hosein700 ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: ایشون بنده رو 80fp اخراج کرده بدون این که هیچ دلیل منطقی و شکایتی از بنده شده باشه حتی بنده رو با 80fp بدون میل خودم تحدید به استفاع میکنند بنده تمام پیام های ایشون و ساب لیدر و صحبت هارو به عنوان مدرک قرار میدم من حتی پیگیری هم کردم و بخش گزارش اعضا را هم چک کردم ولی شکایتی مبنی بر فحاشی از بنده نشده و مدرکی و شواهدی که نشون بده من به کسی توهین کرده باشم هم برای pv بنده ارسال نشده و عملا بنده بدون دلیل و بدون شکایت با 80fp کیک شدم که نهایت بی انصافی در حق یک نفر این نکته هم اضاف کنم که ایشون با بیان اینکه شکایتی که از بنده شده شکایت شخصی بوده قصد اخراج بنده داشتن و عملا هیچ شکایت و مدرکی مبنی بر اینکه من به کسی توهین کرده باشم نیست و برای pv بنده هم چیزی ارسال نشد و این اصلا دلیل نمیشه برای اخراج کسی وگرنه در بخش گزارش اعضا باید شکایت می شد لطفا مدارک و ucp بنده رو بررسی کنید با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): 1_ 2_ 3_ 4_ 5_ 6_ 7_ 8_ 9_ 10_ 11_ 12_ 13_ 14_ 15_ تصویر زیر هم مدرکی مبنی بر اینکه شکایتی از بنده اصلا نشده و در صفحه گزارش اعضا اخرین پیام برای لیدر قبلی است تصویر زیر هم مدرکی مبنی بر اینکه هیچ شکایت نامه ای برای pv بنده ارسال نشده ( اخرین پیام ارسالی برای بنده برای 2 روز قبل بوده) تصویرهای زیر هم مدرکی مبنی بر اینکه اقای thomas هیچ گونه فعالیتی در رابطه با acc شکایت از بنده نداشته 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
313 ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 مدارک به @Feu ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در August 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @hosein700 شکایت شما رد شد. شما به دلیل پخش محتوای نا مناسب روی میکروفون, از اقلیت اخراج شده اید. +موفق باشید. +بسته شد. Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده