FeLFLi ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 سلام امیدوارم حال دلاتون خوب باشهبا سری دوم اخبار هفتگی 13News خدمت شما هستیمیه تشکر ویژه میکنم از @MILADemon بابت کمک هاشلیدر NR؟ همونطور که در مجله قبلی گفتم @Mahi خسته شده و احتمالا میره و رفت! لیدر جدید خبرنگارن @DrEaMeR با ورودش اولین سوتی خودشو داد. نمیدونم کسی متوجه شده یا نه ولی تاریخ میتینگ فکشن رو با تاریخ میتینگ استف یکی گزاشته بود تاریخ میتینگ: 2022-08-19 ساعت 18:00 | اطلاعیهها پ.ن: بعد از فهمیدن سوتی پیام هاید شدوضعیت پلیسها؟ به نظر میرسه NG فکشن مهم در روابط دزدی از بانک و فرار از زندان افت داشته. @Danir با تقویت ممبرهای خودش در تلاشه تا گارد ویژه رو بهبود ببخشه. (جا داره بگم اسلات NG پر نبود یه مدت) همینطور ناراحتی لیدر PD از مسئول لیدر بخاطر دخالتاش در فکشن و ناراحتی مسئول لیدر بخاطر دیر اطلاعیه گزاشتن بخاطر مسائل سیاسی بهتره اسم نبریم تاپیکمون بسته نشهاز PD , NG گفتیم یه جک هم راجب FBI بگیم یه مرده میره اداره پلیس، میگه: اومدم بهتون بگم طوطی ام گم شده. ماموره با تعجب میگه: ولی فکر نکنم ما بتونیم طوطی شما را پیدا کنیم. مرده میگه: نه اصلاً دنبالش هم نباشین. من فقط اومدم بهتون بگم که اگه تصادفاً اونو پیدا کردین، بدونین که من با عقاید سیاسیش موافق نیستم!!! به هر کسی که فحش بده، نظر شخصی خودشه!حضور فلفلی در تیم کارکنان؟ بله, ممکنه در آینده ای نچندان دور بنده در تیم Staff حضور پیدا بکنم هلپری رو بخاطر حضور @RoseRain دوست دارم ولی فکر نکنم سریع یاد بگیرم و از پسش بر بیام اما لیدری چون در کنار @MILADemon سابقه کمک داشتم فکر کنم راحت تر از پسش بر بیام در هر حال در هر دو سمت پست عضویت گزاشتم(پ.ن: اخبار خودمم پوشش دادم)دزدی ماشین و اموال شما؟ همونطور که میدونید تابستونه و تعداد بسیاری پلیر به سرور اومدن چه جدید و چه قدیمی در بین آنها افراد شرور هم وجود داره با خبری که به دستم رسیده میخوام شمارو هم ازین بابت باخبر کنم مثل اینکه چند نفر هستن موقعی شما در Cnn /ad میدید با شما تماس میگیرن و به بهانه خرید ماشین در ماشین شما F میکنن و ماشین رو میدزدن. حتما مراقب این افراد باشید @SFC از شما که شاهد این اتفاق هستید انتظار برخورد دارم. به راحتی میتونستی جلوشو بگیری.اخبار کوتاه:@JallaD به گارد ویژه پیوست.@HaajAgha از خبرنگاری با رنک 3 استفا داد.@Mohana از مدیک با رنک 6(ساب لیدر) استفا داد.@Sanaka به پلیس پیوست.@iKamyar از ساب لیدری پلیس برکنار شد.@SFC ساب لیدر جدید پلیس.@SajAli بعد از مدت ها به سرور برگشته.@Feu در فکر دوباره مسئول هلپرا شدن است.@HamedBhn با توجه به سوتی هاش اما اسلات تاکسی رو پر کرده.@ArSaCiA AG:SAMP افتتاحیش بنظر با شروع سال جدید یکی کردی؟ 2023؟ بهترین امتیاز گیرای این هفته در هر روز!2022-08-07: @NtXorG 4امتیاز2022-08-08: @FeLFLi 18امتیاز2022-08-09: @MILADemon 10امتیاز2022-08-10: @masih1 4امتیاز2022-08-11: @FeaRLeSS 10امتیاز2022-08-12: @RoseRain 20امتیاز2022-08-13: @NtXorG 8امتیازسه نفر برتر:1: @NtXorG 40امتیاز 2: @RoseRain 32 امتیاز 3: @FeLFLi 29 امتیاز از مجله قبلی تعریف زیاد شدن این یکی رو یکم طولانی تر کردم امیدوارم از خبرهای این هفته لذت برده بوده باشید اگه خبر جالبی داشتید حتما بهم در فروم پیام بدید!!! از تمام کسانی که در این مجله ازشون اسم بردم خواهش میکنم ناراحت نشن اگه چیزی هم گفته شده به شوخی بوده !!!@Professor @MRpablo @Apolo @CaKe @MrFaRZaD @FrozenThrone @fered @WoW @Dolphin @Pokers @roham8787 @Aone @Holly @Asall @wxw6040 @Elone 9 2 5 نقل قول - - من تو نشکستن از ترک بیستم - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 (ویرایش شده) خیلی ظریف و عالی ویرایش شده August 14, 2022 توسط FeaRLeSS نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 بسیار عالی و جالب نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 Afarin movafagh bashi نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 من به فکشن خودم برگشتم برای دریافت مجوز های قانونی و معتبر با من در ارتباط باشید 1 نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 عالی بود و از این هیجانی که برای ساخت همچین پست هایی داره باید تقدیر کرد❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 7 دقیقه قبل، DrEaMeR گفته است: عالی بود و از این هیجانی که برای ساخت همچین پست هایی داره باید تقدیر کرد❤ بزا ما بریم بعدا سوتی هاتو بده امیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 عالی بنازم ولی خبر اخراج شدن من از هیتمن رو نگفتی نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 ییییکه خیییلییییم عالیییییی https://uupload.ir/view/6f88290ff5a197dc79e0f26e385ff7294878865-240p_trim_n6t9.mp4/ نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeLFLi ارسال شده در August 14, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 43 دقیقه قبل، FeaRLeSS گفته است: خیلی ظریف و عالی مرسییی در 40 دقیقه قبل، NtXorG گفته است: بسیار عالی و جالب ممنونم در 40 دقیقه قبل، Danir گفته است: Afarin movafagh bashi مرسی اقای گارد ویژه در 39 دقیقه قبل، Mohana گفته است: من به فکشن خودم برگشتم برای دریافت مجوز های قانونی و معتبر با من در ارتباط باشید اره تا گفتی رفتم /News تو بازی زدم برات در 35 دقیقه قبل، DrEaMeR گفته است: عالی بود و از این هیجانی که برای ساخت همچین پست هایی داره باید تقدیر کرد❤ خیلی ممنون در 28 دقیقه قبل، Mahi گفته است: بزا ما بریم بعدا سوتی هاتو بده امیر تو خود باعث این سوتی بودی روز جمعرو دهبار نوشتی 5شنبه @DrEaMeR در 15 دقیقه قبل، Holly گفته است: عالی بنازم ولی خبر اخراج شدن من از هیتمن رو نگفتی عه ندیدم بیا الان تو بازی نیوز میزنم برات در 2 دقیقه قبل، Aone گفته است: ییییکه خیییلییییم عالیییییی https://uupload.ir/view/6f88290ff5a197dc79e0f26e385ff7294878865-240p_trim_n6t9.mp4/ مرسیییی در 23 دقیقه قبل، Holly گفته است: عالی بنازم ولی خبر اخراج شدن من از هیتمن رو نگفتی 3 نقل قول - - من تو نشکستن از ترک بیستم - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 خبرنگار نیست رو دستت عالیییییی نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeLFLi ارسال شده در August 14, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 7 دقیقه قبل، MILADemon گفته است: خبرنگار نیست رو دستت عالیییییی مرسی دورت بگردم نقل قول - - من تو نشکستن از ترک بیستم - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0rphine ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 احسنت تبارک الله نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/And.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeLFLi ارسال شده در August 14, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 2 دقیقه قبل، iSina گفته است: احسنت تبارک الله ممنون نقل قول - - من تو نشکستن از ترک بیستم - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimBot ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 عالی نقل قول Be yourself But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 48 دقیقه قبل، FeLFLi گفته است: مرسییی ممنونم مرسی اقای گارد ویژه اره تا گفتی رفتم /News تو بازی زدم برات خیلی ممنون تو خود باعث این سوتی بودی روز جمعرو دهبار نوشتی 5شنبه @DrEaMeR عه ندیدم بیا الان تو بازی نیوز میزنم برات مرسیییی هنوز خبر ساب منو نگفتی نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeLFLi ارسال شده در August 14, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 11 دقیقه قبل، MrFaRZaD گفته است: هنوز خبر ساب منو نگفتی در 15 دقیقه قبل، WoW گفته است: عالی مرسی نقل قول - - من تو نشکستن از ترک بیستم - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 (ویرایش شده) در 3 دقیقه قبل، FeLFLi گفته است: مرسی ویرایش شده August 14, 2022 توسط MrFaRZaD نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeLFLi ارسال شده در August 14, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 2 دقیقه قبل، MrFaRZaD گفته است: علم غیب ندارم که ایشالله سری بعدی نقل قول - - من تو نشکستن از ترک بیستم - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 2 ساعت قبل، FeLFLi گفته است: @HamedBhn با توجه به سوتی هاش اما اسلات تاکسی رو پر کرده. من که رفتم ببینم دیگه کی تاکسی رو فول میکنه نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 2 ساعت قبل، FeLFLi گفته است: سلام امیدوارم حال دلاتون خوب باشهبا سری دوم اخبار هفتگی 13News خدمت شما هستیمیه تشکر ویژه میکنم از @MILADemon بابت کمک هاشلیدر NR؟ همونطور که در مجله قبلی گفتم @Mahi خسته شده و احتمالا میره و رفت! لیدر جدید خبرنگارن @DrEaMeR با ورودش اولین سوتی خودشو داد. نمیدونم کسی متوجه شده یا نه ولی تاریخ میتینگ فکشن رو با تاریخ میتینگ استف یکی گزاشته بود تاریخ میتینگ: 2022-08-19 ساعت 18:00 | اطلاعیهها پ.ن: بعد از فهمیدن سوتی پیام هاید شدوضعیت پلیسها؟ به نظر میرسه NG فکشن مهم در روابط دزدی از بانک و فرار از زندان افت داشته. @Danir با تقویت ممبرهای خودش در تلاشه تا گارد ویژه رو بهبود ببخشه. (جا داره بگم اسلات NG پر نبود یه مدت) همینطور ناراحتی لیدر PD از مسئول لیدر بخاطر دخالتاش در فکشن و ناراحتی مسئول لیدر بخاطر دیر اطلاعیه گزاشتن بخاطر مسائل سیاسی بهتره اسم نبریم تاپیکمون بسته نشهاز PD , NG گفتیم یه جک هم راجب FBI بگیم یه مرده میره اداره پلیس، میگه: اومدم بهتون بگم طوطی ام گم شده. ماموره با تعجب میگه: ولی فکر نکنم ما بتونیم طوطی شما را پیدا کنیم. مرده میگه: نه اصلاً دنبالش هم نباشین. من فقط اومدم بهتون بگم که اگه تصادفاً اونو پیدا کردین، بدونین که من با عقاید سیاسیش موافق نیستم!!! به هر کسی که فحش بده، نظر شخصی خودشه!حضور فلفلی در تیم کارکنان؟ بله, ممکنه در آینده ای نچندان دور بنده در تیم Staff حضور پیدا بکنم هلپری رو بخاطر حضور @RoseRain دوست دارم ولی فکر نکنم سریع یاد بگیرم و از پسش بر بیام اما لیدری چون در کنار @MILADemon سابقه کمک داشتم فکر کنم راحت تر از پسش بر بیام در هر حال در هر دو سمت پست عضویت گزاشتم(پ.ن: اخبار خودمم پوشش دادم)دزدی ماشین و اموال شما؟ همونطور که میدونید تابستونه و تعداد بسیاری پلیر به سرور اومدن چه جدید و چه قدیمی در بین آنها افراد شرور هم وجود داره با خبری که به دستم رسیده میخوام شمارو هم ازین بابت باخبر کنم مثل اینکه چند نفر هستن موقعی شما در Cnn /ad میدید با شما تماس میگیرن و به بهانه خرید ماشین در ماشین شما F میکنن و ماشین رو میدزدن. حتما مراقب این افراد باشید @SFC از شما که شاهد این اتفاق هستید انتظار برخورد دارم. به راحتی میتونستی جلوشو بگیری.اخبار کوتاه:@JallaD به گارد ویژه پیوست.@HaajAgha از خبرنگاری با رنک 3 استفا داد.@Mohana از مدیک با رنک 6(ساب لیدر) استفا داد.@Sanaka به پلیس پیوست.@iKamyar از ساب لیدری پلیس برکنار شد.@SFC ساب لیدر جدید پلیس.@SajAli بعد از مدت ها به سرور برگشته.@Feu در فکر دوباره مسئول هلپرا شدن است.@HamedBhn با توجه به سوتی هاش اما اسلات تاکسی رو پر کرده.@ArSaCiA AG:SAMP افتتاحیش بنظر با شروع سال جدید یکی کردی؟ 2023؟ بهترین امتیاز گیرای این هفته در هر روز!2022-08-07: @NtXorG 4امتیاز2022-08-08: @FeLFLi 18امتیاز2022-08-09: @MILADemon 10امتیاز2022-08-10: @masih1 4امتیاز2022-08-11: @FeaRLeSS 10امتیاز2022-08-12: @RoseRain 20امتیاز2022-08-13: @NtXorG 8امتیازسه نفر برتر:1: @NtXorG 40امتیاز 2: @RoseRain 32 امتیاز 3: @FeLFLi 29 امتیاز از مجله قبلی تعریف زیاد شدن این یکی رو یکم طولانی تر کردم امیدوارم از خبرهای این هفته لذت برده بوده باشید اگه خبر جالبی داشتید حتما بهم در فروم پیام بدید!!! از تمام کسانی که در این مجله ازشون اسم بردم خواهش میکنم ناراحت نشن اگه چیزی هم گفته شده به شوخی بوده !!!@Professor @MRpablo @Apolo @CaKe @MrFaRZaD @FrozenThrone @fered @WoW @Dolphin @Pokers @roham8787 @Aone @Holly @Asall @wxw6040 @Elone فکر منو چجوری خوندی آخه لعنتی نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeLFLi ارسال شده در August 14, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 2 دقیقه قبل، HamedBhn گفته است: من که رفتم ببینم دیگه کی تاکسی رو فول میکنه باگ خبرم این بود. بهش دقت نکن در 2 دقیقه قبل، Feu گفته است: فکر منو چجوری خوندی آخه لعنتی فکر ماهانم اینطوری خوندم استفا داد نقل قول - - من تو نشکستن از ترک بیستم - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در هم اکنون، FeLFLi گفته است: باگ خبرم این بود. بهش دقت نکن فکر ماهانم اینطوری خوندم استفا داد من از جایگاهی که هستم راضیم و ممنونم از علیرضا عزیز بابت لطفی که به من داشته تورو خدا فکر منو نخون نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 در 15 دقیقه قبل، FeLFLi گفته است: علم غیب ندارم که ایشالله سری بعدی انشالله نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 بابا دست خوششششش، بنازم به این مهارت @FeLFLi. بسیار لذت بردم. به قطع یقین معلم با تجربه ای داشتی @MILADemon. نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.