83mehrdad83 ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 در 10 ساعت قبل، joseph2020 گفته است: من تنظیمات FormatFactory انجام میدم save هم میکنم اما دوباره بر میگرده رو حالت پیش فرض راهنمایی کنید ممنون وقتی که سیو کنی تنظیماتت میره تو بخش کاستوم از اون به بعد خواستی بگیری برو بخش کاستوم و تنظیمات رو انتخاب کن(اسم اون تنظیماتی که سیو کردی رو پیدا بزن روش) نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepehrRs ارسال شده در June 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2020 مرسی بابت آموزش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mrfered ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 خیلی خوب بود عالیه مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shwyn ارسال شده در July 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2020 نقل قول بعضیا خیلی خــــــــــاصن …. ولی حیف که در حد مــــــــــا نیستن….↻↯↯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 اقا من سیستمم ضعیفه و وقتی با باندیکم شروع به فیلم گرفتن میکنم تصویر اسلوموشن میشه و لگ و افت اف پی اس و... باید چیکار کنم؟ نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shwyn ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 نقل قول بعضیا خیلی خــــــــــاصن …. ولی حیف که در حد مــــــــــا نیستن….↻↯↯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 در در ۱۳۹۶/۶/۱۶ در 22:53، Ali گفته است: اگر کسی روش بهتری بلد است (بدون از دست دادن کیفیت و کاهش بیشتر حجم از الان)، لطفاً با ما در میان بگذارید. سلام و خسته نباشید.من سه نرم افزار میشناسم که خیلی عالین و شاید به دردتون بخوره.OCam: نرم افزار رکورد فیلم از صفحه بدون کاهش اف پی اس (برای سیستم های خیلی ضعیف ممکنه اف پی اس یه خورده پایین بیاد اما در کل خوبه)HandBreak: یکی از بهترین نرم افزار ها برای دستکاری و فشرده سازی فیلم ها با سرعت بالاBeepaFraps: یه نرم افزار ویدیو رکوردر هست که اصلا افت اف پی اس نداره کار باهاش، اما حجم ویدیو هاش خیلی بالاس ( به طور تقریبی هر 1 دقیقه 500 مگابایت) اگر هم مورد رضایتتون بود، لینک دانلود رو براتون میزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در August 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2020 بسیار عالی :)♥ نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirSalar ارسال شده در August 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2020 خیلی ممنون برای آموزش خوبتون نقل قول >>>>>> AmirSalar<<<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2020 عالی نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigSmoke ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 خیلی ام خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در December 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2020 در در ۱۳۹۶/۶/۱۶ در 22:53، Ali گفته است: اگر کسی روش بهتری بلد است (بدون از دست دادن کیفیت و کاهش بیشتر حجم از الان)، لطفاً با ما در میان بگذارید. با سلام تنظیماتی که شما ارائه دادید فقط برای سیستم های مدرن و بروز هست ولی بنده این تنظیمات رو میدم که روی *ضعیف ترین و ذغالی ترین سیستم* حداقل افت FPS رو داشته باشیم: - از بخش Video قسمت Settings مقدار Size رو روی 800x600 قرار بدید. - مقدار Codec رو روی MPEG-4 بزارید. - مقدار Quality روی 90 باشه. - FPS برروی 24 تنظیم بشه سایر تنظیمات هم مقابل عکسی که قرار دادید. این ها برای سیستم های ضعیفه مناسبه سیستم های قوی مثل همینی که خودتون دارین نیازمند تنظیمات خاصی نیست و میتونه به راحتی بالا بیاد بدون دستکاری. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۶ در 10:37، Potent گفته است: اقا من سیستمم ضعیفه و وقتی با باندیکم شروع به فیلم گرفتن میکنم تصویر اسلوموشن میشه و لگ و افت اف پی اس و... باید چیکار کنم؟ #اروم_نمیگیگیریم این تنظیمات و بزار اوکی میشه نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲ در 16:23، Mezrab گفته است: #اروم_نمیگیگیریم این تنظیمات و بزار اوکی میشه دمت گرم ولی دیگه نیازی نیست نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 ممنون از آموزش های مفیدتون نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 برنامه اگه بگم ویندوز بار رو میگم کیفیت خوب حجم خوب Win+G بزنید میاره براتون فقط ویندوز 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
King88 ارسال شده در March 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2021 سلام چجوری برنامه رو دانلود کنم آخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در April 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2021 Nice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FatDragon ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 ممنون واقعا یکی از مشکلاتم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 سلام چرا با PC میخوام فرمت فکتوری(نرم افزار کم کردن حجم فیلم)از فروم دانلود کنم نمیشه؟ از سایت هایه دیگه هم میخوام دانلود کنم فایل ستاپ اجرا نمیشه راهنمایی کنید لطفا @Ali نقل قول تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 در در Monday, May 31, 2021 در 09:30، Merikh گفته است: سلام چرا با PC میخوام فرمت فکتوری(نرم افزار کم کردن حجم فیلم)از فروم دانلود کنم نمیشه؟ از سایت هایه دیگه هم میخوام دانلود کنم فایل ستاپ اجرا نمیشه راهنمایی کنید لطفا @Ali لطفا اگه میدونید جواب بدین نقل قول تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Joseph ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 بسیار عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 اگه شما هم سیستم ضعیف دارید میتونید با برنامه ocam فیلم بگیرید که نیاز به اموزش هم نداره و خیلی ساده هست نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
52hz ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 ممنون نقل قول ?!So what لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 بازم عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.