گفته است: روی صحبتم با اون عزیزیه که حرف از سطح میزنه خب عزیز، وقتی به اصطلاح سطح بالاها! و باتجربهها! رفتن دنبال Arrest و وانتدای یکی-دو ستاره، چه انتظاری از فکشن NG هست؟... اگه واقعا تواناییش رو داری با سختی اکتیویتی بگیری ماهم استقبال میکنیم بیای NG با اینحال، با نبود مدیریت قوی با تایم بالا، سیستم JB ضعیف، عدم وجود وسیله نقلیه مناسب در HQ و... ممبرا، حتی تازهکارا دارن تمام سعیشون رو میکنن که کارشون رو درست انجام بدن. از طرفی، خودتون قضاوت کنین، همینجوری هرروز تعداد پلیرا هم که کم میشه، تعداد راب هم کمتر از اون! چه انتظاری دارید از ممبرای NG که ۹۰ درصد محدوده اکتیویتیشون Rob و JB هست، شوقی واسه انجام فعالیت داشته باشن؟! ممبر ng اگ نگران اکتیویتی بود هر وقت آنلاین بود جیل بریک رو میگرفت شاید یکی فرار می کرد و این اکتیویتی میگرفت ولی همینجور که میبینید مگر اینکه راب بشه که ممبر های ng زندان رو نگه دارن در غیر این صورت امکان ندارد ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2022 در 6 ساعت قبل، Gibson گفته است: ممبر ng اگ نگران اکتیویتی بود هر وقت آنلاین بود جیل بریک رو میگرفت شاید یکی فرار می کرد و این اکتیویتی میگرفت ولی همینجور که میبینید مگر اینکه راب بشه که ممبر های ng زندان رو نگه دارن در غیر این صورت امکان ندارد چیزی که من دارم میبینم، با صحبتای شما مطابقت نداره. جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2022 تانک بیارن باید قوانین سختیم براش بجز FP80 بیارن وگرنه سوء استفاده میشه. و گارد ملی میشه گفت یجورایی مثل ارتش میمونه یا یگان ویژه و سرعت عمل خودش باید بالا باشه و اماده وظیفه باشه ربطی به ماشین نداره. نمونش خودم به شخصه دیدم اکتیویتی نداشتن اومدن تو بیابون وانتد الکی دادن وانتد کیل کردن 1 ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 در 23 ساعت قبل، FindMyName گفته است: تانک بیارن باید قوانین سختیم براش بجز FP80 بیارن وگرنه سوء استفاده میشه. و گارد ملی میشه گفت یجورایی مثل ارتش میمونه یا یگان ویژه و سرعت عمل خودش باید بالا باشه و اماده وظیفه باشه ربطی به ماشین نداره. نمونش خودم به شخصه دیدم اکتیویتی نداشتن اومدن تو بیابون وانتد الکی دادن وانتد کیل کردن کمی خندیدم جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 در 8 دقیقه قبل، ForbiddeN گفته است: کمی خندیدم عشق منی، ولی خب کارت اشتباه بود دیگه الکی ۱ ساعت جیل خوردم ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 در 5 ساعت قبل، FindMyName گفته است: عشق منی، ولی خب کارت اشتباه بود دیگه الکی ۱ ساعت جیل خوردم اتفاقا درست بود گلم جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 بیشتر پیشنهادات عملی شده نظرم + هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 در در ۱۴۰۱/۹/۲۲ در 11:12، Cocaine گفته است: تانک بیارن باید قوانین سختیم براش بجز FP80 بیارن وگرنه سوء استفاده میشه. و گارد ملی میشه گفت یجورایی مثل ارتش میمونه یا یگان ویژه و سرعت عمل خودش باید بالا باشه و اماده وظیفه باشه ربطی به ماشین نداره. نمونش خودم به شخصه دیدم اکتیویتی نداشتن اومدن تو بیابون وانتد الکی دادن وانتد کیل کردن ععع حاجی اینجا رفیق نشده بودیم جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهادات شما تکراری است/بروز رسانی شده است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده