RaMMuS ارسال شده در January 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2017 mamadghodghodi. soltanmohamad.:درخواست عضویت شما قبول شد.(برای تست اماده باشید). WestBlade نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sinahp ارسال شده در January 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2017 کس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی:سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:قابل اعتماد با مرام عشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):01:00-14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوشم نمیومد هیچ هیجان نداشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):عشق گانم و این فکشنو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟بچه ها باحالی داره خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbaskavoosi ارسال شده در January 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش رفتار با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون باعث پیشرفت منمن میشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار ویرایش شده January 19, 2017 توسط Abbaskavoosi نزاشتن علس پنل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Deamon ارسال شده در January 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: زیرک.باهوش.مغرور.دست به تفنگ . دست به زن دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟3 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00 تا 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسط عشقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تیم قوی تشکیل داده لیدر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5یا6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MOSI ارسال شده در January 23, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: Mustafa • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خشن و قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5 3 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باحال و شاخه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 2 بار ویرایش شده January 23, 2017 توسط MOSI قرار ندادن عکس کوچک از اطلاعات کاربری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shida ارسال شده در January 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: شیدا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صادق و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (18:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:غایب بودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبی میباشد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از این فکشن خوشم میاد روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
witcher ارسال شده در January 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2017 • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: رامتین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرکار.بدردبخور.عاشقهgame • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به دسته متوسط نیاز دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CiTrOeN ارسال شده در January 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سریع و خشن و قوی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره و از فکشنش خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VerTigO ارسال شده در February 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی:امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:رفیق باز، عجول دوستدار طبیعت،اجتماعی • روزانه چقدر بازی می کنید؟1 الی 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 الی 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل تعویض لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):مدت زیادیست که دسته متوَسط فعالیت نکردم و تمایل به بازگشت دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟لیدرش داداشمه و چه چیزی بهتر از دورهم بودن! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 ویرایش شده February 1, 2017 توسط VerTigO نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jak ارسال شده در February 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طب و شاد و پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دنبال یه کار جدید بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوب و مشغول باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فشکن مناسبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arefspeed ارسال شده در February 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: عارف • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی فقط با دوستانه صمیمی شوخی میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: سره کار بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به خاطر هیجان و جذابیت این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به خاطره علاقه و هیجانی که این فکشن دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrA11 ارسال شده در February 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: نوید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با حوصله و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 15:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با این فکشن حال میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tony ارسال شده در February 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2017 sinahp شما رد شدید به دلیل نداشتن مهارت کافیه Armes dealer و Drug dealer Ali_max شما قبول شدید آماده تست باشید. daemon شما رد شدید هم اکنون در فکشن هستید. s_mosi شما قبول شدید آماده تست باشید. Shida شما قبول شدید آماده تست باشید. rramtinn شما قبول آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALFACJ ارسال شده در February 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوشرو مهربان با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون از فکشن شما خیلی خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن شما خاصه منم خاص بودن رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ariakillman ارسال شده در February 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام , خونسرد , مهربان , گاهی اوقات عصبانی , سعی میکنم بیشتر از فکرم استفاده کنم و بازی رو جدی بگیرم , سعی میکنم با بیشتر بچه های سرور مهربون باشم و بهشون کمک کنم , و هرچیز دیگه ای که از دستم بر بیاد. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت گاهی اوقات بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( از ساعت 18:00 تا 22:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خیلی زیاد تو فکشن Silence Mafia بودم یکم خسته شده بودم , اکثر رفیقام هم رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستام اینجا هستن , یکی از بهترین فکشن های سرور و بخاطر لیدر خوبی که داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با این فکشن خیلی خاطره دارم و فکر میکنم بهتر فعالیت کنم تو این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tony ارسال شده در February 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2017 Citroen شما رد شدید هم اکنون در فکشن هستید. RuffiaN شما قبول شدید آماده تست باشید. . .jak. شما رد شدید . نداشتن مهارت کافیه Arms dealer _LORD شما قبول شدید آماده تست باشید. Alimg80 شما رد شدید. نداشتن مهارت کافیه Arms dealer و Drug dealer ALFA.CJ شما رد شدید.نداشتن مهارت کافیه Drug dealer Aria_killman_v2 شما قبول شدید آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
xNicolas ارسال شده در February 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: majid • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح الی بعدازظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم فکشنی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بی رحم و خشن و زیبا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 2 نقل قول ▂▃▄▅▆▇█▓▒░ We Work In The Dark To Serve The LighT ; We Are Cop's ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ 『D』『M』 『I』『J』『A』 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pouyankillerr ارسال شده در February 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2017 سن واقعی:16 • اسم واقعی: پویان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ-جدی-عصبی-به موقع شوخی میکنم به موقع جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 11ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00-23:00) (15:00-23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه ایی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه دارم و میخوام پیشرفت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخوام پیشرفت کنم و علاقه خواسی دارم و لیدر خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3الی4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smn ارسال شده در February 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سامان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00)17:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون حال میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ariakillman ارسال شده در February 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام , خونسرد , مهربان , گاهی اوقات عصبانی , سعی میکنم بیشتر از فکرم استفاده کنم و بازی رو جدی بگیرم , سعی میکنم با بیشتر بچه های سرور مهربون باشم و بهشون کمک کنم , و هرچیز دیگه ای که از دستم بر بیاد. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت گاهی اوقات بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( از ساعت 18:00 تا 22:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی تکراری شده بود, اکثر رفیقام هم رفتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستام اینجا هستن , یکی از بهترین فکشن های سرور و بخاطر لیدر خوبی که داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با این فکشن خیلی خاطره دارم و فکر میکنم بهتر فعالیت کنم تو این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamaNBrave ارسال شده در February 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 اسم واقعی: سامان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب+29 • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بازم نمیدونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 ویرایش شده February 8, 2017 توسط SamaNBrave نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CrimiNaL ارسال شده در February 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16• اسم واقعی: امیر• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق , مهربون , تو وقته خودش هم شوخ و هم جدی , دست به گانم بد نیست• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 6 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 17:00 و 21:00 - 01:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام اینجا هستن , برای وار دادن و از همه مهم تر علاقه داشتن• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم پیشرفت کنم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tony ارسال شده در February 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2017 mmj00 شما قبول شدید آماده تست باشید. [_thekiller_] شما رد شدید شما از سرور محروم هستید. saman) شما قبول شدید آماده تست باشید. exonert شما قبول شدید آماده تست باشید. saman.gh شما رد شدید .شما هم اکنون در فکشن هستید. matuete شما قبول شدید آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrshaWd ارسال شده در February 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2017 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهرشاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7-8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TuriN ارسال شده در February 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: نازیلا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دختره خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00 تا 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون به این فکشن علاقه داشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر عالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستانم در این فکشن هستن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.