Zeelu ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 سلام به نظر من بهتره برای جذاب تر شدن بازی و اینک پلیرا تشویق بشن به بازی کردن یه سری achievement به بازی اضافه شه که بعد از انجام دادنشون یه مقدار رسپکت و گلد و پول داده بشه مثلا یه مقداری راه برن یا اکتیویتی پر کنن یا یه جاب مشخصی رو انجام بدن یا چند نفر به بازی دعوت کنن تا جایزرو بگیرن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در February 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۷ در 10:30، Zeelu گفته است: سلام به نظر من بهتره برای جذاب تر شدن بازی و اینک پلیرا تشویق بشن به بازی کردن یه سری achievement به بازی اضافه شه که بعد از انجام دادنشون یه مقدار رسپکت و گلد و پول داده بشه مثلا یه مقداری راه برن یا اکتیویتی پر کنن یا یه جاب مشخصی رو انجام بدن یا چند نفر به بازی دعوت کنن تا جایزرو بگیرن میدونم رد میشه چون رسپکت متکی به کسی نمیدن ولی پیشنهادت پیشم خیلی خوب بود ولی به جاش فقط پول بدن عالی می شد و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 نظرم + هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 10, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز در راستای پیشنهاد شما یک پیشنهاد دیگری هم وجود دارد با نام (Weekly quest) که در آپدیت های بعدی پیاده سازی خواهد شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده