Fayez ارسال شده در October 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود بنده چند روز پیش شکایتی در مورد ....Non_RP....MAFIA کردم و متاسفانه شکایت رد شد بنده اطلاع دارم که ادمین عزیز @Palycity در مورد شکایت با شما هماهنگی کرده بودند ولی شما متاسفانه کمی دقت نکردید بنده مدارکم کامل بودن و هیچ نقصی نداشتند و وارن /q ایشان کاملا ظاهر بود و واضح بود که ایشون Non_RP کردند . خب بریم سراغ توضیحات @AboI جان مسافر بنده بودند و من در حال رسوندن ایشان بودم که آقای MAFIA افتاد به دنبال ما و ایجاد مزاحمت میکرد (متاسفانه فیلم نگرفتم) خب ایشان تا حدی دنبال ما افتادند که ماشین من و او باگ شد و ماشین بنده منفجر شد و MAFIA جان اتفاقی برایشان نیوفتاد ، پیاده شدیم و من ماشین ایشان را دزدیم و میخواستم منفجر کنم که وقتی Abol جان سوار شد گفتم که برسونمش به مقصد، همینکه حرکت کردم ایشان/q دادند و همه ی این اتفاقات در کمتر از ۴۰ ثانیه اتفاق افتاد (میتونید ملاحظه کنید که warn وانتد بنده هنوز نرفته بود) خب بیایم سراغ اصل کار بنده کجای مدارکم کامل نبودند ؟ اگه به این فرض حساب کنیم باقی شکایت نظیر این باید رد میشدند (اگر که سکریین شات کافی نیست) و حتی اقای @Aone در شکایتی دیگر توضیح دادند که باید warn /q برای تایید شکایت ظاهر باشد لطفا به مدارک بنده دقت کنید و سپس جواب شکایت بنده را بدهید و اگر امکانش هست palycity مجازات نشوند. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/27278-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-palycity/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2022 با سلام و احترام @erfan110 شکایت شما رد شد، مدارکِ شما از وقوع اتفاق کافی نیست. در مدارکِ شما نه Timestamp فعال هست و نه میتوان با 2 تا Screenshot و سخنانِ شما تصمیم به مجازات گرفت لطف کنید فیلم تهیه کنید. موفق باشید. * بسته شد * ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/27278-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-palycity/#findComment-366212 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده