Aboll ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:با سلام و خسته نباشید همینطور که میبینید این آقا اسم منو گرفت برا خودش مت همون اول ۲ سال پیش که اومد اون [A] رو گذاشتم چون اسمم ابوالفضل بود و این آقا اسمش رو گذاشته من اکانتم رو زود تر از ایشون ساختم و لولم بالا تره و کلا همه منو با این میشناسن برای مثال این آقا اگه بره تو اکانتش و از چند تا دوستای من پول بگیره چی؟من باید چیکار کنم که پول رو میگیره و میره کسی هم مدرکی نداره که اصلا بگه چی شد کی پول داد کی گرفت و من پیش دوستم بد میشم این اکانت در اصل یا باید تعلیق بشه یا باید اکانت مال من بشه من اعتراض دارم این اسم مال من هست ایشون حق ندارند اینکار ها رو بکنند لطفا از شما خواهش دارم پیگیری کنید البته تاریخ آخرین ورودشان به سرور هم باگه سرور ۲۰۱۴ ران شد این اشتباهه با تشکر پیگیری کنید حتما • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده March 17, 2022 توسط khel . 1 ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 درود، اوقات به کام شکایت شما طبق صحبت با مدیریت رد شد و این اسم هیچ مشکلی ندارد. +بسته شد. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده