Maniii ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 اول از همه با سلام به شما و دوستان عزیز @Pedarkhandeh @Ali @ORTEGA @Alireza @Farab @ALiHeRFei @CaKe @abol @parham @Gab @YaKuZa @Row @BaSiLY @irani @SabatouR @Mohana @Meli @sadman @EBi و..... دوستان چند وقتی بود که تو بازی یک کلمه هست به نام (BK) که نمیدونم کیا استفاده میکنن ولی این کله بر معنی ( ولش نمیخوام) هستش. نمیدونم چرا باید واسه یک کلمه که شما یک چیز دیگه فکرش رو میکنید برید شکایت کنید؟؟؟؟؟ (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 من خودم شخصا استفاده میکنم در مواقعی که طرف یا داره داد میزنه یا حوصلم به شدت سر رفته یا داره چرت میگه و مسخره میکنه و معنی این کلمه بانک کشاورزی هست. یعنی یه سر برو بانک موجودی نگاه کن بیا. فحشی در کار نیس اصلا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در 4 دقیقه قبل، ALiHeRFei گفته است: من خودم شخصا استفاده میکنم در مواقعی که طرف یا داره داد میزنه یا حوصلم به شدت سر رفته یا داره چرت میگه و مسخره میکنه و معنی این کلمه بانک کشاورزی هست. یعنی یه سر برو بانک موجودی نگاه کن بیا. فحشی در کار نیس اصلا آره من که میدونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در December 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 فحش در کار نیست عزیزم ولی چرا میرن شکایت میکنن میگن فحاشی؟؟؟؟ (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در 4 ساعت قبل، Pedar گفته است: اول از همه با سلام به شما و دوستان عزیز @Pedarkhandeh @Ali @ORTEGA @Alireza @Farab @ALiHeRFei @CaKe @abol @parham @Gab @YaKuZa @Row @BaSiLY @irani @SabatouR @Mohana @Meli @sadman @EBi و..... دوستان چند وقتی بود که تو بازی یک کلمه هست به نام (BK) که نمیدونم کیا استفاده میکنن ولی این کله بر معنی ( ولش نمیخوام) هستش. نمیدونم چرا باید واسه یک کلمه که شما یک چیز دیگه فکرش رو میکنید برید شکایت کنید؟؟؟؟؟ فکر کنم شما معنی اصلی این کلمه و اینکه مخفف چیه رو نمی دونی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در December 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 اینم یک نمونه @ALiHeRFei در 2 دقیقه قبل، grandpa گفته است: فکر کنم شما معنی اصلی این کلمه و اینکه مخفف چیه رو نمی دونی نگاه کن در 2 دقیقه قبل، Pedar گفته است: اینم یک نمونه @ALiHeRFei (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در 4 دقیقه قبل، Pedar گفته است: اینم یک نمونه @ALiHeRFei نگاه کن فکر کنم شما منظور منو متوجه نشدی میگم این دو حرف مخفف یک فحش جنسی محسوب میشه که بیان اون درست نیست در یک جمع لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در December 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 تازه فهمیدم (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در 15 دقیقه قبل، Pedar گفته است: تازه فهمیدم بچه سالو نگاه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در December 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در ۱ ساعت قبل، seprooz123 گفته است: بچه سالو نگاه Sath (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در 3 ساعت قبل، Pedar گفته است: تازه فهمیدم فازتو خریدارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در 29 دقیقه قبل، AnanaS گفته است: فازتو خریدارم یعنی میگی نمیدونستی این BK یعنی چی؟ @Pedar معلومه دیگه بانک کشاورزی چرا گوش نمیکنید به حرفم در 8 ساعت قبل، ALiHeRFei گفته است: من خودم شخصا استفاده میکنم در مواقعی که طرف یا داره داد میزنه یا حوصلم به شدت سر رفته یا داره چرت میگه و مسخره میکنه و معنی این کلمه بانک کشاورزی هست. یعنی یه سر برو بانک موجودی نگاه کن بیا. فحشی در کار نیس اصلا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در December 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در ۱ ساعت قبل، AnanaS گفته است: فازتو خریدارم در ۱ ساعت قبل، ALiHeRFei گفته است: یعنی میگی نمیدونستی این BK یعنی چی؟ @Pedar معلومه دیگه بانک کشاورزی چرا گوش نمیکنید به حرفم ۱ میدونستم ۲ یک سم جدید پیدا کردم (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۲۴ در 12:07، Maniii گفته است: فحش در کار نیست عزیزم ولی چرا میرن شکایت میکنن میگن فحاشی؟؟؟؟ نوبن ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در December 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 در 16 ساعت قبل، ArshiXo گفته است: نوبن Sahih (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در December 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 @Skip @OverGrown @Alireza نظر دارید (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 در 4 ساعت قبل، Maniii گفته است: @Skip @OverGrown @Alireza نظر دارید شدت بالاس و داخل فکشن اخراج از اقلیت و برای افرادی که داخل فکشن نیستن مجازات زبان در نظر گرفته میشه و فحش هستش. موفق باشید. ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 متسفانه این کلمه طی ماه های اخیر خیلی مورد استفاده قرار گرفته Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در December 26, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 و میخام بگم به تمام کسانی که این کلمه رو استفاده میکنن! از کلمه ibk استفاده کنید و کسانی که میخان فحش بدن BK (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در 16 ساعت قبل، Maniii گفته است: و میخام بگم به تمام کسانی که این کلمه رو استفاده میکنن! از کلمه ibk استفاده کنید و کسانی که میخان فحش بدن BK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 17 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. بسیاری از مخفف ها و اعمال دیگر میتواند منظور بدی نداشته باشند، اما به منظور بد گرفته شوند، که این موارد قابل پیش بینی نیستند. در صورتی که چنین اتفاقی رخ داد، میتوانید آن را پیگیری کنید. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده