nashenas ارسال شده در February 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من میخواستم ماشینم رو که (cheetah) هست با ماشین این آقا که (sultan) هست trade بدم ولی متاسفانه بجای ماشین با اکانت دیگرش سوار دوچرخه بود (abolfazfi) با اون درخواست trade داد همین که خواستم accept کنم اسم وسیله رو زده bike. خدا رو شکر من متوجه شدم ولی شاید کسی که حواسش نباشه acc کنه و ماشینشو از دست بده و این رو هم بگم که ایشون از کارشون ابراز پشیمونی نکردن و توهین هم کردن ممنون میشم پیگیری کنین • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در February 10, 2022 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @nashenas شکایت شما تایید و فرد خاطی مجازات شد. + بسته شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده