Tabriz ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون همینجور که در تصویر میبینید به من گفتن که به ایدی 111 نگاه کنم که ببینم لولش بالاس و پلیس هستش ازش بترسم و بدیده خود هم گفت سرویست میکنم • مدارک (فیلم یا عکس): در 4 ساعت قبل، Deadly گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون همینجور که در تصویر میبینید به من گفتن که به ایدی 111 نگاه کنم که ببینم لولش بالاس و پلیس هستش ازش بترسم و بدیده خود هم گفت سرویست میکنم • مدارک (فیلم یا عکس): رد بشه یا نشه بنده پس میگیرم ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در January 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Deadly شکایت شما به درخواست خودتان پس گرفته و رد شد. در 11 ساعت قبل، Deadly گفته است: رد بشه یا نشه بنده پس میگیرم +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده