Nixgamer ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام میدونید که من زیاد اهل شکایت الکی نیستم.من در اونت این آقا بودم که سوار ماشین Dube شدم بعدش آقای rasputin از من carjack کرد منم که دوباره سوار شدم چون ایشون carjack کرده بودند و من خواستم ماشینمو پس بگیرم بعدش این carjack و پس گرفتن ادامه داشت تا که [bixbon] اومد و بجای اینکه rasputin رو کیک کنه منو کیک کرد در خواست مجازات دارم فیلم اونت هم بررسی کنید میبینید. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nixgamer ارسال شده در March 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 پس میگیرم ارزش نداره بخاطر یه اونت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در March 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2022 در 5 ساعت قبل، Nixgamer گفته است: پس میگیرم ارزش نداره بخاطر یه اونت درود، اوقات به کام شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. +بسته شد. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده