Arcane ارسال شده در September 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2017 سلام با عرض سلام و خدمت خسته نباشی من نمی تونم IP سرور پیدا کنم مشگل اتصال و سرور ندارم ولی هر چی IP وارد میکنم نمیشناسه و پیدا نمیکنه . ای پی هم درست وارد میکنم لطفا کمک کنید ....... با تشکر 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در September 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2017 سلام منم همین مشکل رو دارم سرور رو برام افلاین نشون میده و کانکت نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در September 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2017 @hosseinjmm سلام سرور کلا واسه همه اف شده نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
error8 ارسال شده در September 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2017 (ویرایش شده) برا منم چند بار سرور رو اف نشون میداد بعد جالب اینجاست تو ucpکه میبینم اکانته منم onهست!!!!! ویرایش شده September 30, 2017 توسط error8 ..ک 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrZiX ارسال شده در November 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2017 (ویرایش شده) با سلام دوست من زمانی که میخواد وارد سرور بشه این ارور رو براش میده: GTA:san Andreas executable not found.(F\\gta_sa.exe یعنی زمانی که برنامه ی سمپ رو باز میکنه و کانکت رو میزنه این ارور رو میده جی تی ای و سمپ ای که اون من خودم براش تو فلش ریختم برا من مشکلی نداره ولی برای اون این ارور GTA:san Andreas executable not found.(F\\gta_sa.exe رو میده لطفا بگید که دوستم باید چکار کنه با تشکر Mr.Z.i.X _______________________________________________________________________________________________________________________________________________ ویرایش شده November 2, 2017 توسط MrZiX نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در November 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2017 در 12 ساعت قبل، MrZiX گفته است : با سلام دوست من زمانی که میخواد وارد سرور بشه این ارور رو براش میده: GTA:san Andreas executable not found.(F\\gta_sa.exe یعنی زمانی که برنامه ی سمپ رو باز میکنه و کانکت رو میزنه این ارور رو میده جی تی ای و سمپ ای که اون من خودم براش تو فلش ریختم برا من مشکلی نداره ولی برای اون این ارور GTA:san Andreas executable not found.(F\\gta_sa.exe رو میده لطفا بگید که دوستم باید چکار کنه با تشکر Mr.Z.i.X _______________________________________________________________________________________________________________________________________________ نخست: سپس آدرس مکان نصب بازی رو اینجا تغییر بدید: 1 نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.