Aboll ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده از ادمین Meli شکایت کردم که البته اون رو پس گرفتم و با ایشون مشکلی ندارم و سرپرست Alireza این پست رو رد کردند که هیچ مشکلی هم نداشت ایشون پارتی بازی کردند و من خواستم بیام شکایت رو پس بگیرم دیدم که پست رد شده و show نشده درخواست بررسی دارم @ArSaCiA • مدارک (فیلم یا عکس): Forum log ویرایش شده July 24, 2022 توسط LastSurvivor دستکاری کردن متن توسط دیگران 1 1 ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در July 24, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 شکایت قبلی بنده تازه Show شد و این شکایت هم شکایت الکی نیست که بخواهید بنده رو بن بدید @ArSaCiA خود شما چک کنید ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 با سلام و احترام. @LastSurvivor متاسفانه یا خوشبختانه لاگ فروم هست و بنده پست شما رو پنهان نکرده بودم و مدارک برای موسس ارسال شد، موفق باشید. Staff Note 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2022 با سلام. تاپیک شما را Alireza مخفی نکرده است، لطفاً زمانی که مطمئن نیستید چه کسی پست شما را مخفی کرده از Alireza شکایت نکنید بلکه تیکت ایجاد کنید. در صورت تکرار شکایت بی مورد برخورد خواهد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده