RyzenBoT ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 رفتم خواستگاری بابای عروس گفت برای دخترم چکار میکنی؟ گفتم نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره گفت چطوری؟ گفتم خب بهش آب نمیدم نمیدونم چرا بالگد بیرونم کردن ************************* و بقیه ی... دوستان گلم لایک یادتون نره دمتون گرم 5 3 2 نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 از دسته این کَمَر نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 داش لطفا تگ نکن تو اینستا اینا پره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 سید به خاطر یه لیوان شیر که نباید گاو خرید نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 در 12 ساعت قبل، TORKAMAN1 گفته است: رفتم خواستگاری بابای عروس گفت برای دخترم چکار میکنی؟ گفتم نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره گفت چطوری؟ گفتم خب بهش آب نمیدم نمیدونم چرا بالگد بیرونم کردن ************************* و بقیه ی... دوستان گلم لایک یادتون نره دمتون گرم ب مولا 100k میدم دیگ تگ نکن عشقمی نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorist ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 کمی طنز نقل قول ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ سکوتم بخاطره شخصیت خودمه وگرنه بعضیا که خیلی زیر سوالن! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 در 14 ساعت قبل، TORKAMAN1 گفته است: رفتم خواستگاری بابای عروس گفت برای دخترم چکار میکنی؟ گفتم نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره گفت چطوری؟ گفتم خب بهش آب نمیدم نمیدونم چرا بالگد بیرونم کردن ************************* و بقیه ی... دوستان گلم لایک یادتون نره دمتون گرم 1 نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 در 2 ساعت قبل، Asli گفته است: ب مولا 100k میدم دیگ تگ نکن عشقمی قبلا مردم می گفتند چرا تگ نمی کنی الان که تگ میشن میگن چرا تگ می کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maznun ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 در 15 ساعت قبل، TORKAMAN1 گفته است: رفتم خواستگاری بابای عروس گفت برای دخترم چکار میکنی؟ گفتم نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره گفت چطوری؟ گفتم خب بهش آب نمیدم نمیدونم چرا بالگد بیرونم کردن ************************* و بقیه ی... دوستان گلم لایک یادتون نره دمتون گرم طنازی سید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nova ارسال شده در June 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2022 در 16 ساعت قبل، TORKAMAN1 گفته است: رفتم خواستگاری بابای عروس گفت برای دخترم چکار میکنی؟ گفتم نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره گفت چطوری؟ گفتم خب بهش آب نمیدم نمیدونم چرا بالگد بیرونم کردن ************************* و بقیه ی... دوستان گلم لایک یادتون نره دمتون گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در June 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در June 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2022 در 8 ساعت قبل، iKamyar گفته است: قبلا مردم می گفتند چرا تگ نمی کنی الان که تگ میشن میگن چرا تگ می کنی اخه مطالبش تنذه 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
tencer ارسال شده در June 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2022 نقل قول از اول از اول صد قسم صد قسم خوردمو قول دادم من از کَس نترسم [_-__--___==___--__-_] :??? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در June 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2022 باشد نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در June 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2022 نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در June 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2022 عالی نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در June 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2022 شاید باور نکنی اما .... 1 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Virgil ارسال شده در June 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۳۰ در 12:21، TORKAMAN1 گفته است: رفتم خواستگاری بابای عروس گفت برای دخترم چکار میکنی؟ گفتم نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره گفت چطوری؟ گفتم خب بهش آب نمیدم نمیدونم چرا بالگد بیرونم کردن ************************* و بقیه ی... دوستان گلم لایک یادتون نره دمتون گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
soldie ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۳۰ در 14:51، TORKAMAN1 گفته است: رفتم خواستگاری بابای عروس گفت برای دخترم چکار میکنی؟ گفتم نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره گفت چطوری؟ گفتم خب بهش آب نمیدم نمیدونم چرا بالگد بیرونم کردن ************************* و بقیه ی... دوستان گلم لایک یادتون نره دمتون گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در July 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در July 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 تو اینستاگرام چند بار دیدم 1 نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealPablo ارسال شده در July 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 سید مطلبت حق بود. ( فقط لطفا دیگر ارسال نکنید. ) نقل قول گفته بودن که نمیتوان زمان را با پول خرید؛ ولی آرساکیا بهم ثابت کرد که، فقط یکی از چیزایی که میتوان با پول خرید؛ زمانه !.Thanks to ArSaCiA for the experiences [She/He] gave me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۳۱ در 03:04، iKamyar گفته است: قبلا مردم می گفتند چرا تگ نمی کنی الان که تگ میشن میگن چرا تگ می کنی اگه یه حرف درست زده باشی تو عمرت همینه نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.