سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در September 11, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2022 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام من با اکانت اصلیم که اسمش KingSatanDarke هست پلی میدادم که ی روز به فردی به اسم DrEaMeR رفرال گلد میفروشم و ایشون 1 میل با بیشتر بهم واریز میکنه و بجایه اینکه به اکانتی که انلاین بوده ینی KingSatanDarke ارسال کنه به اکانت KingSatanDrake ارسال میکنه و این اکانت مال خودم بوده و وقتی میرم رویه اکانت میبینم هیچ پولی واریز نشده به ادمین گفتم گفتن که باگ شده باید گزارش باگ بدید تا برسی شه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Money Log - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): از اکانتی که انلاین هست به اکانتی که آفلاین هست پول ارسال کنید اکانت اصلی: اکانتی که پول ارسال شده و نیست: @ArSaCiA لطفا رسیدگی شه ممنون ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 30, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2022 backtrack: goldengoose#69 جوایز داده شد. (وجه هنوز بازگردیده نشده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 14, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 با سلام. باگ برطرف شد. 1 میلیون پول شما به اکانت KingSatanDrake بازگردیده شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده