EriCK ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 اونایی که سیستم خوبی ندارن واقعا پیشنهاد میکنم بهشون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 5 ساعت قبل، EriCK گفته است: اونایی که سیستم خوبی ندارن واقعا پیشنهاد میکنم بهشون جدیدن رو سیستم های ذغالی هم بالا نمیاد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EriCK ارسال شده در December 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۶ در 15:36، ArthurFleck گفته است: جدیدن رو سیستم های ذغالی هم بالا نمیاد بستگی داری منظورت از سیستم ذقالی چی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2023 2 ساعت قبل، EriCK گفته است: بستگی داری منظورت از سیستم ذقالی چی باشه فکر کنم به چیزی که ما میگیم سوپر کیس شما میگی ذغالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ehsanghiasi ارسال شده در December 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2023 (ویرایش شده) سلام من لانچر کلاینت مود رو دانلود کردم ولی وقتی واردش می شم تا بازی رو دانلود کنه با سرعتش 0kb/s هستش با vpn هم امتحان کردم خیلی بهتر نشد (اینترنتمم مخابراطه) راهی هست ؟ ویرایش شده December 23, 2023 توسط ehsanghiasi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در December 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2023 در ۱۴۰۲/۱۰/۲ در 18:35، ehsanghiasi گفته است: سلام من لانچر کلاینت مود رو دانلود کردم ولی وقتی واردش می شم تا بازی رو دانلود کنه با سرعتش 0kb/s هستش با vpn هم امتحان کردم خیلی بهتر نشد (اینترنتمم مخابراطه) راهی هست ؟ مخابرات ضعیفه داداش(تا حدی) بسته همراه بزن با گوشی و با دانگل به کامپیوتر وصل کن دانلودا که تموم شد دیگه با مخابرات می تونی بازی کنی(بستگی به سرعت انتخابی نتت هم هست دیگه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 عالی بودی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 در ۱۴۰۱/۳/۳۰ در 15:35، Alpachino گفته است: آیم بات ایم بات* نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kennedy ارسال شده در May 24 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24 در ۱۴۰۲/۹/۲ در 00:27، ArmouR گفته است: بسیار مفید و عالی + 1 نقل قول Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در July 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 11 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ در 23:46، CyberDyne گفته است: ایم بات* واقعا پیش خودت چی فکر کردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DraGoNFall ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 حق ؟ نقل قول نقل قول خدا یا خسته شدم میشه امشب بیای دونبالم بگی بسه دیگه تموم شد پاشو اومدم بیرم پیش خودم ..! :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.