Mahdi ارسال شده در September 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام و عرض ادب ، خسته نباشید! بنده امروز توی گیم بودم و بالای یک ساختمون داشتم از بالا به زمین برای خودم تیر میزدم ، این اقای حسین بطور ناگهانی با یک Maverick پیداش شد و اومد پیش من ! بی دلیل شروع کرد به تهدید کردن و اینکه اگه تکرار بشه جور دیگه با من برخورد میکنه! همون طور که توی عکس ها می بینین چندبار تهدید کرده که تکرار نشه! حواستو جمع کن!! ( توی بازی و این همه ادعا چرا ؟ ) میخواستم بدونم اول از همه : 1. ایشون به ممبرهای فکشن دیگه چیکار داره؟ پس چرا میاد تهدید میکنه؟ 2. من نه DM کردم نه چیزی چرا میاد تهدید و توهین میکنه؟ 3. اصلا ایشون مدرکی داره که من از بالای ساختمون دارم DM میکنم؟ پس چرا میاد تهدید میکنه؟ • مدارک (فیلم یا عکس): عکس اول : بعد از اینکه دوباره رفتم سمتش و بهش میگم چرا تهدید میکنی؟ اصلا مدرک داری DM کردم؟ جواب سربالا میده و ادعای بزرگ بودن میکنه! عکس دوم : عکس سوم : خیلی خوشحال میشم کاملا منطقی و (قانون مندانه) این شکایت رو پیش ببرید تا هرکس به حق خودش برسه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2017 با سلام لیدر مربوطه 24 ساعت زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ho3eiNMz ارسال شده در September 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2017 درود بر محمد و ال محمد عرضم به خدمتت که: 1-بنده به شما توهین و تهدیدی نکردم، در ضمن شما از یک پلیس نباید انتظار داشته باشید با لطافت باهاتون برخورد کنه. 2-بنده به فکشنت کاری ندارم حتی اگه یک شهروند هم مانند شما از بالای ساختمون به زمین تیر بزنه بنده برخورد میکنم. 3- "تو بازی و این همه ادعا" فرم شکایت جای این صحبت ها نیست عزیزم. 4-نیازی به مدرک نیست وقتی خودت داری میگی: در 20 ساعت قبل، Mahdi گفته است : بنده امروز توی گیم بودم و بالای یک ساختمون داشتم از بالا به زمین برای خودم تیر میزدم در مورد شکایتت هم تو مدرکت گفتم اگر قرار بود با شکایت های امثال شما تیم کارکنان اخطار بگیرن همکاران و دوستان دیگر من به درجات بالا نمی رسیدند. بنده وظیفمو انجام دادم که به شما اخطار بدم الکی تیر اندازی نکنید، شما اسم این رو میذارید تهدید+توهین، درصورتی اومدی به بنده میگی روز دیموتیت میرسه لحن صحبت بنده با هرکسی مثل خودشه، شما اگه فکر میکنی لحن من باهات بد بوده لحن خودتو عوض کن. همینکه الکی تیر میزدی به زمین اون لحظه اگه شخصی رد میشد و تیر شما به ایشان میخورد پاسخگوی جان اون شخص بودی شما؟ حکایت شما حکایت طفل معصومی هستش که پس از سرخ شدن صورتش از سیلی با بزرگترش مراجعه میکنه. مثال: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2017 درود شکایت شما رد شد. ( کار لیدر مورد نظر صحیح بوده ) بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده