Qaribe ارسال شده در April 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2022 سلام از اونجایی که بیشتر پلیر ها از همین فیش گرفتن به خیلی جاها رسیدن میخواستم درخواست کنم که علی فیش رو با حالت سابقش برگردونه @ArSaCiA @Alireza @Markeloff من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 اینجوری بهتره برنگرده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در April 9, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 در 1 ساعت قبل، 404 گفته است: اینجوری بهتره برنگرده چطور؟ من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 حداقل اگه بر نمیگرده قیمت لامبورگینی کمتر بشه که قدرت خرید داشته باشیم. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 در 3 ساعت قبل، Jepeto گفته است: چطور پولِ بی زحمتِ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در April 9, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 در 2 ساعت قبل، 404 گفته است: پولِ بی زحمتِ ۵ دیقه ۱۳ک میده بعد کجاش بی زحمته؟ حوصله ای که فیش میخواد رو هیچ جابی نداره من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 در 22 دقیقه قبل، Jepeto گفته است: ۵ دیقه ۱۳ک میده بعد کجاش بی زحمته خب اگه مثل بقیه Job ها زحمت داره چه فرقی میکنه چقد باشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در April 9, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 زحمتش کمتره در 6 ساعت قبل، JvDAdler گفته است: حداقل اگه بر نمیگرده قیمت لامبورگینی کمتر بشه که قدرت خرید داشته باشیم. اگه ارزون بشه مثل اینفرنوس همه میگیرن و چیز جالبی نمیشه @ORTEGA @EBi @SaLiOne @RoseRain @CaKe @MwM @And @Omid @SalaRc @FcPoker @Rony @Aone @Meli شما هم نظر خودتون رو بگید. من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 پول مفت تزریق میکنه به سرور نبودش بهتره !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 واقعا خوبه دلمون تنگ شده واسش بریم ته lv یا وسط دریا دنبالش 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 در 2 ساعت قبل، Rony گفته است: پول مفت تزریق میکنه به سرور نبودش بهتره قبلا بنظرم خوب بود. تازه کارا زودتر بالا میومدن. فک کنم یادت باشه تو ی تاپیک بحث کردیم حدود یکی دو سال پیش. ولی الان بنظرم نباشه بهتره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 موافقم اگه برگرده شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در April 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2022 ولی Fish/ خوراکه دورهمی و SAR/ زدنه کاش برگرده 1 ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در April 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۰ در 01:11، Jepeto گفته است: سلام از اونجایی که بیشتر پلیر ها از همین فیش گرفتن به خیلی جاها رسیدن میخواستم درخواست کنم که علی فیش رو با حالت سابقش برگردونه @ArSaCiA @Alireza @Markeloff تنها چیزی که میتونیم پول دربیاریم، خرید گلد از UCP تو Farmer بیشتر از ۱۰ ک نمیتونیم دربیاریم نتیجش رو خود مدیریت هم میبینه که چیشده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در April 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2022 @ArSaCiA علی یه نگاهی بنداز من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2022 (ویرایش شده) در 18 دقیقه قبل، Jepeto گفته است: @ArSaCiA علی یه نگاهی بنداز با سلام خدمته شما پلیر گرامی درخواست شما رد شد پ.ن: درخواست شما درخواست شخصی حساب میشه چون از علی در خواست داری اینجا رو نگاه کنه پس مجازات شما کیک از سرور است در صورت تکرار به شما اخطار خواهیم داد. +موفق باشید. +بدرود ویرایش شده April 10, 2022 توسط AmirTataloo ? 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 10, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2022 در 8 ساعت قبل، SinAHarD گفته است: تنها چیزی که میتونیم پول دربیاریم، خرید گلد از UCP خیر، تنها راه واقعی پول درآوردن تلاش و کوشش در خود بازی در اقلیت ها و شغل ها می باشد. فروش GiftCard هم به درخواست بازیکنان باز شده و بنده هنوز مخالف فروش GiftCard هستم و اگر درخواست شود فروش GiftCard یا Gold ممنوع می شود و دستورات آن حذف خواهد شد. فیش حذف نشده که برگرده. اینکه ما از تمام چیزای بازی درآمد فیش رو نجومی کنیم که بازیکنا یک جا جمع بشن هر چند ثانیه یک کلیک بکنند درخواست غیر معقولی هست و این کار را متأسفانه انجام نخواهیم داد. در صورت افزایش درآمد، درآمد همه کار ها بالا می رود تا بازیکن بسته به علاقه خود کار انتخاب کند. به دلیل تاپیک تکراری بسته شد. در انجمن پیشنهادات و انتقادات لطفاً ایجاد شود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در April 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2022 در 6 ساعت قبل، SinAHarD گفته است: تنها چیزی که میتونیم پول دربیاریم، خرید گلد از UCP تو Farmer بیشتر از ۱۰ ک نمیتونیم دربیاریم نتیجش رو خود مدیریت هم میبینه که چیشده شما یک سال نمیشه اینجایی بعد راه های پول دراوردن رو محدود میکنی؟ فروش گیفت کارد بسیار هم عالیه و به نفع همه هست بلد باشی خیلی راحت میشه از اقلیت ها و خیلی راه های دیگه پول در بیاری 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در April 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2022 در 3 دقیقه قبل، ESALAT گفته است: شما یک سال نمیشه اینجایی بعد راه های پول دراوردن رو محدود میکنی؟ فروش گیفت کارد بسیار هم عالیه و به نفع همه هست بلد باشی خیلی راحت میشه از اقلیت ها و خیلی راه های دیگه پول در بیاری داش گلد بگیر راحت باش اصن شما بدون ما ۱ ماهه امدیم برام فرقی نداره وضع مالی هرکی خوبه گلد میگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده