jansuz ارسال شده در August 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2022 "بسم تعالی" قطعا همه دیگه خبرارو دیدن که انتخابات شهرداری آرساکیا شروع شده و 7 نفر کاندید شده اند. امروز رای گیری ساعت 6 آغاز شد که همون ساعات اول Aslekaar با اختلاف نفر اولی رو کسب کرد که تا همین الان که من دارم این خبر رو مینویسم نفر اول بوده طبق اخرین اطلاعات به دست آمده رای ها به ترتیب به این صورت است: AsleKaar 125 Rony 3 JallaD 60 Final 6 Pokers 32 WinTeR 20 Universe 39 که AsleKaar با 43 درصد رای نفر اول بوده JallaD با 21 درصد رای نفر دوم و Universe با 13 درصد رای نفر سوم هست تعداد رای هایه کل 285 عدد بوده و هنوز کلی پلیر هست که رای ندادن! که این یعنی برای بقیه کاندید ها هنوز فرصت برنده شدن دارن و نباید نا امید بشن حال شما بگید از نظر شما شهردار آینده آرساکیا چه کسی است ؟ و دوست دارید کی شهردار بشه و به چه کسی رای دادید؟ مخفی کننده @Alireza @iKamyar @Semtex @Pokers @Lean @Neon @Mahi @Meli @Pishro @DeatShot @AnDriaS @BAsil @Nova @JoRDeN @Universe @JallaD @Rony @Final نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2022 در 10 دقیقه قبل، fered گفته است: "بسم تعالی" قطعا همه دیگه خبرارو دیدن که انتخابات شهرداری آرساکیا شروع شده و 7 نفر کاندید شده اند. امروز رای گیری ساعت 6 آغاز شد که همون ساعات اول Aslekaar با اختلاف نفر اولی رو کسب کرد که تا همین الان که من دارم این خبر رو مینویسم نفر اول بوده طبق اخرین اطلاعات به دست آمده رای ها به ترتیب به این صورت است: AsleKaar 125 Rony 3 JallaD 60 Final 6 Pokers 32 WinTeR 20 Universe 39 که AsleKaar با 43 درصد رای نفر اول بوده JallaD با 21 درصد رای نفر دوم و Universe با 13 درصد رای نفر سوم هست تعداد رای هایه کل 285 عدد بوده و هنوز کلی پلیر هست که رای ندادن! که این یعنی برای بقیه کاندید ها هنوز فرصت برنده شدن دارن و نباید نا امید بشن حال شما بگید از نظر شما شهردار آینده آرساکیا چه کسی است ؟ و دوست دارید کی شهردار بشه و به چه کسی رای دادید؟ نمایش محتوا مخفی @Alireza @iKamyar @Semtex @Pokers @Lean @Neon @Mahi @Meli @Pishro @DeatShot @AnDriaS @BAsil @Nova @JoRDeN @Universe @JallaD @Rony @Final خودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jansuz ارسال شده در August 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 در 1 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: خودم نه بمولا من میشم نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 داشم AsleKaar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 بهتره که کسی شهردار نشه چون اگه کسی بیاد Tax ها اضافه میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 در 5 ساعت قبل، fered گفته است: "بسم تعالی" قطعا همه دیگه خبرارو دیدن که انتخابات شهرداری آرساکیا شروع شده و 7 نفر کاندید شده اند. امروز رای گیری ساعت 6 آغاز شد که همون ساعات اول Aslekaar با اختلاف نفر اولی رو کسب کرد که تا همین الان که من دارم این خبر رو مینویسم نفر اول بوده طبق اخرین اطلاعات به دست آمده رای ها به ترتیب به این صورت است: AsleKaar 125 Rony 3 JallaD 60 Final 6 Pokers 32 WinTeR 20 Universe 39 که AsleKaar با 43 درصد رای نفر اول بوده JallaD با 21 درصد رای نفر دوم و Universe با 13 درصد رای نفر سوم هست تعداد رای هایه کل 285 عدد بوده و هنوز کلی پلیر هست که رای ندادن! که این یعنی برای بقیه کاندید ها هنوز فرصت برنده شدن دارن و نباید نا امید بشن حال شما بگید از نظر شما شهردار آینده آرساکیا چه کسی است ؟ و دوست دارید کی شهردار بشه و به چه کسی رای دادید؟ نمایش محتوا مخفی @Alireza @iKamyar @Semtex @Pokers @Lean @Neon @Mahi @Meli @Pishro @DeatShot @AnDriaS @BAsil @Nova @JoRDeN @Universe @JallaD @Rony @Final کسی که پول خرج کنه که من متأسفانه نمیکنم نقل قول X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nova ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 والا هر دفعه شهردار میان کلی صحبت ها میکنن آخرش که هیچ کلا شهردار خیلی واجب نیست از نظر من چون کار خاصی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 اینقدر شهردار اومد رفت اینم یکی 1 1 نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Virgil ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 معلومه دیگه کی انتخاب میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 اینجور که بوش میاد این دوره خودم شهردارم 1 نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 میدونی فرق من با همه این کاندید ها چیه؟ (تعریف از خود نباشه) فرقم اینه که هر موقع منو ببینی تو سرور با میکروفون باهات حرف میزنم و چت نمیکنم یه لول 15 ببینم باهاش با میکروفون حرف میزنم نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jansuz ارسال شده در August 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 در 8 ساعت قبل، JoRDeN گفته است: بهتره که کسی شهردار نشه چون اگه کسی بیاد Tax ها اضافه میشن متسفانه که حالا داره انتخاب میشه در 6 ساعت قبل، JallaD گفته است: کسی که پول خرج کنه که من متأسفانه نمیکنم قدرت پول در 5 ساعت قبل، Nova گفته است: والا هر دفعه شهردار میان کلی صحبت ها میکنن آخرش که هیچ کلا شهردار خیلی واجب نیست از نظر من چون کار خاصی نداره ولی به تازه واردا و اونایی که هنوز به جایی نرسیدن کمک خوبی میکنه در 5 ساعت قبل، NtXorG گفته است: اینقدر شهردار اومد رفت اینم یکی ولی شهردار قبلی خودشو میگرفت خدا کنه این یکی خوب باشه باهاش بشه حرف زد در 2 ساعت قبل، Rony گفته است: اینجور که بوش میاد این دوره خودم شهردارم فک کنم بوی اشتباهی به مشامت خورده در ۱ ساعت قبل، Universe گفته است: میدونی فرق من با همه این کاندید ها چیه؟ (تعریف از خود نباشه) فرقم اینه که هر موقع منو ببینی تو سرور با میکروفون باهات حرف میزنم و چت نمیکنم یه لول 15 ببینم باهاش با میکروفون حرف میزنم خب یه سوال از شما دوست عزیز اگه کسی با لانچر نبود چی نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Universe گفته است: میدونی فرق من با همه این کاندید ها چیه؟ (تعریف از خود نباشه) فرقم اینه که هر موقع منو ببینی تو سرور با میکروفون باهات حرف میزنم و چت نمیکنم یه لول 15 ببینم باهاش با میکروفون حرف میزنم من لول 15 ام با من حرف میزنی؟ در 7 دقیقه قبل، fered گفته است: خب یه سوال از شما دوست عزیز اگه کسی با لانچر نبود چی حرف حق ویرایش شده August 28, 2022 توسط Mirror . نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 در 5 ساعت قبل، Universe گفته است: میدونی فرق من با همه این کاندید ها چیه؟ (تعریف از خود نباشه) فرقم اینه که هر موقع منو ببینی تو سرور با میکروفون باهات حرف میزنم و چت نمیکنم یه لول 15 ببینم باهاش با میکروفون حرف میزنم تو یدونه هستی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 در 17 ساعت قبل، fered گفته است: از نظر شما شهردار آینده آرساکیا چه کسی است بنظر من رویا باید شهردار بشه چون هرچی پول از زمان ریجسترش در آورده بود یه تنه رای خرید و با صدای مخملیش عاشقان جنس مخالف رو ترغیب بع رای دادن کرد. شیر مادر نان پدر حلالت پهلوون 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 در 2 ساعت قبل، SajAli گفته است: بنظر من رویا باید شهردار بشه چون هرچی پول از زمان ریجسترش در آورده بود یه تنه رای خرید و با صدای مخملیش عاشقان جنس مخالف رو ترغیب بع رای دادن کرد. شیر مادر نان پدر حلالت پهلوون #حق نقل قول X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 در 4 ساعت قبل، SajAli گفته است: بنظر من رویا باید شهردار بشه چون هرچی پول از زمان ریجسترش در آورده بود یه تنه رای خرید و با صدای مخملیش عاشقان جنس مخالف رو ترغیب بع رای دادن کرد. شیر مادر نان پدر حلالت پهلوون #حق با رعایت ادب نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 در 5 ساعت قبل، SajAli گفته است: بنظر من رویا باید شهردار بشه چون هرچی پول از زمان ریجسترش در آورده بود یه تنه رای خرید و با صدای مخملیش عاشقان جنس مخالف رو ترغیب بع رای دادن کرد. شیر مادر نان پدر حلالت پهلوون خیلی حق بود نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در August 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2022 انتخاباتی که Rs داخل نباشه مفت نمیارزه ? نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در August 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2022 در 12 ساعت قبل، SajAli گفته است: بنظر من رویا باید شهردار بشه چون هرچی پول از زمان ریجسترش در آورده بود یه تنه رای خرید و با صدای مخملیش عاشقان جنس مخالف رو ترغیب بع رای دادن کرد. شیر مادر نان پدر حلالت پهلوون درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در August 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2022 @fered با سلام, مجله هفتگی شما تایید شد. موفق باشید. نقاظ قوت: 1. دارای موضوع عالی و به روز 2. داشتن عکس نقاط ضعف: 1.بسیار کوتاه 2. نداشتن تاریخ, اسم واطلاعات کاربری نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.