Alpachino ارسال شده در April 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2022 (ویرایش شده) یه ویدیو فقط دارم از تابستون 2020 که واقعا چه حالی میکردیم تو ارسا . این ویدیو حمله کلن tz و SOA به منو GSG بود که خب ضعیف بودیم ولی با این حال کیف میکردیم تو ارسا چه تو کلن خودمون چه توی bns https://uupload.ir/view/241168244_205401258309396_4451740340625836120_n_5lde.mp4/ جز من و Kian همه ی پلیرای توی فیلم رفتن ویرایش شده April 21, 2022 توسط Alpachino ویرایش متن 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در April 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2022 روحش شاد و یادش گرامی [TZ] 1 1 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در April 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2022 هعی نقل قول من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در April 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2022 (ویرایش شده) با اینکه خیلی وقت پیش نبود اما خیلی زود تر از چیزی که فکر میکردم گذشت... RoG-S0A-BNS-Tz-GSG و...... متاسفانه کسایی که اون تایم رو نبودن نمیدونن چه جو متفاوتی داشت این درگیری ها پلیر های جدید نمیتونن این حس رو تجربه کنن یادش بخیر واقعا کاش اون شلوغی و جنگ و دعوا ها بوست مایک ها و ftp های 20 نفره فمیلی ها ادامه داشت... همه ممبر های اون دوران رفتن تقریبا... @OpieWinston @OxygeN @iKian @visage @maragoon @diamond @DiViNePoWeR @EHSAN0111 @NoThinG و بقیه دوستان غایب.... ویرایش شده April 27, 2022 توسط Moltaf 1 1 نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در April 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2022 کیفیت ویدئوت اصن زبون زده تار عنکبوت جلو تو کم میاره نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در April 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2022 کیفیت ویدیو خداس نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در April 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2022 در 14 ساعت قبل، Beigi گفته است: کیفیت ویدئوت اصن زبون زده تار عنکبوت جلو تو کم میاره در 7 ساعت قبل، Sepehr گفته است: کیفیت ویدیو خداس Visage فیلمو گرفته 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در April 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2022 در 14 ساعت قبل، Moltaf گفته است: با اینکه خیلی وقت پیش نبود اما خیلی زود تر از چیزی که فکر میکردم گذشت... RoG-S0A-BNS-Tz-GSG و...... متاسفانه کسایی که اون تایم رو نبودن نمیدونن چه جو متفاوتی داشت این درگیری ها پلیر های جدید نمیتونن این حس رو تجربه کنن یادش بخیر واقعا کاش اون شلوغی و جنگ و دعوا ها بوست مایک ها و ftp های 20 نفره فمیلی ها ادامه داشت... همه ممبر های اون دوران رفتن تقریبا... @OpieWinston @OxygeN @iKian @visage @maragoon @diamond @DiViNePoWeR @EHSAN0111 @NoThinG و بقیه دوستان غایب.... دقیقا در 15 ساعت قبل، Qaribe گفته است: هعی در 17 ساعت قبل، DeatShot گفته است: روحش شاد و یادش گرامی [TZ] این عکس هم بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در April 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2022 @ArSaCiA چیکار کردی با سرور، هرچی چیز خوب توی سرور بود مثل جزیره فیش c-Bug همه رو برداشتی اگه اینا هنوز بود ممبرای سرورت روی ۱۵۰ نبود نقل قول من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در April 29, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2022 در 5 ساعت قبل، Qaribe گفته است: @ArSaCiA چیکار کردی با سرور، هرچی چیز خوب توی سرور بود مثل جزیره فیش c-Bug همه رو برداشتی اگه اینا هنوز بود ممبرای سرورت روی ۱۵۰ نبود قدیم یزمان ارزمون بود برای کلن ها سیستم HQ و ماشین مثل دسته متوسط اضافه بشه. الان ارزمونه مثل قبل پلیر بیاد کلن تشکیل بدیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در April 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2022 وای یادش بخیر 60 نفری میریختیم سر [TZ] 1 نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در April 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2022 در 4 ساعت قبل، Alpachino گفته است: قدیم یزمان ارزمون بود برای کلن ها سیستم HQ و ماشین مثل دسته متوسط اضافه بشه. الان ارزمونه مثل قبل پلیر بیاد کلن تشکیل بدیم الان اگه بخوای رای گیری کنی ۹۰٪ میگن همون ارساکیای قدیم نقل قول من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در April 29, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2022 در 5 دقیقه قبل، Qaribe گفته است: الان اگه بخوای رای گیری کنی ۹۰٪ میگن همون ارساکیای قدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در April 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2022 Ow [UB] نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در April 30, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2022 در 19 ساعت قبل، iArash گفته است: Ow [UB] اینا اصلا توی وار نبودن. باشن هم بعده اینکه رفتیم ساخته شدن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در April 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2022 فقط قدیمی ها میدونن Fish گرفتن داخل Glen Park چه حسی داره 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در April 30, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2022 در 2 دقیقه قبل، VaFa گفته است: فقط قدیمی ها میدونن Fish گرفتن داخل Glen Park چه حسی داره حعب جزیره هم حال میداد . هلی کوپتر پیدا نمیشد بریم جزیره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در April 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2022 عه منم بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 1, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 در 19 ساعت قبل، Nervure گفته است: عه منم بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در May 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 یادش بخیر ۲۰۲۰ چقدر خوش بودیم، چقدر کل سرور باهم رفیق بودیم الان به هیچ وجه اینطوری نیست پلیرای جدید نمیتونن لذت باگ فیش تو گلن پارک، لذت باز کردن گیت و دونستم رمز جزیره، لذت دیدن چهار راه که توش پرآدمه، دیدن پینتبالی که هزار نفر دارن به هم فحش میدن و بوست مایک خیلی بالاست، لذت میز های @Universe وسط ۴ راه، لذت دیدن ۶۰۰ نفره دیدن و ۱۰۰۰ نفره دیدن سرور با کلی مولتی رو درک کنن افسوس که انسان فقط زمانی قدر لحظه هاشو میدونه که تبدیل به خاطره بشه براش... چقدر این لحظه ها سریع گذشت و قدرشو ندونستیم مرسی که یاد اون روزارو برام زنده کردی 2 1 2 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در May 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۸ در 15:31، Alpachino گفته است: دقیقا این عکس هم بود اون Alireza Tji منم اسمی زیاد ازم نیست سرم تو کار خودم بود یادش بخیر من هنوز پلی میدم از اون جمعه فقط کیان و منو و یکی دو نفر دیگه هستن نقل قول I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 1, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 در 1 دقیقه قبل، Hoody گفته است: اون Alireza Tji منم اسمی زیاد ازم نیست سرم تو کار خودم بود یادش بخیر من هنوز پلی میدم از اون جمعه فقط کیان و منو و یکی دو نفر دیگه هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2022 در 10 ساعت قبل، Hoody گفته است: اون Alireza Tji منم اسمی زیاد ازم نیست سرم تو کار خودم بود یادش بخیر من هنوز پلی میدم از اون جمعه فقط کیان و منو و یکی دو نفر دیگه هستن حرف شما سنده جناب نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EHSAN0111 ارسال شده در May 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 یادش بخیر ): 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در May 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 فقط [GT] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.