AmirMahdi ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 درود، بدون فوت وقت و معطلی بنده میرم سراغ اصل مطلب. توی این تاپیک یک پرسش مطرح شده * شما چند سال مفید زندگی کردید؟ * در واقع چند سال تونستید بهترین نقش رو توی زندگیتون بازی کرده باشید. چقدر تونستید به گوهر وجودتون روند صعودی بدید و چه میزان تونستید بهترین کارها رو بکنید؟ @MiladME @Alireza @Omid @HosiDark @EBi @OmidGH @seyDiliY @AliAgent @EnDWaY @ViruZ @404 اگه پاسخ دادید سایر دوستان رو هم تگ کنید بنده یادم نمیاد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 14 دقیقه قبل، Hydra گفته است: درود، بدون فوت وقت و معطلی بنده میرم سراغ اصل مطلب. توی این تاپیک یک پرسش مطرح شده * شما چند سال مفید زندگی کردید؟ * در واقع چند سال تونستید بهترین نقش رو توی زندگیتون بازی کرده باشید. چقدر تونستید به گوهر وجودتون روند صعودی بدید سوالت فلسفی بوذ من اگر بخام بگم که چند سال خودم رو وقف هدفم کردم شاید حدود چهار سال بشه نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در ۱ ساعت قبل، Hydra گفته است: درود، بدون فوت وقت و معطلی بنده میرم سراغ اصل مطلب. توی این تاپیک یک پرسش مطرح شده * شما چند سال مفید زندگی کردید؟ * در واقع چند سال تونستید بهترین نقش رو توی زندگیتون بازی کرده باشید. چقدر تونستید به گوهر وجودتون روند صعودی بدید و چه میزان تونستید بهترین کارها رو بکنید؟ @MiladME @Alireza @Omid @HosiDark @EBi @OmidGH @seyDiliY @AliAgent @EnDWaY @ViruZ @404 اگه پاسخ دادید سایر دوستان رو هم تگ کنید بنده یادم نمیاد. من فکر نکنم خاصیتی داشته باشم حالا تا ببینیم درآینده چه خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 3 دقیقه قبل، MiladME گفته است: من فکر نکنم خاصیتی داشته باشم حالا تا ببینیم درآینده چه خواهد شد صداقتت من رو در افق محو کرد در ۱ ساعت قبل، Hydra گفته است: اگه پاسخ دادید سایر دوستان رو هم تگ کنید بنده یادم نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 1 ساعت قبل، Hydra گفته است: درود، بدون فوت وقت و معطلی بنده میرم سراغ اصل مطلب. توی این تاپیک یک پرسش مطرح شده * شما چند سال مفید زندگی کردید؟ * در واقع چند سال تونستید بهترین نقش رو توی زندگیتون بازی کرده باشید. چقدر تونستید به گوهر وجودتون روند صعودی بدید و چه میزان تونستید بهترین کارها رو بکنید؟ @MiladME @Alireza @Omid @HosiDark @EBi @OmidGH @seyDiliY @AliAgent @EnDWaY @ViruZ @404 اگه پاسخ دادید سایر دوستان رو هم تگ کنید بنده یادم نمیاد. فعلا هیچ، فقط در تحصیل تونستم موفق باشم انشالا در اینده نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 11 دقیقه قبل، Brutalest گفته است: فعلا هیچ، فقط در تحصیل تونستم موفق باشم انشالا در اینده تجربه ای هم نداری؟ خیلی جالبه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 5سال نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 @RaaD در 1 ساعت قبل، Hydra گفته است: اگه پاسخ دادید سایر دوستان رو هم تگ کنید بنده یادم نمیاد. 7 سال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 4 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: 5سال 5 سال؟ چیکارا کردی؟ (تحصیل حساب نمیشه) در 4 دقیقه قبل، Kerazom گفته است: @RaaD 7 سال عالیه.. چیکارا کردی؟ ً نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 5 دقیقه قبل، Hydra گفته است: عالیه.. چیکارا کردی؟ ً هیچی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 12 دقیقه قبل، Hydra گفته است: 5 سال؟ چیکارا کردی؟ (تحصیل حساب نمیشه) در 14 دقیقه قبل، Kerazom گفته است: دغدغه زیاد نداشتم نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 (ویرایش شده) خداییش اونی ک گفته هیچی رو حالشو میخرم ویرایش شده January 10, 2022 توسط DARTHHOOMAN نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در January 10, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 3 سال خونه نشین نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 راستشو بخوای فکر نکرده بودم بهش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 متاسفانه یا خوشبختانه 25-30 سال. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 12 ساعت قبل، Hydra گفته است: درود، بدون فوت وقت و معطلی بنده میرم سراغ اصل مطلب. توی این تاپیک یک پرسش مطرح شده * شما چند سال مفید زندگی کردید؟ * در واقع چند سال تونستید بهترین نقش رو توی زندگیتون بازی کرده باشید. چقدر تونستید به گوهر وجودتون روند صعودی بدید و چه میزان تونستید بهترین کارها رو بکنید؟ @MiladME @Alireza @Omid @HosiDark @EBi @OmidGH @seyDiliY @AliAgent @EnDWaY @ViruZ @404 اگه پاسخ دادید سایر دوستان رو هم تگ کنید بنده یادم نمیاد. بپرس چند سال زندگی کردید؟ ; ) نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 13 ساعت قبل، Hydra گفته است: تگم نکردی منم نمیگم که 18 سال زندگیم مفید بوده و باهاش حال کردم هه نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 29 دقیقه قبل، RaaD گفته است: تگم نکردی منم نمیگم که 18 سال زندگیم مفید بوده و باهاش حال کردم هه داش ناموسا بگو نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 هیچکار تمام عمر هیچ کاری نکنی بهتر از اینه که ضرر باشی نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 15 ساعت قبل، Hydra گفته است: درود، بدون فوت وقت و معطلی بنده میرم سراغ اصل مطلب. توی این تاپیک یک پرسش مطرح شده * شما چند سال مفید زندگی کردید؟ * در واقع چند سال تونستید بهترین نقش رو توی زندگیتون بازی کرده باشید. چقدر تونستید به گوهر وجودتون روند صعودی بدید و چه میزان تونستید بهترین کارها رو بکنید؟ @MiladME @Alireza @Omid @HosiDark @EBi @OmidGH @seyDiliY @AliAgent @EnDWaY @ViruZ @404 اگه پاسخ دادید سایر دوستان رو هم تگ کنید بنده یادم نمیاد. خداییش من الان چند سالی میشه دارم برنامه نویسی و نساجی تجربه میکنم شاید میشه گفت ۴ سال نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slater ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 در 16 ساعت قبل، Hydra گفته است: درود، بدون فوت وقت و معطلی بنده میرم سراغ اصل مطلب. توی این تاپیک یک پرسش مطرح شده * شما چند سال مفید زندگی کردید؟ * در واقع چند سال تونستید بهترین نقش رو توی زندگیتون بازی کرده باشید. چقدر تونستید به گوهر وجودتون روند صعودی بدید و چه میزان تونستید بهترین کارها رو بکنید؟ راستش, همیشه سعی کردم روند صعودی داشته باشم, و حتی یک لحظه هم نخواستم مشکلی برام پیش بیاد نقل قول Quando il gatto non c’è, i topi ballano لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 در 14 ساعت قبل، RaaD گفته است: تگم نکردی منم نمیگم که 18 سال زندگیم مفید بوده و باهاش حال کردم هه آها در 12 ساعت قبل، West گفته است: خداییش من الان چند سالی میشه دارم برنامه نویسی و نساجی تجربه میکنم شاید میشه گفت ۴ سال آها در 11 ساعت قبل، seyDiliY گفته است: راستش, همیشه سعی کردم روند صعودی داشته باشم, و حتی یک لحظه هم نخواستم مشکلی برام پیش بیاد اوکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۰ در 08:25، Hydra گفته است: درود، بدون فوت وقت و معطلی بنده میرم سراغ اصل مطلب. توی این تاپیک یک پرسش مطرح شده * شما چند سال مفید زندگی کردید؟ * در واقع چند سال تونستید بهترین نقش رو توی زندگیتون بازی کرده باشید. چقدر تونستید به گوهر وجودتون روند صعودی بدید و چه میزان تونستید بهترین کارها رو بکنید؟ @MiladME @Alireza @Omid @HosiDark @EBi @OmidGH @seyDiliY @AliAgent @EnDWaY @ViruZ @404 اگه پاسخ دادید سایر دوستان رو هم تگ کنید بنده یادم نمیاد. کل زندگیم مشغول به پرورش یچیزایی بودم تقریبا کل زندگیم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 چنانچه سنی ندارم ولی خب زندگی مفید از نظره من هیچکس نداره! در 20 ساعت قبل، West گفته است: خداییش من الان چند سالی میشه دارم برنامه نویسی و نساجی تجربه میکنم شاید میشه گفت ۴ سال داش شما فقط در یک حرکت میتونی عمر مفید بگیری اونم اینه ss هایه اینو اونو بزاری فروم!https://forum.arsacia.ir/topic/23822-شکایت_kilwa/ 1 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 هیچی کلا از موقعه ای که یاد میاد داشتم گیم میزدم 1 نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.