BlackNoir ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد لازم نیست • توضیحات: پارتی بازی این لیدر • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DxviL ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 باسلام خدمت شاکی محترم. اینجوری که من دارم میبینم بعد شما من کسی رو به فکشن دعوت نکردم و منتظر شما بودم تا انلاین بشین و ازتون تست بگیرم. شما یا Sleep بودین یا اینکه گوشیتون Turn Off بود. طبق قانون من باید پست شما رو نادیده میگرفتم و از نفرات بعدی تست میگرفتم ولی به خاطر شما دو سه روز صبر کردم و اینم جوابم. (با این که اسلات داشتم باز منتظر بودم انلاین بشین شما) اگه شما مدرکی اوردین که من از شما تست نگرفتم و رد شدم از پست شما و اولویت بندی رو رعایت نکردم بنده قبول میکنم که مجازات بشم. باتشکر. CryBaby لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در July 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @TheSolo شکایت شما رد شد. طبق اولویت از شما تست گرفته شد. همچنین بابت قبول کردن درخواست عضویت, بدون تست گرفتن از اولویت بندیه قبلی, اخطارهای لازم به لیدر مربوطه داده خواهد شد. +موفق باشید. +بسته شد. Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده