RepSoL ارسال شده در September 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2017 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات شاهیدین:BolweR[TNB] مدرک/فیلم یا عکس: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2017 با سلام لیدر مربوطه 24 ساعت زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ho3eiNMz ارسال شده در September 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2017 درود بر محمد و ال محمد بنده وارد مسابقه شدم تا مجرمی که تو مسابقه بود رو بیرون کنم، و به عنوان یک شرکت کننده وارد مسابقه شما نشده بودم شما بنده رو کشتید و به سزای عملتون رسیدید. مدارک برای مدیریت ارسال شد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در September 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2017 درود طبق قوانین مسابقات: هیچ گونه وانتدی نباید در Event حضور داشته باشه که وظیقه ی گرداننده ی مسابقه ( Event Organizer ) هست که وانتد رو از مسابقه هر چه سریع تر خارج کنه در غیر این صورت اعضای دسته ی ویژه میتوانند به مسابقه برای برخورد و یا درگیری وارد شوند. شکایت رد شد. بسته شد. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده