رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

سلام روی صحبتم با ادمین های محترم سایت هستن .این خیلی بده که پست ها رو حتی تایید هم نمی کنید من در تاریخ 2017/10/5 یه شکایت به شما فرستادم در مورد بازیکنی که توهین شدت بالا کرده بود و شما امروز که تاریخ 2017/10/11 هست حتی اونو تایید نکردید . چه برسه به پیگیری و محکوم کردن بازیکن خطا کار خواهش من این است که ادمین های سایت رو بیشتر کنید یا همین تعداد ادمینی که هست پیگر شکایت ها باشه.

در ضمن خیلی از شکایت ها در مورد بن های اشتباه یا سوء تفاهم ها که وقتی پیگیری نمی کنید و بن تموم می شه طرف دیگه پیگیرش نمی شه چون به خواسته ای که خواسته نرسیده و اگر هم پیگیری کنه و بفهمن حق با طرف بن شدس دیگه فایده ای نداره دیگه اون مقدار روزی که بن بوده از دست رفته و بر نمی گرده خواهش دوم من این است که شکایت بن شدگان رو در الویت بگذارید .

ممنون هستم از سرور خوبتون 

• دوست دارم که 8
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/2679-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

خواهشمندم اگر ادمین (ناظمان) مرخصی هستند افراد جایگزین بزارید تا کارها سریعتر انجام بشه 

با تشکر

eRr[o]R

M.z.P

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/2679-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/#findComment-24715

در در 10/11/2017 در 15:08، pooriaro گفته است :

سلام روی صحبتم با ادمین های محترم سایت هستن .این خیلی بده که پست ها رو حتی تایید هم نمی کنید من در تاریخ 2017/10/5 یه شکایت به شما فرستادم در مورد بازیکنی که توهین شدت بالا کرده بود و شما امروز که تاریخ 2017/10/11 هست حتی اونو تایید نکردید . چه برسه به پیگیری و محکوم کردن بازیکن خطا کار خواهش من این است که ادمین های سایت رو بیشتر کنید یا همین تعداد ادمینی که هست پیگر شکایت ها باشه.

در ضمن خیلی از شکایت ها در مورد بن های اشتباه یا سوء تفاهم ها که وقتی پیگیری نمی کنید و بن تموم می شه طرف دیگه پیگیرش نمی شه چون به خواسته ای که خواسته نرسیده و اگر هم پیگیری کنه و بفهمن حق با طرف بن شدس دیگه فایده ای نداره دیگه اون مقدار روزی که بن بوده از دست رفته و بر نمی گرده خواهش دوم من این است که شکایت بن شدگان رو در الویت بگذارید .

ممنون هستم از سرور خوبتون 

با سلام و عرض پوزش بابت تاخیر تایید مطالب ارسالی.

به زودی این مشکل رفع خواهد شد و همه‌چیز به روال سابق برخواهد گشت.

با تشکر از صبوری شما.

موفق باشید :)

• دوست دارم که 2

...We can know only that we know nothing

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/2679-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/#findComment-24798

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...