hortado85 ارسال شده در February 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2022 سلام من میخواستم بهتون کاری رو پیشنهاد بدم که ارزشش رو داره میخاستم بگم که اگه میشه چندتا فلافلی مثل اونایی که جلوی rent motor هست بزارین در جاهای مختلف که به صورت biz کوچک باشه یعنی یه تعداد از اینا توی شهر باشه و بتونیم اینارو به صورت بیز بخریم و حتی برای فروش بزاریم و تعیین قیمت کنیم. بعضیا مثل من هستن که پول به سختی در میارن.احتیاج دارن به چیزی مثل بیز ولی همه بیز های توی شهر LS پر شده و خریداری شده.اگه میشه این پیشنهاد رو قبول کنین. ‹›???'? ????? ?? ?? ?? ????; ? ???'? ???? ????? ???????... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در February 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2022 در 2 ساعت قبل، MOHSEN2820 گفته است: سلام من میخواستم بهتون کاری رو پیشنهاد بدم که ارزشش رو داره میخاستم بگم که اگه میشه چندتا فلافلی مثل اونایی که جلوی rent motor هست بزارین در جاهای مختلف که به صورت biz کوچک باشه یعنی یه تعداد از اینا توی شهر باشه و بتونیم اینارو به صورت بیز بخریم و حتی برای فروش بزاریم و تعیین قیمت کنیم. بعضیا مثل من هستن که پول به سختی در میارن.احتیاج دارن به چیزی مثل بیز ولی همه بیز های توی شهر LS پر شده و خریداری شده.اگه میشه این پیشنهاد رو قبول کنین. Biz هایی مثل hotdog اگر بیاد درآمد آنچنانی نداره چون کسی استفاده نمیکنه ولی در کل اگه برای همین بیز کوچک که میگی ایده خلاقانه ای داشته باشی شاید خوب باشه و عملیش کنن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 نظرم - هست. هاد داگ داریم داداش دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 10, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز متاسفانه پیشنهاد شما رای کافی از طرف افراد تیم مدیریت پیشنهادات را دریافت نکرد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده