Soheil ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سهیل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوبی ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5-6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید : بن شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4-5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MelinasVn ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: ملینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عصبی / لجباز/ بامعرفت / برای رفیقام جونمم میدم / پرو ولی مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معمولا 7/8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00ظهر تا :1:00بامداد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اهمیت ندادن لیدر به وظایفش و نبودن قانون در فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون رفیقام هستن و دوست دارم علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمئن هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4/5 بار بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElioT ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: در کل پسر خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1-5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1-3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminsVn ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیم باعث لذت منه، بخاطرش همه کار میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5-6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به علت نامعلوم منو توی 6 ثانیه دوبار اف دبلیو دادن و 80 اف پی کیک کردن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بودن در جمع دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میخوام رنک دو دسته متوسط بگیرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3-4 نقل قول Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ابولفظل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): +4 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): .... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +2 نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snow ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: شایان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گانر Arsacia و کسی که به همه فشار میاره • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): همه وقت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): VerTicaL • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قراره تاپ دسته متوسطش کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 @Shoker درخواست عضویت شما رد شد، شما رنک دو دسته ملایم را ندارید@Soheil درخواست عضویت شما تایید شد@DevastatinG درخواست عضویت شما تایید شد@MelinasVn درخواست عضویت شما تایید شد@Aminsvn درخواست عضویت شما تایید شد@ElioT درخواست عضویت شما تایید شد@WeReWolF درخواست عضویت شما تایید شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با لیدرش حال میکنم • 5 روزانه چند بار انجمن را چک می کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 @Yasuo درخواست عضویت شما تایید شد@AlBeRT درخواست عضویت شما تایید شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRoOoO ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مناسب با علایقم هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: مجتبی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال مودب گانر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی به روزش داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟جذاب و قویه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانریم و فعالیت بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ یا ۳ ویرایش شده March 18, 2020 توسط godofwar84 عکس نزاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaKaN ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: صادق • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): زمان مخصوصی ندارم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ------- • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عالیم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 عکس کنترل پنل اشتباه شد این عکسه اون مولتیه ببخشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در March 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور با تعصب با کسی هم شوخی ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ... • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دسته متوسط علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا قوانین دسته متوسط را به خوبی بلدم و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Doomer ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: مانی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون بامزه شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمد دادا • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حسش نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 19 بار نقل قول if the world had no people on it, of course it could be a prettier place لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HesamTigoniS ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خاکی و بی آذار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم و میخوام r2 شم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول !?What about day dreaming ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 @AmiRoOoO درخواست عضویت شما رد شد، شما رنک دو دسته ملایم را ندارید@godofwar84 درخواست عضویت شما تایید شد@HASANKORD1654 درخواست عضویت شما تایید شد@MrLoopy درخواست عضویت شما تایید شد@Hesamii درخواست عضویت شما رد شد، شما رنک دو دسته ملایم را ندارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aligholami ارسال شده در March 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: منظم و مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 2 ظهر تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون احساس میکنم مناسب برای این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانریم خوب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
30GaRi ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: شهراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق و مهربون و پرتلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 تا 12 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت برای بازی و سرگرم درس بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درآوردن پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتوانم در این فکشن پول در بیاورم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHunter ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یزدان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری ارم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9 تا 3 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون حوصله سر بر بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون جای خوبی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون احساس میکنم به من نیاز دارن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5تا6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aliakbarhasanzadeh ارسال شده در March 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: ali • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرتلاش و قابله اعتماد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 8 ساغت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18 تا 00:00 و 2 تا 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون میخواستم بیام دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خصوصیاتم یکیه با فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 @aligholami درخواست عضویت شما تایید شد ولی به دلیل پر بودن فکشن در صف قرار میگیرید@30GaRi در خواست عضویت شما رد شد، شما رنک دو دسته ملایم رو ندارید@huntermana درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری حضور دارید@aliakbarhasanzadeh درخواست عضویت شما تایید شد ولی به دلیل پر بودن فکشن در صف قرار میگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARTEMIA ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون.جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): در ساعت هایی که بازی میکنم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون ترک را کردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون میخواهم به این فکشن بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن، فکشن است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟184 بار نقل قول ?I AM DRUNK AND YOU'RE INSANE WHO'S GOING TO LEAD US HOME *Nw* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
God ارسال شده در March 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2020 @ARTEMIA درخواست عضویت شما تایید شد ولی به دلیل پر بودن فکشن در صف قرار میگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahansalehi82 ارسال شده در March 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی صالحی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم منظم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن مناسب و جالبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا برای من جالب است و منظم هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.