Alpachino ارسال شده در February 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2022 (ویرایش شده) سلام ! امروز قصد دارم یک فایلی رو به اشتراک بذارم که از وقتی طراحی سایت و برنامه نویسی رو شروع کردم تا الان هر نکته مهمی بود رو توش نوشتم توی این فایل از تگ های مبتدی html مثل <font> تا کد های css مثل گرادینت کردن و سایه انداختن و.. تا کد هایی مثل ری دایرکت شدن خودکار سایت به https رو آموزش دادم که قطعاً هر کس طراحی سایت رو شروع میکنه به این فایل تا چند ماه نیاز داره ! امیدوارم بدرد تون بخوره خوشحال میشم نظرتون رو بنویسید برای دانلود کلیک کنید ویرایش شده February 1, 2022 توسط Alpachino تصحیح 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در February 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2022 عالی? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در February 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2022 در 10 ساعت قبل، Alpachino گفته است: قطعاً هر کس طراحی سایت رو شروع میکنه به این فایل تا چند ماه نیاز داره ! به دردم نخورد نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در May 22 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22 در ۱۴۰۰/۱۱/۱۳ در 02:45، Alpachino گفته است: سلام ! امروز قصد دارم یک فایلی رو به اشتراک بذارم که از وقتی طراحی سایت و برنامه نویسی رو شروع کردم تا الان هر نکته مهمی بود رو توش نوشتم توی این فایل از تگ های مبتدی html مثل <font> تا کد های css مثل گرادینت کردن و سایه انداختن و.. تا کد هایی مثل ری دایرکت شدن خودکار سایت به https رو آموزش دادم که قطعاً هر کس طراحی سایت رو شروع میکنه به این فایل تا چند ماه نیاز داره ! امیدوارم بدرد تون بخوره خوشحال میشم نظرتون رو بنویسید برای دانلود کلیک کنید جالب بود نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.