رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با سلام 

یه پیشنهاد دارم اونم اضافه کردن ماشین Infernus به رنت ماشین SF هستش وقتی بنز ادد شد داخل رنت ماشین LV اضافه کردید

قیمت Sbiz رنت ماشین SF دو برابر قیمت Sbiz رنت ماشین LV و LS هستش ولی ماشین های زیادی نداره تعدادش کمه اگر میشه حداقل Infernus اضافه کنید به Sbiz رنت ماشین SF تا هم پلیر ها لذت ببرن و هم کمبود ماشین های رنت Sbiz SF جبران شود.

@ArSaCiA

@ORTEGA @Nate @BuTleR @AnDriaS @Pace @LasTBrok @Olden @XSepehr @Feu @Nervure

• دوست دارم که 2
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/25781-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-infernus-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-sf/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پیشنهاد خوبیه?

• دوست دارم که 1

قلمرو گرگ محل عبور هر توله سگی نیست ?        

✞☬LasTBroke.png☬✞

در 2 دقیقه قبل، HandGod گفته است:

با سلام 

یه پیشنهاد دارم اونم اضافه کردن ماشین Infernus به رنت ماشین SF هستش وقتی بنز ادد شد داخل رنت ماشین LV اضافه کردید

قیمت Sbiz رنت ماشین SF دو برابر قیمت Sbiz رنت ماشین LV و LS هستش ولی ماشین های زیادی نداره تعدادش کمه اگر میشه حداقل Infernus اضافه کنید به Sbiz رنت ماشین SF تا هم پلیر ها لذت ببرن و هم کمبود ماشین های رنت Sbiz SF جبران شود.

@ArSaCiA

شرمنده بقیه دوستان را جا انداختم اسم Forum هاتون بلد نبودم فردا نیاید داخل سرور فحش بدید??

• هاها 1
در 19 دقیقه قبل، HandGod گفته است:

شرمنده بقیه دوستان را جا انداختم اسم Forum هاتون بلد نبودم فردا نیاید داخل سرور فحش بدید??

به اندازه کافی بهت فحش دادم ?

Kamyar.png

iKamyar.png

در 1 ساعت قبل، HandGod گفته است:

با سلام 

@ArSaCiA

پیشنهاده خوبیه تصمیم و صلاح دید با موسس سرور هست

ارادتمنده شما

@Feu

• دوست دارم که 1

ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd   

𝐀𝐥𝐢                                                                                                          

حالا اگه Infernus اضافه میشه Bullet, Turismo و دو سه تا ماشین دیگه هم باهاش اضافه بشه 

Kamyar.png

iKamyar.png

پیشنهاد قشنگیه

LoVerBoy.png

Latino.png

آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ

در 10 ساعت قبل، iKamyar گفته است:

به اندازه کافی بهت فحش دادم ?

?

در 8 ساعت قبل، iKamyar گفته است:

حالا اگه Infernus اضافه میشه Bullet, Turismo و دو سه تا ماشین دیگه هم باهاش اضافه بشه 

اره اینم پیشنهاد خوبیه

آن وقت ارزش اینف میاد پایین

و در نتیجه علی هم اصلا این پیشنهاد رو قبول نمیکنه 

بای

• مرسی 1

savaki.png

پیشنهاده خوبیه ولی به نظرم Infernus یکم زیاده دیگه.

Son of The King of Kings
King of The World
Cyrus The Great
b9421_2e1f02_24image0_2_2_2_2_1_gif_ef3b

7d4701_24Achaemenid-flag.jpg
b9421_2e1f02_24image0_2_2_2_2_1_gif_ef3b
 Parsa.png 

• 1 سال بعد...

نظرم - هست.

• دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایه‌ات هم تــــرس داشـــتند☆

♡ADLER

Javad.png

RaviN.png

نه خوب نیست

output_onlinepngtools.png جـرم: غــمی که تو دلم بود.

ForbiddeN.png

TiZMAR.png

Bye Guys ✋

ForbiddeN  © 2024 - 2014 

در 9 دقیقه قبل، TheExpert گفته است:

نظر زیبایی بود

( - ) .

از شما نظر نخواستیم

M0STAFA.png

Fayez.png

❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖                        

acigar.gif      ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن     acigar.gif

همه infernus دارن دیگه 

𝑳𝒐𝒔𝒕 𝒊𝒏 𝑳𝒖𝒔𝒕

af8225_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

Take.png

Sohal.png

نه حاجی بازار Infernus بهم میریزه 

iMeysam.png

• 1 ماه بعد...
  • ریاست اجرایی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
متاسفانه پیشنهاد شما رای کافی از طرف افراد تیم مدیریت پیشنهادات را دریافت نکرد.

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔

مهربانی من 
دعوتنامه ای برای
سوءاستفاده ی تو نیست.

╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...