CyberDyne ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 (ویرایش شده) @Sepehr @Sepehr @Sepehr @Sepehr @Sepehr یه ستون تگ کردم عین قولم @SFC @DHOOMAN @SaLiOne @ORTEGA @Reyhane @RoseRain @DeltaBoy @ArshiXo @iAmiiiR @Olden @Claude @llKhll @sina2119 @404 @Betoche @JallaD @MiladME @SajAli @NoThinG @RiPMoHammaD و.... حق اول: میکس ارساکیا یی عجایب شهر https://uupload.ir/view/عجایب_pf46.mp4/ حق دوم: تقدیم با عشق بینهایت به @Ali https://uupload.ir/view/vid-20211202-wa0101_2u69.mp4/ علی ها رو تگ کنید حق سوم : میخوام چرخه روزگار رو براتون با رسم شکل صرف کنم یه زمانی بود @RiPMoHammaD هیچی نداشت یه بوکانیر داشت و خونه 3 رنته از دار دنیا بعد به من کال داده بود التماس میکرد هر 2 تاش 300 کا بخرم من قبول نمی کردم دیگه فقط بوکانیرو خریدم یه زمانی بود @DeFiNiTiVe و @Pedar و @DeltaBoy میومدن از من پول قرض میگرفتن برا خرید یه چیز بزرگ من مایه دارشون بودم یه 200 گلد و 808 هم به این @DeltaBoy دادم هنوز 3 ماهه صاف نکرده خلاصه کل سرور منو بخاطر خونه 8 رنته و اینفرنوس و سلطان و کلی پول میشناختن! الان این @RiPMoHammaD لیدر شده کاخ داره برا خودش @Pedar اینم یه قصری برا خودش داره @DeFiNiTiVe اینم با پولاش تست اسون میزنه و هاترینگ داره @DeltaBoy اینم روزی 2 کی گلد میفروشه سود میکنه پول من نمیده منم کوچیک شما هیچی ندارم خونه ندارم پولم ندارم ماشینمم رفت اصن تازه چند روز پیش میخواستم 200 گلد بفروشم 210 کی اشتباهی کد 808 گلد زدم 600 k ضرر کردم هعی روزگار ویرایش شده December 3, 2021 توسط AliHerfei 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 59 دقیقه قبل، AliHerfei گفته است: هعی روزگار منم 200 تا گلد 10 کا دادم =| بابا دهنت ویدیو منو میکس کردی فقط اونجا که ریدم رو میکس کردی ناموسا به کارت ادامه بده با ویدیو من هم بسازی ها در ۱ ساعت قبل، AliHerfei گفته است: قدیم با عشق بینهایت به Meli bebine Pedareshu dar miare من باهات همکاری میکنم اگه اهنگ هس که میتونیم تو گیم انجام بدیم من هستم ادیت با تو نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 57 دقیقه قبل، llKhll گفته است: منم 200 تا گلد 10 کا دادم =| بابا دهنت ویدیو منو میکس کردی فقط اونجا که ریدم رو میکس کردی ناموسا به کارت ادامه بده با ویدیو من هم بسازی ها Meli bebine Pedareshu dar miare من باهات همکاری میکنم اگه اهنگ هس که میتونیم تو گیم انجام بدیم من هستم ادیت با تو من تو فکر اینم یه فیلم یا سکانس بسازیم ولی کسی یا پیدا نکردم هنوز یا نیست فقط @Sepehr من فیلم سازیم خوبه میخوام یه فیلم 10 دقیقه ای بسازیم که تیر و تفنگی باشه طرف انتقام دوست دخترش میگیره اسمشم بزارم زخم لانچر کپی از زخم کاری جدی همچین کاری میخواستم بکنم که مدرسه ها وا شدن الان هم کم کم درگیر امتحانم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 من هستم در 30 دقیقه قبل، AliHerfei گفته است: من تو فکر اینم یه فیلم یا سکانس بسازیم ولی کسی یا پیدا نکردم هنوز یا نیست فقط @Sepehr من فیلم سازیم خوبه میخوام یه فیلم 10 دقیقه ای بسازیم که تیر و تفنگی باشه طرف انتقام دوست دخترش میگیره اسمشم بزارم زخم لانچر کپی از زخم کاری جدی همچین کاری میخواستم بکنم که مدرسه ها وا شدن الان هم کم کم درگیر امتحانم 1 1 نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 29 دقیقه قبل، DeltaBoy گفته است: من هستم اگر هستین یه فیلم نامه خودم میسازم با کمک یه ادمین هم فیلم بسازیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در ۱ ساعت قبل، AliHerfei گفته است: امتحانم نوبت اول ادمو به .. میده در 16 دقیقه قبل، AliHerfei گفته است: اگر هستین یه فیلم نامه خودم میسازم با کمک یه ادمین هم فیلم بسازیم اره دابش هستیم یه ویدیو هم من دارم واسه همین انتقام میگی نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 مرسی تگ نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 8 دقیقه قبل، llKhll گفته است: نوبت اول ادمو به .. میده اره دابش هستیم یه ویدیو هم من دارم واسه همین انتقام میگی حله بزا بعد امتحان راجعبش حرف میزنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 4 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: من تو فکر اینم یه فیلم یا سکانس بسازیم ولی کسی یا پیدا نکردم هنوز یا نیست فقط @Sepehr من فیلم سازیم خوبه میخوام یه فیلم 10 دقیقه ای بسازیم که تیر و تفنگی باشه طرف انتقام دوست دخترش میگیره اسمشم بزارم زخم لانچر کپی از زخم کاری جدی همچین کاری میخواستم بکنم که مدرسه ها وا شدن الان هم کم کم درگیر امتحانم اقا من هستم نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 عالی نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 8 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: یه زمانی بود @DeFiNiTiVe و @Pedar و @DeltaBoy میومدن از من پول قرض میگرفتن برا خرید یه چیز بزرگ من مایه دارشون بودم آقایه مایه دار من کی از تو پول قرض گرفتم؟ تو همونی نبودی که Sepehr_001 خواست بای بده 5 میل بهت داد رفتی واسع خودت اینف خریدی؟ تا قبلش با بایک میچرخیدی در 8 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: @DeFiNiTiVe اینم با پولاش تست اسون میزنه و هاترینگ داره آها حلع... شمارو به علی حرفه ای میسپارم دیگه حرفی ندارم نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 9 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: حق دوم: تقدیم با عشق بینهایت به @Ali یه زمانی بود @DeFiNiTiVe و @Pedar و @DeltaBoy میومدن از من پول قرض میگرفتن برا خرید یه چیز بزرگ من مایه دارشون بودم آقا علی از کجا بگم برات از اونجایی که بهت ۲۰۰گلد میدادم ۱$ بعد هفته پولش میدادی ۱ بار هم نه ۷ یا ۸ بار بهت همینجوری گلد دادم یا از همونجا بگم برات که پول بیمه اینف نداشتی بهت میدادم یا از اونجا که پول بِیل نداشتی من بهت میدادم هنوز بگم یا کافیه ? بازم بگم برات? 4 1 نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 2 ساعت قبل، DeFiNiTiVe گفته است: آقایه مایه دار من کی از تو پول قرض گرفتم؟ تو همونی نبودی که Sepehr_001 خواست بای بده 5 میل بهت داد رفتی واسع خودت اینف خریدی؟ تا قبلش با بایک میچرخیدی آها حلع... شمارو به علی حرفه ای میسپارم دیگه حرفی ندارم تو من حالا پول وینریت نمیدم ببینم چه میکنی برام در 2 ساعت قبل، DeltaBoy گفته است: آقا علی از کجا بگم برات از اونجایی که بهت ۲۰۰گلد میدادم ۱$ بعد هفته پولش میدادی ۱ بار هم نه ۷ یا ۸ بار بهت همینجوری گلد دادم یا از همونجا بگم برات که پول بیمه اینف نداشتی بهت میدادم یا از اونجا که پول بِیل نداشتی من بهت میدادم هنوز بگم یا کافیه ? بازم بگم برات? حداقل من پول اونارو میاوردم بعدش میدادم سر حرفم بودم به مولا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، DeltaBoy گفته است: آقا علی از کجا بگم برات از اونجایی که بهت ۲۰۰گلد میدادم ۱$ بعد هفته پولش میدادی ۱ بار هم نه ۷ یا ۸ بار بهت همینجوری گلد دادم یا از همونجا بگم برات که پول بیمه اینف نداشتی بهت میدادم یا از اونجا که پول بِیل نداشتی من بهت میدادم هنوز بگم یا کافیه ? بازم بگم برات? من اینو گردن نمیگیرم پ ن: من خودم شاهدم علی3ماهه میخواد ار این دلتا 190کا قرضشو بگیره نمیده این دلتا حتا به 20میل پول هم رسید ولی هنوز پول علی نداد در 12 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: خونه ندارم پولم ندارم ماشینمم رفت اصن تازه چند روز پیش میخواستم 200 گلد بفروشم 210 کی اشتباهی کد 808 گلد زدم 600 k ضرر کردم منم یه بار 808گلد یه یارو اومد رفت رو مخم دادم760 دلار اون موقع808گلد رو 760کی به بالا میدادن بعد با لطف @sadman حقمو @Nikootine ازین گرفتم که هیچ فحش داد 1روز بنشم دادم ویرایش شده December 3, 2021 توسط iMatin نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 ولی جدی @Ali عاشقانه ای زیادی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 10 دقیقه قبل، iMatin گفته است: من اینو گردن نمیگیرم پ ن: من خودم شاهدم علی3ماهه میخواد ار این دلتا 190کا قرضشو بگیره نمیده این دلتا حتا به 20میل پول هم رسید ولی هنوز پول علی نداد منم یه بار 808گلد یه یارو اومد رفت رو مخم دادم760 دلار اون موقع808گلد رو 760کی به بالا میدادن بعد با لطف @sadman حقمو @Nikootine ازین گرفتم که هیچ فحش داد 1روز بنشم دادم وقتی از چیزی خبر نداری خودشیرینی نکن نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 4 دقیقه قبل، DeltaBoy گفته است: راست میگه پول علی رو من خوردم قول میدم پولشو بدم تا اخر هفته اها. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 3 دقیقه قبل، iMatin گفته است: اها. سطح نداری متن تغییر نده 1 نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 4 دقیقه قبل، DeltaBoy گفته است: اصلا همین الان میرم بریزم بانک aliherfei این درستشه باریکلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 5 دقیقه قبل، DeltaBoy گفته است: میخوای بت پول بدم؟ نه حاجی در 3 دقیقه قبل، AliHerfei گفته است: این درستشه باریکلا حق نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chvrsi ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RamXxX ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 دوستان بنده Ramxx یا همون Capone ام اینم یو سی پی مه عکس پرو فایل هم خودمم لطفا فالو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در December 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2021 در 13 ساعت قبل، AliHerfei گفته است: یه زمانی بود @RiPMoHammaD هیچی نداشت یه بوکانیر داشت و خونه 3 رنته از دار دنیا بعد به من کال داده بود التماس میکرد هر 2 تاش 300 کا بخرم من قبول نمی کردم دیگه فقط بوکانیرو خریدم میخواستم بهت بندازم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.