Ferni ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: ظاهرا هلپر مربوطه اصلا اعتقادی به قوانین "FEnglish" و همچنین مجموعه ندارد و پاسخ اشتباه همراه با "FEnglish" اشتباه به بنده دادند پ.ن : از مسئولین مربوطه تقاضا در انتخاب هلپر های جدید و مخصوصا تازه وارد توجه بیشتری به خرج بدن، هلپر مربوطه اصلا حوصله پاسخ دادن به بازیکنان را ندارد و همچنین پاسخ اشتباه میدهد به شخصه اگر یک بازیکنی باشم که تازه به سرور وارد شدم و با همچین برخوردی از سمت تیم کارکنان مواجه بشم سریعا از سرور خارج میشم لطفا بیشتر این موارد رو بررسی کنید جدی بگیرید من مطمئن هستم که صاحب امتیاز مجموعه @ArSaCiA خوش ندارند که در زمینه جذب بازیکنان جدید این گونه ضعیف عمل بشه مخصوصا در بخش "Brief" که به شدت ضعیف عمل میشه و بازیکنان روز به روز رو به کاهش هست امیدوارم که صحبت های بنده موثر واقع بشه و از این به بعد با همچین اشتباه های فاحش و بزرگی از سمت تیم کارکنان مواجه بشیم • مدارک (فیلم یا عکس): 1 EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در July 27, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 (ویرایش شده) شکایت پس گرفته شد. ویرایش شده July 27, 2022 توسط Ferni پ.ن : هدف از شکایت مجازات بازیکن خاطی نبود. EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 با سلام به شاکی محترم @Ferni در 28 دقیقه قبل، Ferni گفته است: شکایت پس گرفته شد. شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. +بسته شد بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده