Lich ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۷ در 23:11، iRamtin گفته است: اخلاق خوب,همیشه سعی میکنه که به دیگران کمک کنه,در سریع ترین زمان ممکن جوابه سوالتو میده دیگه خیلی چیزا که اگه بخوام بگم باید براش جدا تاپیک زد! @SFC هیچ کدوم رو نداره جز اخری سریع جواب رو میگه ولی سلطان @Markeloff 1 نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۸ در 11:56، Deadly گفته است: نظر من ایشون اصلا صلاحیت ادمینی ندارن چون کسی ازش خوشش نمیاد هرکی رو میپرسم حالا یه فوشیم میده دقیقا نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در February 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 (ویرایش شده) تک داداشم فقط @Markeloff فدایی داری احسان ویرایش شده February 28, 2022 توسط Safa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vidaar ارسال شده در February 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2022 (ویرایش شده) احسان مدیریت کننده خوبیه و بهترین سوپروایزر بود❤ ویرایش شده February 28, 2022 توسط Vidaar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در March 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2022 فقط ادمینsajjaD 1 نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در March 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2022 در 14 ساعت قبل، GHOSTEMANE گفته است: فقط ادمینsajjaD sajjad هم به خوبیش خوبه نمیگم بده ولی احسان خوب مدیریت میکنه از amir sfc هم بهترینه 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARiM ارسال شده در March 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۲۲ در 23:02، And گفته است: همه ی ادمینا واقعا عالین ولی من @Markeloff احسان رو خیلی پسند میکنم، سلاح های سرد هم همیشه /gg میکنه واسم اوخی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BamoN ارسال شده در March 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2022 همشون کاربلدن نمیشه رای داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۷ در 23:03، AmirTataloo گفته است: معلومه دیگه @SFC از همه کار بلد و قدیمی تره حتما احسان پشم بابامه @BiG داداشم سجاد کمک می کنه هر وقت دلتنگ میشم میاد پیشم @ORTEGA داداشمون تو Cs آشنا شدیم بدی ازش ندیدم @Alireza به یک کار خیلیییییی مهم کمکم کرد خودش هم میدونه @Markeloff کسی که منو باز برگردوند آرساکیا با اینکه تعلیق بودم و لیدرم کرد @Mahi همیشه وار قبول می کرد و پسر خوش قلبیه (اگه وار قبول نمی کرد مجبورش می کردم @MwM همیشه حوصله داشت تا کارم تمام نمی شد نمی رفت تا خودم میگفتم برو @HurtHeart این هم چند سال میشناسمش کاراش منطقیه ولی خودش منطقی نیست عرفان عزیزم عشقی به دل نگیر Ninjjja 4 1 نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 پس میشه گفت هر کی تو یک کار خوبه پس نمیشه درست رای داد نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 در 5 ساعت قبل، MrFaRZaD گفته است: حتما احسان پشم بابامه @BiG داداشم سجاد کمک می کنه هر وقت دلتنگ میشم میاد پیشم @ORTEGA داداشمون تو Cs آشنا شدیم بدی ازش ندیدم @Alireza به یک کار خیلیییییی مهم کمکم کرد خودش هم میدونه @Markeloff کسی که منو باز برگردوند آرساکیا با اینکه تعلیق بودم و لیدرم کرد @Mahi همیشه وار قبول می کرد و پسر خوش قلبیه (اگه وار قبول نمی کرد مجبورش می کردم @MwM همیشه حوصله داشت تا کارم تمام نمی شد نمی رفت تا خودم میگفتم برو @HurtHeart این هم چند سال میشناسمش کاراش منطقیه ولی خودش منطقی نیست عرفان عزیزم عشقی به دل نگیر Ninjjja خب عزیزه من برای من همه ادمین ها خوبن ولی تنها کسی باعث شد بیام تیم استف امیر sfc بود و بقیه چون با من حال نمیکردن دنباله بهونه بودن منو نیارن و از نظره من از همه امیر بهتره بقیه ادمین هایی ام بالا اسم بردیم دوستشون داریما ولی امیر دوست و اشنا نمیدونست تو کارش کاره همرو راه مینداخت نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2022 ادمینایی که ما دوسشون داشتیم سبحان و علی 34 بود که رفتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در May 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2022 نظری ندارم و نمیخوام قضاوت کنم. فقط میتونم بگم که هیچکدوم نتونستن در درجه خوب و لول بالایی به قضاوت و برخوردشون مسلط باشند. نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 @MwM آقا شما چه کاری کردید که انقدر طرفدار دارید؟ 1 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱۳ در 15:31، Elone گفته است: فقط میتونم بگم که هیچکدوم نتونستن در درجه خوب و لول بالایی به قضاوت و برخوردشون مسلط باشند. اتفاقاً چن تاشون خیلی خوب بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 در ۱ ساعت قبل، Rasputin گفته است: @MwM آقا شما چه کاری کردید که انقدر طرفدار دارید؟ والا منم موندم!! 1 نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 در 2 ساعت قبل، Rasputin گفته است: @MwM آقا شما چه کاری کردید که انقدر طرفدار دارید؟ دوستان لطف دارن 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 فقط عمو رسول 1 نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 در 2 ساعت قبل، Dihan گفته است: فقط عمو رسول نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 5 ساعت قبل، MwM گفته است: دوستان لطف دارن در 8 ساعت قبل، Rasputin گفته است: @MwM آقا شما چه کاری کردید که انقدر طرفدار دارید؟ دیگه ... نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در 10 ساعت قبل، OddiN گفته است: دیگه ... نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ESALAT ارسال شده در May 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱۴ در 20:32، Rasputin گفته است: @MwM آقا شما چه کاری کردید که انقدر طرفدار دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Molaei372 ارسال شده در May 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 اون ادمین که نظرمه نیست... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2022 برای درک کردن تایتل تاپیک باید انیشتین باشی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 @Markeloff یل میدون شاه 1 نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.