MehrshadHero ارسال شده در October 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خدمت تمام دوستان عزیز. این اقا که نام ایشون در بازی SINA234 هست از من یک اکانت skill rob 5 va level 30 کلاه برداری کردن ایشون میگن که پین و پسوردو بده منم پسورد میدم بعد پا فشاری زیاد ایشان و قسم های دروغ ایشون اکانتو میدم بهش ولی با مدرک امید وارم پس گرفته بشه چون این اکانت خیلی ارزش منده با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8309264050/mpc_hc_2017_10_17_03_24_10_469.avi.html با تشکر لطفا سریعا رسیدگی کنید مرسی ویرایش شده October 16, 2017 توسط Mehrshadiran :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrshadHero ارسال شده در October 20, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2017 (ویرایش شده) به نام خدا با سلام لطفا رسیدگی کنید و در ضمن بعضی از دوستان فکر میکنن hero_boy دزدیده شده!! نه اکانت mehdilasemi دزدیده شده . از اقای دانیال با اقای علی در خواست می کنم رسیدگی کنند چون این اکانت خیلی برای من مهمه. ممنون از همه دوستان. به امید حق. ویرایش شده October 20, 2017 توسط Mehrshadiran لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در November 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2017 با سلام. ما هیچ مسئولیتی نسبت به اکانت های از دست رفته و معاملات خارج از عرف شما نداریم. شما با قبول این اصل اقدام به معامله کردید! +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده