pooriaro ارسال شده در October 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2017 سلام روی صحبتم با ادمین های محترم سایت هستن .این خیلی بده که پست ها رو حتی تایید هم نمی کنید من در تاریخ 2017/10/5 یه شکایت به شما فرستادم در مورد بازیکنی که توهین شدت بالا کرده بود و شما امروز که تاریخ 2017/10/11 هست حتی اونو تایید نکردید . چه برسه به پیگیری و محکوم کردن بازیکن خطا کار خواهش من این است که ادمین های سایت رو بیشتر کنید یا همین تعداد ادمینی که هست پیگر شکایت ها باشه. در ضمن خیلی از شکایت ها در مورد بن های اشتباه یا سوء تفاهم ها که وقتی پیگیری نمی کنید و بن تموم می شه طرف دیگه پیگیرش نمی شه چون به خواسته ای که خواسته نرسیده و اگر هم پیگیری کنه و بفهمن حق با طرف بن شدس دیگه فایده ای نداره دیگه اون مقدار روزی که بن بوده از دست رفته و بر نمی گرده خواهش دوم من این است که شکایت بن شدگان رو در الویت بگذارید . ممنون هستم از سرور خوبتون 8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
error8 ارسال شده در October 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2017 با سلام خواهشمندم اگر ادمین (ناظمان) مرخصی هستند افراد جایگزین بزارید تا کارها سریعتر انجام بشه با تشکر eRr[o]R M.z.P نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در October 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2017 در در 10/11/2017 در 15:08، pooriaro گفته است : سلام روی صحبتم با ادمین های محترم سایت هستن .این خیلی بده که پست ها رو حتی تایید هم نمی کنید من در تاریخ 2017/10/5 یه شکایت به شما فرستادم در مورد بازیکنی که توهین شدت بالا کرده بود و شما امروز که تاریخ 2017/10/11 هست حتی اونو تایید نکردید . چه برسه به پیگیری و محکوم کردن بازیکن خطا کار خواهش من این است که ادمین های سایت رو بیشتر کنید یا همین تعداد ادمینی که هست پیگر شکایت ها باشه. در ضمن خیلی از شکایت ها در مورد بن های اشتباه یا سوء تفاهم ها که وقتی پیگیری نمی کنید و بن تموم می شه طرف دیگه پیگیرش نمی شه چون به خواسته ای که خواسته نرسیده و اگر هم پیگیری کنه و بفهمن حق با طرف بن شدس دیگه فایده ای نداره دیگه اون مقدار روزی که بن بوده از دست رفته و بر نمی گرده خواهش دوم من این است که شکایت بن شدگان رو در الویت بگذارید . ممنون هستم از سرور خوبتون با سلام و عرض پوزش بابت تاخیر تایید مطالب ارسالی. به زودی این مشکل رفع خواهد شد و همهچیز به روال سابق برخواهد گشت. با تشکر از صبوری شما. موفق باشید 2 نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.