AmBerat ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: با سلام و درود من از آقای mysticism شکایت کرده بودم و شکایت های من ۳ تا بود یعنی چی کمی نبود که ایشون داخل ۱۲ ساعت برسی کنن و بدون هیچ دلیلی ردش کنن یکیش این بود که Ali گفته بود fbi حق fbi رو ندارن تو event من و ایشون اومدن منو frisk کردن و ۲ من وانتت کیل نبودم و منو کیلل کردن و ۳ ایشون بهم اخطار میدن و من به جا وایسادم . وانتت میدن ایشون این شکایت هارو مثل کشک ردش کردن لطفاً خوب برسی شه و برای هر شکایتی که علکی ردش کرده جداگانه مجازات بشن و افسر هم مجازات بشن و برای هر شکایتی که علکی رد شده هم لیدر و هم افسر جدا گانه برای هر شکایتی که رد شده جداگانه مجازات بشن و افسر هم مجازات بشن ممنون میشم • مدارک (فیلم یا عکس): همه ی مدارک هایه کامل و گفته های Ali و تمامیه مدارک ها تو گزارش اعضا از fbi هست لطفاً خوب برسی شه در 47 دقیقه قبل، AmBerat گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: با سلام و درود من از آقای mysticism شکایت کرده بودم و شکایت های من ۳ تا بود یعنی چی کمی نبود که ایشون داخل ۱۲ ساعت برسی کنن و بدون هیچ دلیلی ردش کنن یکیش این بود که Ali گفته بود fbi حق fbi رو ندارن تو event من و ایشون اومدن منو frisk کردن و ۲ من وانتت کیل نبودم و منو کیلل کردن و ۳ ایشون بهم اخطار میدن و من به جا وایسادم . وانتت میدن ایشون این شکایت هارو مثل کشک ردش کردن لطفاً خوب برسی شه و برای هر شکایتی که علکی ردش کرده جداگانه مجازات بشن و افسر هم مجازات بشن و برای هر شکایتی که علکی رد شده هم لیدر و هم افسر جدا گانه برای هر شکایتی که رد شده جداگانه مجازات بشن و افسر هم مجازات بشن ممنون میشم • مدارک (فیلم یا عکس): همه ی مدارک هایه کامل و گفته های Ali و تمامیه مدارک ها تو گزارش اعضا از fbi هست لطفاً خوب برسی شه از هر کدومشون درخواست مدارک دارم یکی یکی هم از لیدر هم از افسر و چرا وانتت داده و کیل کرده و frisk کرده و با چه مدرکی لیدری شکایت های منو رد کرده ممنون میشم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24882-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-iarash/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 در 1 ساعت قبل، AmBerat گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: با سلام و درود من از آقای mysticism شکایت کرده بودم و شکایت های من ۳ تا بود یعنی چی کمی نبود که ایشون داخل ۱۲ ساعت برسی کنن و بدون هیچ دلیلی ردش کنن یکیش این بود که Ali گفته بود fbi حق fbi رو ندارن تو event من و ایشون اومدن منو frisk کردن و ۲ من وانتت کیل نبودم و منو کیلل کردن و ۳ ایشون بهم اخطار میدن و من به جا وایسادم . وانتت میدن ایشون این شکایت هارو مثل کشک ردش کردن لطفاً خوب برسی شه و برای هر شکایتی که علکی ردش کرده جداگانه مجازات بشن و افسر هم مجازات بشن و برای هر شکایتی که علکی رد شده هم لیدر و هم افسر جدا گانه برای هر شکایتی که رد شده جداگانه مجازات بشن و افسر هم مجازات بشن ممنون میشم • مدارک (فیلم یا عکس): همه ی مدارک هایه کامل و گفته های Ali و تمامیه مدارک ها تو گزارش اعضا از fbi هست لطفاً خوب برسی شه از هر کدومشون درخواست مدارک دارم یکی یکی هم از لیدر هم از افسر و چرا وانتت داده و کیل کرده و frisk کرده و با چه مدرکی لیدری شکایت های منو رد کرده ممنون میشم با سلام خدمت شاکی محترم @AmBerat، طبق مدارکی که ارسال کردند: شکایت Frisk on event: در این مدارکی که ارسال کردند شما وانتد دراگ خوردید و هیچ اسلحه ای دیده نشده. شکایت DM: مدارک ارسالی از طریق شما کامل نمیباشد و حتما باید برای DM فیلم تهیه شود در غیر این صورت شکایت رد خواهد شد. شکایت وانتد Running: طبق مدارکی که ارسال کردند، شما بعد از 3 اخطار توسط فرد خاطی اقدام باز هم اقدام به فرار کردن کردید. شکایت شما رد شد. عملکرد لیدر مربوطه صحیح بوده. توجه: نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) + موفق باشید. + بسته شد. You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24882-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-iarash/#findComment-316266 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده