Mahdizopo ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهدی ندارم offlineبودم • توضیحات: با سلام و احترام من نه بی احترامی و نه بی ادبی و توهین هیچ خطای نکردم من offline بودم یهو رفتم تو بازی دیدم ۳روز بن شدم به چه دلیل ؟الکی الکی میشه مگه ادمین شد مردمو بن کرد من حق شهروندی دارم و از این ادمین میخوام که مدرک توهین یا هرچی دیگه منو نشون بده که من قانع شم چون من هیچ خطای نکردم از این ادمین شکایت دارم • مدارک (فیلم یا عکس): offline بودم بن کردن مدرک ندارم و از ادمین میخوام مدرک خطای که من کردم رو کنه من قانع شم!!! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2022 با سلام و احترام @Mahdizopo شکایت شما در حال بررسی می باشد. @DrEaMeR 24 ساعت فرصت برای ارسالِ مدارک رو دارا هستید. 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2022 سلامی مجدد @Mahdizopo شکایت شما رد شد، مدارکِ ادمین مربوطه کامل می باشد. موفق باشید. * بسته شد * ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده