Ali0042020 ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 آقا علی (مالک شهر) میگه که حق پلیرهای قدیمی زایه میشه که پلیر های جدید با فیش گرفتن خیلی سریع پول دار بشن دمش هم گرم راس میگه ولی نباید که ماهی گیری رو کامل از بین ببرید من حتی دارم میبینم که طرف دسته متوسطس ولی داره زباله جمع میکنه خوب علی جان اینطوری بدتر حقمون زایه میشه من میگم ماهی گیری رو لولی کنن لول که اونایی که تازه شروع میکنن به پولی بگیرن و قدیمی ها هم یه مقدار پول دیگه ای تاقریباً تو سرور همه دارن فقیر میشن خرج بالاس و راهی برای پول در آوردن نیست ماهی گیری بهترین چیزی بود که مارو دور هم جمع میکرد. میشود گفت که لول 1بخواطره هر 300 کیلو 5k پول گیرش بیاد لول 2 بخواطره هر 300 کیلو 7kنیم گرش بیاد لول 3 بخواطره هر300 کیلو 10k گیرش بیاد اول 4بخواطره هر300 کیلو 13kنیم گیرش بیاد لول 5 بخواطره هر 300 کیلو 15k گیرش بیاد اینطوری هم اصافه هم حق هیچ کس داغون نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 اها. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 ۱ اصلا قبول ندارم ۲ اگر بخواد اینجور باشه باید طیقه بندی به ایح صورت باشه ۱-۵ ۶-۱۹ ۲۰-۳۹ ۴۰+ IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 اینطوری حق پلیر های اول پایین ضایع میشه بعد اگر فیش به حالت قبلی بیاد کسی گلد نمیخره و هاستری نمیخره شما خودتو جای علی بزار عزیزم میای فیش رو بیشتر کنی ولی پول کمتر گیر خودت بیاد یا فیش کمتر کنی فشار بیشتر کنی همون تعداد پلیر و پول بیشتر منم باشم دومی انجام میدم ایرانی جماعت به ایرانی جماعت رحمش نمیاد متاسفانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 در 19 ساعت قبل، Ali0042020 گفته است: آقا علی (مالک شهر) میگه که حق پلیرهای قدیمی زایه میشه که پلیر های جدید با فیش گرفتن خیلی سریع پول دار بشن دمش هم گرم راس میگه ولی نباید که ماهی گیری رو کامل از بین ببرید من حتی دارم میبینم که طرف دسته متوسطس ولی داره زباله جمع میکنه خوب علی جان اینطوری بدتر حقمون زایه میشه من میگم ماهی گیری رو لولی کنن لول که اونایی که تازه شروع میکنن به پولی بگیرن و قدیمی ها هم یه مقدار پول دیگه ای تاقریباً تو سرور همه دارن فقیر میشن خرج بالاس و راهی برای پول در آوردن نیست ماهی گیری بهترین چیزی بود که مارو دور هم جمع میکرد. میشود گفت که لول 1بخواطره هر 300 کیلو 5k پول گیرش بیاد لول 2 بخواطره هر 300 کیلو 7kنیم گرش بیاد لول 3 بخواطره هر300 کیلو 10k گیرش بیاد اول 4بخواطره هر300 کیلو 13kنیم گیرش بیاد لول 5 بخواطره هر 300 کیلو 15k گیرش بیاد اینطوری هم اصافه هم حق هیچ کس داغون نمیشه داش لول ۳ تازه مجوز ماهی میگیرن X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali0042020 ارسال شده در December 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 در 23 ساعت قبل، Techno گفته است: ۱ اصلا قبول ندارم ۲ اگر بخواد اینجور باشه باید طیقه بندی به ایح صورت باشه ۱-۵ ۶-۱۹ ۲۰-۳۹ ۴۰+ منضورم از اون لول لول بازی نیست منضورم واسه فیش سیستم اسکیل بسازن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LGBT ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 دوستان منظور ایشون اضافه شدن اسکیل ماهیگیری هست و اون لول ها برای اسکیل گفتن نه پلیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 نظرم + هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 17 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این مورد رد شد. این پیشنهاد تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده